Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yamayı indirebilirsin. Arada paypal da bir kaç doların varsa bağış yapmanı tavsiye ederim. Türkiyedeki en iddalı kadro çünkü.

LINK

Bu optimizasyon edit tir. Orta seviye sistemlerde bile Ultra Grafik ayarlarında oynaman için.
  • desperadotr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkürler.

i5 4670k
    gtx 760
    8gb ram var

Grafik moduna ihtiyacım var mı?

Bu rada Fallout 3'ü deli gibi sevip, %67 falanla bitirmiştim.. Öğrenciydik o zaman, şimdi İngilizce falan yormasın, iş çıkışlarında oynarım...
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    Bütün grafik ayarlarını full yaptığın zaman kasma veya atlama yapıyorsa bu modifiyeyi yaparsın. genelde haritanın bir çok yeri keşfedildiğinde birazdaha sorun öne çıkıyordu edit yapmadan önce.
    i
  • Oyunu 3-5 kere sıfırdan bititmeme rağmen, hafta sonu son bir kez daha yeni Windows 8 bilgisayara kurayım dedim ama 64 bit işletim sistemlerinde oyun açılmıyormuş. Daha doğrusu çok uğraşmak gerekiyor, ben de uğraşmadım ve sildim... :(
  • ?? Windows 8'in 64 bitinde mi bu dediğin eğer öyle değilse yalan çünkü paso windows 7 64 bitte oynadım oyunu
  • Fallout dediniz mi akan sular durur. Çoğu eski RPG oyuncusu için dünyanın en güzel bilgisayar oyunudur şüphesiz.
    Bambaşka bir oyun evrenidir, abidik gubidik grafik fetişisti senaryo ve yaratıcılık fukarası fps lerden çıkarımlarla bu oyun değerlendirilmez.

Interplay ve Black Isle'dan sonra çok üzülmüştüm açıkçası, Bir güzel şeyin sonu daha geldi diye.
    Fallout I etkileyici, Fallout 2 zirveydi. Hele ki "Gerçek RPG Oyuncusu" diyebileceğimiz kitle, hala o grafikleri, hala izometrik kamera ile oynar iştahla.
    Ama bir rüya da böyle bitti dediğimiz anda Zenimax ve iştiraki Bethesda bizleri üzmedi. Fallout 3, Fallout 2 günlerini hatırlatan bir şaheserdi, Fallout New Vegas ise ona yakın oldu.

Fallout New Vegas da bazı yönlerden eleştirilebilir şüphesiz;

Örneğin NCR, oyunun senaryo çizgisinde Legion'a göre mağdur "Good Guy" olarak kalıyor.
    Halbuki Fallout oyunu evreninde bir sömürüyü, diğeri dominantlığı ilke edinmiş.
    Biri ticari politikalarla, diğeri politikadan öte keskin askeri manevralarla işgal ediyor.

Legion, Followers eğitim almış zeki birinin başında olmasına rağmen erken evrelerde fazla dramatize edilmiş.
    Oyuncu, Oyunun çok erken evrelerinde Legion'a karşı durma eğilimine sevk edilmiş.
    Mesela Nipton şehrindeki Legion komutanının felsefik yaklaşımı ilginç. Ama şehir binasındaki başkanının günlüğünü okuma fırsatınız henüz yokken, cayır cayır ateşe verilen şehri gördüğünüzde ne düşünebilirsiniz ki?

Bir diğer husus, oyunda gerek Brotherhood of Steel (BoS), gerekse de Followers, ne yaparsanız yapın senaryo çizgisini değiştirmiyor. Bir değişiklik, bir atılım meydana getiremiyorsunuz. Şunu al bunu ver şunu getir bunu götürden öte değil etkiniz. BoS'un lockdown'unu kaldırıyorsunuz ama etkisini gözlemleyemiyorsunuz. Followers'a yaptığınız katkı da ha keza aynı şekilde....

Misal,
    Great War öncesi teknolojinin bilgi altyapısına sahip ve 200 küsür yıldır yaşayan Mr. House ile BoS bu kadar kopuk olabilir mi? Platinium Chip neden BoS'un ilgisini çekmez?
    Followers'ın bir zamanlar hırsları yüzünden kapıyı gösterdiği Legion lideri, neden Followers ile iyi ya da kötü neden bu kadar az etkileşime girer?

Fakat her versiyonuna kendi bakış açınızla bunun gibi "senaryo" eleştirileri getirebileceğiniz Fallout, serisinin her oyunu ile (Tactics saçmalığı hariç) yine de çok güzel, yine de aylar sonra bile açıp tekrar oynattırıyor kendisini.
    Vault experiment'leri, hatta bir Valut 11 hikayesi bile tüm saçma sapan RPG çakması oyunlara yeter de artar bile...

Fallout 4 mü?... Bir umut, bir heyecan bizler için.
    Birileri kesin yapacak, Zenimax veya başkası... Bu evren bitmez, bu evrenin hayran kitlesi de bitmez.
    Multiplayer dedikoduları dolaşıyor; olur mu, olursa nasıl olur, o tad bozulur mu bilinmez.

