Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lucky 38 deki görevden sonra veronica yı bulamıyorum. Nereye gitti bu, 188 trading post da yok. Üzerinde 2 tane power armor vardı bulmam lazım onu ama nasıl bir kodu falan varmı veronica nın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicalipasa

Lucky 38 deki görevden sonra veronica yı bulamıyorum. Nereye gitti bu, 188 trading post da yok. Üzerinde 2 tane power armor vardı bulmam lazım onu ama nasıl bir kodu falan varmı veronica nın

Çözüldü
    geldi bir süre sonra

• Companion lara item tasitabiliyor muyuz?

• bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
    Konuşunca çıkan menude eşya verme olması lazım. Taşıyabildikleri kadar verebilirsiniz. Kullanabilecekleri bir şeyse kullanmaya başlarlar haberniz ola. Silahları cephanesi yoksa kullanmazlar sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Konuşunca çıkan menude eşya verme olması lazım. Taşıyabildikleri kadar verebilirsiniz. Kullanabilecekleri bir şeyse kullanmaya başlarlar haberniz ola. Silahları cephanesi yoksa kullanmazlar sadece.

Ben booner' ı aldım yanıma ama hiç cephane falan vermedim. Benim inv.' den mi alıyor cephaneleri?
  • bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
    Kendi orjinal silahlarının bitmez cephanesi, aynı tarz farklı bir silah verince cephaneye ihtiyaç duyarlar. Onu da aynı şekilde vermek gerekiyor gene kendisi alamaz bizden otomatik. (modlar vardı gerçi galiba)

Edit: Boone'a verilebilecek en iyi silah Anti Material Rifle bu arada, sizde snpier değilseniz tabi. Size iş bırakmıyor o silahı güzelce modlayınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 1 Temmuz 2015; 11:03:51 >
  • Oyuna yeni başladım da koşma tuşuna basınca ağır ağır ilerliyor acaba geliştirilen bir özellik mi koşma? Aşırı ağırlık veya hastalık falan yok, caps lock ile de alakalı değil.
  • Oyunda hızlı koşma özelliği yok. Ama mod olarak fallout NV sprint mod yazarsanız bulabilirsiniz.
  • Sürekli koş seçeneği seçili ise normal yürüyüşü koşma şeklinde zaten. Eğer seçili olmasaydı normalde yavaş koşma tuşuna basınca koşardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

Oyuna yeni başladım da koşma tuşuna basınca ağır ağır ilerliyor acaba geliştirilen bir özellik mi koşma? Aşırı ağırlık veya hastalık falan yok, caps lock ile de alakalı değil.

Yürümeyi komut girerek hızlandırın konsolu açıp setgs fmoverunmult 6 yazın orjinali 4 tür 20 yaparsanız aşırı hızlı olur örneğin.
    Oyunda koşma tuşu yok normal hız ne ise o.
    Birde yeni hızın etkinleşmesi için silah değiştirin yada R ye basılı tutup silahı saklayın yada çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Temmuz 2015; 3:27:50 >
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.
  • Oyunu bitirdim. Level 23'üm. Hangi DLC' den başlamamı önerirsiniz?
  • 2011 yılında mı ne bitirmiştim geçen hafta başladım tekrar ve yine bağımlı oldum

• Bir şeyi bir başka şey ile mukayese edip o şey ile ikâme edip edemediğine göre değerlendirenler için eksikleri, hataları olan bir oyun olabilir ama kendi başına bulunduğu yeri, çölün tozunu boğazınızda hissettirebilen bir oyun. Ben de uzun süredir oynamıyorum ama arada sırada oyunun geçtiği yerlerde tekrar oynuyormuşum hissine kapılırım. Güzel bir oyun, yamalarla ve modlarla çok daha güzelleşiyor.
  • kutulu alıp serisi koleksiyon olarka muhafaza edilmelidir
  • Arkadaşlar belirtilen tüm herşeyi yapmanıza rağmen (yani şu Fallout.ini dosyasındaki gerekli değişiklikleri vs. yapmanıza rağmen) oyuna girdiğinizde oyun yine ini dosyasındaki fontlar ile ilgili satırları değiştiriyorsa -ki bende nedense tekrardan üzerine yazıyordu- bunun çözümü (her ne kadar internette böyle bir çözüm bulamasam da); masaüstündeki oyun kısayoluna çift tıkladıktan sonra çıkan arayüz ekranındayken, düzelttiğiniz Fallout.ini dosyasının aldığınız yedek kopyasını tekrar geri C:\Users\kullanıcı adınız\Documents\My Games\FalloutNV adresindeki orjinal dosyanın üzerine kopyalayın ve arayüzdeki play tuşuna basın ve bingo; karakter sorunundan kurtulmuş olacaksınız.
  • Arkadaşlar oyuna yeniden başlamak istiyorum ve modları da yüklemek istiyorum, başından beri anlatabilecek olan varmı acaba nasıl yapıldığını?
  • Fallout' a yeni başlayaacak birisi olarak Ultimate Edition mı, normal versiyonu mu almalıyım?
    Oyun çevirininde %100 yaması varmış, oyunun hikayesi için tavsiye edeceğiniz adres var mı?
    Teşekkürler.

* normal sürümü aldım, artık sorularla buradayım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 6 Eylül 2015; 1:22:55 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Keşke ek paketleri de alsaydın, çok güzel hikayeler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Keşke ek paketleri de alsaydın, çok güzel hikayeler var.

Hocam alacaktım ama becermezsem, keyif alamazsam diye almadım, oynayabilirsem hepsini alırım..

Oyunu almadan önce youtube' da ki gameplay' leri izledim de, karakter oluşturma, beceri, seçimi vs pek çok özellik var, bunu neye göre seçiyoruz, atıyorum hırsız olacaksam ona göre mi kendimi geliştirmeliyim veya kahraman vs.

Ayrıca oyun atmosferini geliştiren mod var mı, yüklemeye gerek var mı?

Ekşi de güzel bir fallout dünyası tarifi var ona bakıyorum şimdi.
    https://eksisozluk.com/fallout-dunyasi--2566538

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 6 Eylül 2015; 10:28:39 >

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.