Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TidBit

Sa arkadaşlar ben 2 gün önce yükledim bu oyunu en son primm'e şerif getirmeye çalişiyodum size sorum ben NCR a katılmak istiyorum bana uniformalarini versinler onlarin askeri olayim legion u ve haydutları teker teker gebertelim böyle birşey mümkünmü oyunda haydutlari ve lejyona rastladimmı sıkıyorum kafalarına ama bunu ncr askeri olarak yapmak istiyorum

Mümkün ncr görevlerini yapacaksın ilerde havalimanında üsleri var. Daha sonra sana korucu kıyafeti verecekler. Hatta yardıma çevrede karakol varsa korucu çağırabiliyorsun. Lejyon senden nefret etmeye başladımı, intikam timi gibi bişi yolluyo hardcore modda oynuyosan sıkıntıya düşebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

quote:

Sa arkadaşlar ben 2 gün önce yükledim bu oyunu en son primm'e şerif getirmeye çalişiyodum size sorum ben NCR a katılmak istiyorum bana uniformalarini versinler onlarin askeri olayim legion u ve haydutları teker teker gebertelim böyle birşey mümkünmü oyunda haydutlari ve lejyona rastladimmı sıkıyorum kafalarına ama bunu ncr askeri olarak yapmak istiyorum

Mümkün ncr görevlerini yapacaksın ilerde havalimanında üsleri var. Daha sonra sana korucu kıyafeti verecekler. Hatta yardıma çevrede karakol varsa korucu çağırabiliyorsun. Lejyon senden nefret etmeye başladımı, intikam timi gibi bişi yolluyo hardcore modda oynuyosan sıkıntıya düşebilirsin.

HARDCORE modla ne alakası var niye sıkıntıya düşsün? aynı şey legion a katılrısa da oluyor bu sefer ncr ekip yolluyor. ganimet açısından iyi oluyordu bu ekipler öldürünce iyi malzemeleri var satıp iyi para geliyordu. kaç kez hardcore da oynadım hiçbir sıkıntı yaşamadım. zorluk seviyesini demek istediniz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 4 Mart 2015; 0:53:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

quote:

HARDCORE modla ne alakası var niye sıkıntıya düşsün? aynı şey legion a katılrısa da oluyor bu sefer ncr ekip yolluyor. ganimet açısından iyi oluyordu bu ekipler öldürünce iyi malzemeleri var satıp iyi para geliyordu. kaç kez hardcore da oynadım hiçbir sıkıntı yaşamadım. zorluk seviyesini demek istediniz sanırım

Evet hem zor hemde hardcorede sıkıntı çıkartıyolar ağır silahlarla gelmeye başlıyolar bir süre sonra. Bir kaç kere yanımdaki npcleri götürdüler. Zorda 3 kez bitirdim. Olmadık yerlerde çıkıyolar genelde. İlk başta gelenler cacık değilde oyunun sonlarına doğru hem kalabalık hem ağır silahlarla gelmeye başlıyolar.

• dammit yeter ya 2 aydır falloutun old world blues dlcsini bitiremedim bir göreve geldim kilit açmayı 71 istiyor yapamıyorum dammit
  • quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

dammit yeter ya 2 aydır falloutun old world blues dlcsini bitiremedim bir göreve geldim kilit açmayı 71 istiyor yapamıyorum dammit

Tam olarak nerede takıldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infidel

quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

dammit yeter ya 2 aydır falloutun old world blues dlcsini bitiremedim bir göreve geldim kilit açmayı 71 istiyor yapamıyorum dammit

Tam olarak nerede takıldın?

o bölümü hileyle geçtim fakat son görevi tam bitiricem oyundan atıyor delirdim resmen
  • X42'ye geçememişsin sanırım ben yine de anlatayım. Oranın anahtarı yok, Big MT ana görevini takip edersen sonunda kendiliğinden açılıyor zaten o kapı.

Kurulu mod var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 6 Mart 2015; 23:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infidel

X42'ye geçememişsin sanırım ben yine de anlatayım. Oranın anahtarı yok, Big MT ana görevini takip edersen sonunda kendiliğinden açılıyor zaten o kapı.

