Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiye ettiğiniz grafik modu var mı, kötü değil ama 4'ten geçince biraz garipsedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jiraiya kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    Aynı durum bendede var 4'ü oynadım beğenemedim gibi oldu TR yama ile nv ultimate sürüme tekrar başladım ilk seferde atladıklarımı denemediklerimi yapıyorum

• Çok şükür sayenizde oyundan zevk almaya başladım. Yarım yamalak diller karman çorman olmuştu. Türkçe karakter sorunu da düzeldi. Teşekkürler hocam.
    Hocam steam'de ne dlc varsa hepsini aldım. Bu menüden tikleyince, aktifleşmesi için oyunda ekstra bir şey yapıyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 4 Aralık 2015; 11:38:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesquitas

Hocam steam'de ne dlc varsa hepsini aldım. Bu menüden tikleyince, aktifleşmesi için oyunda ekstra bir şey yapıyor muyuz?

Ekstra bir seye gerek yok. Oyunun basinda sana silahlar ve Doktor un evinden cikinca radyo sinyalleri gelecek. Bunlar DLC yüzünden. Oyunda ilerledikce o radyolari dinleyip haritada gostedikleri yerlere gidersen DLC leri oynayabilirsin ( Basta yapma hemen hemen hepsi yaklasik +20 level ister yoksa patates olursun ) Silahlari en bastan itibaren kullanabilirsin kolaylik saglar. Iyi eglenceler

• Oyunda vault 3'den çıkarken kapıda yükleme ekranı geldi rulet benzeri yükleme simgesi durmadan dönüp duruyor, ctrl-alt-del yaptığımda yanıt vermeyi durduru hatası alıyorum şu anda hem auto save hemde qoick save seçilerer tekrar kaldığım yeri açamıyorum gittimi o kadar oyun süresi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Oyunda vault 3'den çıkarken kapıda yükleme ekranı geldi rulet benzeri yükleme simgesi durmadan dönüp duruyor, ctrl-alt-del yaptığımda yanıt vermeyi durduru hatası alıyorum şu anda hem auto save hemde qoick save seçilerer tekrar kaldığım yeri açamıyorum gittimi o kadar oyun süresi ??

Oyunu new game ile açıp oradan load etmeyi dene
  • Şimdi denedim hocam olmadı yeni oyunu kaydedince kaldığı yerden açıyor ama eski save ile yüklemeyi denediğimde ekran dönüp duruyor kitleniyor gitti saatlerce oyun ana göreve başlamadan tüm haritayıda gezmiştim :((
  • Yeniden başladım oyuna, hardcore mode'da oynuyorum. Project Nevada için ayarlarınız neler? Default halinde neleri değiştirdiniz?
  • Ak Kurt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Teşekkür ederım

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Bence hiçbir şey değiştirme, ilk defa oynamıyorsan olduğu gibi kalsın. İlk defa oynayanlar için Project Nevada modunu önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

Tavsiye ettiğiniz grafik modu var mı, kötü değil ama 4'ten geçince biraz garipsedim

Böyle bir konu açmıştım,
    http://forum.donanimhaber.com/m_105492340/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bence hiçbir şey değiştirme, ilk defa oynamıyorsan olduğu gibi kalsın. İlk defa oynayanlar için Project Nevada modunu önermem.

Fallout 4 ten sonra bu konuya yanıt gelmesi biraz zaman alır :) yeni oyunu oynamak daha kısmet olmadı ama niyeyse New Vegas etkisi alamayacak gibiyim. Görüntülerden pek icime sinmedi fallout 4.

Şu stresli zamanları bir atlatayim yeniden başlayacağım New Vegas a :(iyi oyunlar sana usta

• Bu karma olayı nedir, kimse görmeden çaldıklarımdan dolayı insanların bana bakış açısı değişmeyecek herhalde?

• Karma mevzusunda evren goruyor, insanlar degil. O birazcik evrenin sana gonderdigi enerjiyi etkiliyor

• quote:

Bu karma olayı nedir, kimse görmeden çaldıklarımdan dolayı insanların bana bakış açısı değişmeyecek herhalde?

Karmanın oyuna etkisi yok denebilir. Ben sadece bir olay hatırlıyorum, bir companion benle gelmek istememişti karmam çok kötü diye. Bunun harici yüzlerce saatlik Fallout hayatımda karmanın bir + - sini görmedim.
  • Karmanın üst seviyelerde oyuna etkisi çok. Ama New Vegas'ta doğrudan kötü olmak için uğraşmak gerekiyor.
  • quote:

Bu karma olayı nedir, kimse görmeden çaldıklarımdan dolayı insanların bana bakış açısı değişmeyecek herhalde?

Senin bahsettiğin reputation olayı. İnsanlara iyilik yaparak saygınlık kazanıyor, kötülük yaparak nefretlerini kazanıyorsun.

karma bundan ayrı. genel anlamda iyilik yap iyilik bul, kötülük yap kötülük bul felsefesi

Yani yaptığın kötü davranışarı ve iyi davranışları bilmesine gerek yok karma için.,

offf yaa. bu oyun çok derin bi oyundu. tekrar mı bitirsem
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.