Ama yeni bir Fallout oyunu çıkana kadar en iyisi, başka bir diğer Fallout oyunudur şüphesiz :)

Not: Fallout New Vegas , Windows 8.1 (64 bit) 'de tıkır tıkır çalışıyor, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 11 Mart 2014; 20:03:21 >

• O zaman bir kere daha kurup deniyim, 64 bit sistemlerde sorun olduğunu okudum ve vazgeçtim. Ama madem oynadınız siz, o zaman ben de bir yolunu bulur oynarım :)
  • dead money dlc sinde bir yerde takıldım. çan kulesinin üstündeki gala olayı kontrol panelini etkinleştir diyor ama gidemiyorum o kısma. salida del sol avlusundan geçmem lazım ama avluda gidecek yer yok ve her yer gaz bulutuyla kaplı bir müddet sonra ölüyorum. geçiş için başka yer d ebulamadım. hatırlayan yardım edecek olan varsa sevinirim. ve dlc gerçekten iç karartıcı ve aşırı kasvetli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Bir gameplayını izledim de adama 2 tane dinamit atıyor kafasından 4-5 kere vuruyor adam anca ölüyor. Normalde insan öldürmek bu kadar zor mu bu oyunda? Kafasından vurunca 1 kerede hadi zırhı varsa 2 kerede falan ölmesi gerekmiyor mu?

Rpg bu call of duty değil, her düşmanın level'i var.

Oyun rpg diye her insanın leveli olmak zorunda mı ve bunlar 565 kurşun atınca mı ölmeli yani? Arkadaş yukarıda güzel anlatmış bana kalırsa, hadi zırh falan olsa kasket falan derim ki evet kaskete geliyor kurşun vs. ama adamın çıplak tenine ateş ediyorsun kafadan defalarca ölmüyor ohoo. Sizin rpgden anladığınız level olayıysa eğer stalker, risen, gothic, ultima online gibi oyunlar boşuna çıkmış.

evet saçma olmuş oraları 3 kısı 1 rex var 1 de boone var bıde ben bı zırhlı adamı 20 sanıyede anca alıyoruz guclu kervan pompalı ıle tam kafaya sıkıyorum herıfın canı 1 cubuk gıdıyo neymış zırhı varmış zırh delıcı mermı kullanıyorum yıne yok bu oyunun çözumu hıtabet ticaret kılıt acma tıp gıbı seylerde ılerlemen lazım gucte deıl bunlar yuksek oldugu zaman 1 kursun harcamadan cogu dusmanlardan kacabılıyosun

• Fallout'a laf yok herşeyiyle ayrı bir tat bu oyun.
  • Arkadaşlar oyunum orjinal ve türkçe yamayı yaptım ve normal olarak çalıştı ama oyunda hile butonuna tıklayınca bir panel geliyor ya orda " . " noktayı basınca " / " işaret olarak gözüküyor ve hiçbir şekilde bu yüzden kodları kabul etmiyor !! türkçe yamayla ilgisi varmıdır. veya çözümünü bilen ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaptas

Arkadaşlar oyunum orjinal ve türkçe yamayı yaptım ve normal olarak çalıştı ama oyunda hile butonuna tıklayınca bir panel geliyor ya orda " . " noktayı basınca " / " işaret olarak gözüküyor ve hiçbir şekilde bu yüzden kodları kabul etmiyor !! türkçe yamayla ilgisi varmıdır. veya çözümünü bilen ??

İngilizce klavye kullanıyor oyundayken. "ç"'ye basarsan "." gelir, "ö" ye basarsan "," veya "ı"'ya basrsan "i" gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Arkadaşlar oyunum orjinal ve türkçe yamayı yaptım ve normal olarak çalıştı ama oyunda hile butonuna tıklayınca bir panel geliyor ya orda " . " noktayı basınca " / " işaret olarak gözüküyor ve hiçbir şekilde bu yüzden kodları kabul etmiyor !! türkçe yamayla ilgisi varmıdır. veya çözümünü bilen ??

İngilizce klavye kullanıyor oyundayken. "ç"'ye basarsan "." gelir, "ö" ye basarsan "," veya "ı"'ya basrsan "i" gibi.

cevap verdiğin için teşekkür ederim !!

• arkadaşlar fallout new vegasa direk tüm dlcleri ile başlasam sorun olur mu hikayeyi bozar mı?
  • quote:

hocam

clasic pack,caravan pack gibi gerekli dosyaların linki var mı acaba pm den alabilir miyim varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

arkadaşlar fallout new vegasa direk tüm dlcleri ile başlasam sorun olur mu hikayeyi bozar mı?

Ben basladim, sikinti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun ultimate sürümünü steam'den almıştım.Türkçe yamayla birlikte oynamaya başlayayım dedim fakat bethesda yazısından ileri gidemedi oyun.Türkçe yamayı kaldırdığımda sıkıntı olamamakta.Bu sorunu yaşayan başkaları da varmış çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Up,konu ile ilgilenen varsa bir sorum olacak?
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • Bir şey sorucam ben fazlalık eşyalarımı her hangi bir kutuda depolasam ben oradan ayrıldıktan sonra bunların kaybolma veya silinme gibi bir durumu olur mu? Henüz kullanamadığım zırh falan buldum saklamak istiyorum haliyle.
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.