Kurulu mod var mı?

o görvi bitirdim son görev think tank konuşmasınıda bitirdim fakat kapıdan big mt dne çık diyor o anda beni atıyor
  • yardım beyler silicem sinirden oyunu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

FALLOUT_PROJECT_BRAZIL_BETA_1_FOMOD-1-3-1
    http://www.moddb.com/mods/falloutprojectbrazil

Fallout New Vegas - Project Brazil Playthrough Part 1

O ne güzel giriş videosudur öyle. Çok güzel yansıtmışlar Fallout ruhunu.

• merhabalar
    oyunu yeniden kurdum dead money dlc sini ekledim
    oynayanlar bilir dlc yi
    iyi karakter olarak tamamladım christine dog ve dean i öldurmedim
    hepsine de yardım ettim
    eliaah oldurduk zar zor çıktık vaulttan çeşmede kimseyi göremedim bekledim hepsini bi veda edelim diye emeğimiz geçti sonuçta
    sonra mojave çölüne döndüm çıktım kapıdan
    dlc bitti
    sonra bitişte kimse yaşananların ardından çeşmede buluşmak istemedi falan filan diyor
    da ben istedim napayım gelen olmadı
    otele de girdim kimseyi bulamadım
    e ne oldu bu adamlara merak ettim ben
    mojave çöllerinde denk gelmeyeceklermi
    gelmezlerse saçma olmuş adamları ben kurtardım sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrates099

merhabalar
    oyunu yeniden kurdum dead money dlc sini ekledim
    oynayanlar bilir dlc yi
    iyi karakter olarak tamamladım christine dog ve dean i öldurmedim
    hepsine de yardım ettim
    eliaah oldurduk zar zor çıktık vaulttan çeşmede kimseyi göremedim bekledim hepsini bi veda edelim diye emeğimiz geçti sonuçta
    sonra mojave çölüne döndüm çıktım kapıdan
    dlc bitti
    sonra bitişte kimse yaşananların ardından çeşmede buluşmak istemedi falan filan diyor
    da ben istedim napayım gelen olmadı
    otele de girdim kimseyi bulamadım
    e ne oldu bu adamlara merak ettim ben
    mojave çöllerinde denk gelmeyeceklermi
    gelmezlerse saçma olmuş adamları ben kurtardım sayılır

Ben konusmustum bitirince ama ben de colde (asil oyunda) rastlamadim. Galiba yaptigin secimler ya da konusma sirasinda dedigin bir sey falan.yuzunden kimse cesme basina gelmemis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler oyunu indirdim açıyorum please stand by dedikten sonra silahlı kardeşimizin resminin orda kalıyor ses devam ediyor press start yazısı gelmiyor napabilirim ?
  • Bilen eden yokmu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Çardağı

Beyler oyunu indirdim açıyorum please stand by dedikten sonra silahlı kardeşimizin resminin orda kalıyor ses devam ediyor press start yazısı gelmiyor napabilirim ?

Turkce yama yuklediyseniz sisteminize bagli olarak bi 30sn felam beklemeniz lazim. Menu gec geliyor.
  • bir oynamayı beceremedim ilk başladığımız yerde kadınlar her görevi yaptım kertenkele temizledim iksir midir nedir onu yaptım git bardaki kadınla konuş dedi gittim konuştum sonra yeni görev çıktı market midir nedir tepedeki dükkandakı adamla konuş dedi adamla konuştum seni köylü fazla sevmiyor bana köylüler lazım gibisinden birşey dedi sonra görev başarısız yazdı ne yapmam lazım
  • fallout new vegas ultimate edition steamde 18,60TL oynamak istediğim bir oyun sizce almalı mıyım ? fiyatı yaz indirimlerinde daha çok düşer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeardFace

fallout new vegas ultimate edition steamde 18,60TL oynamak istediğim bir oyun sizce almalı mıyım ? fiyatı yaz indirimlerinde daha çok düşer mi ?

bence düşer hocam, boşuna alma.
  • Şu oyunun hep görevlerinin bir yerlerinde sanırım açık dünya oyunu olmasından ötürü takılıyorum. sonra sıkılıp silip bir zaman sonra yine kuruyorum.

Şöyle doya doya diğer oyunlar gibi akıcı oynayamadım gitti. Herhalde walkthrought ları izlemem lazım.
  • ulaşım kolaylığı yok mu yahu ? dere tepe yürüyerek mi geçecez ? skyrim ı surf bu yüzden bırakmıştım ben
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.