Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çıkmazda kaldım NV'ye başlıyım dedim baktım Obsidian yapıyor indirime girer girmez aldım.Sniper-Hitabet-Sinsi-Bilim-Ticaret(yeni başladım) şeklinde gidiyorum.Yanımda Boone ve görev icabı Rex var.House'un oraya geldim 2. görevinde Lejyona gidiyorum aslında bana saldırmamaları lazım herhangi bi düşmanlığım yok ama Kaşif olanları beni görünce direk saldırıyor işin garip tarafı sadece Kaşifler saldırıyor.Sezarın yanına gidemedim bir türlü.G. Çocuğu basıp gidiyim dedim Sezarla konuştum konuşma bitince direk Nefret Edilen olup öldüm.Bi yardım edin lütfen yoksa en baştan açacağım sorun olmaz farklı bir yoldan giderim sonuçta Rpg.Eğer bu bi bug falansa sizce ne açıyım ben Unarmed düşünüyorum Lejyon adına çalışıyor gibi yapan bi paralı asker yapacağım.Veya Melee de olabilir sizce hangisi daha zevkli ?
  • Yanında Boone varken Legion'a gidemezsin, Boone'un karısını kaçırdıkları için Boone bunlara direkt dalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silencedd

Turkce yamayi bir turlu yapamadim bethesda yaziyor ve pert yanit vermiyor mod falan kurmadim oyun orjnal bir yardimmm

Help me

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Turkce yamayi bir turlu yapamadim bethesda yaziyor ve pert yanit vermiyor mod falan kurmadim oyun orjnal bir yardimmm

Help me

Arkadaşlar bi yardım edelim böyle bir oyun basit bir hatadan dolayı es geçilmesin.

Yardım etmek isterdim ama oyun ilk çıktığında 2-3 kez bitirdim tr yama hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Temmuz 2013; 20:52:46 >

• quote:

quote:

Help me

Hocam büyük ihtimalle ultimate pack almamıssın ya da aldıysan oyunun launcherinde veri dosyalarından tüm tikleri işaretlemen gerekiyor.
    Şimdi ultimate pack aldığını varsayarak yapacakların sırasıyla;
    -oyunceviri.com adresinden new vegas,dead money,honest hearts TR yamalarını indir.
    -Daha sonra açıklamada yazıldığı gibi kur.(sitede açıklamaları var)
    -Daha sonra oyunu başlat karşına oyna falan diye seçenek geliyor ya(launcher) o seçenekten veri dosyaları kısmından tüm boş tikleri işaretle.

Eğer ultimate değilse yani(old word blues, mercenary pack falan ayrıca bi dosya var onu oyuna atman gerekiyor. Eğer ultimate pack ise o dosyayı atma.
    işte linkler;
    Fallout New Vegas TR yama linkihttp://www.oyunceviri.com/fallout-new-vegas-2/
    Honest Hearts TR yama linkihttp://www.oyunceviri.com/fallout-new-vegas-2/
    Dead Money TR yama linkihttp://www.oyunceviri.com/fallout-new-vegas-dead-money/

Linklere bak benim yazdıklarım yardımcı olmaz ise, orada detaylı açıklama halihazırda mevcut. Eğer yine olmazsa PM bırak veya alıntı yaparsın.
    Saygılar....

• Yardim icin tskler yarin deniyicem dediklerinizi fallout nv tr dosyasina tik atinca oyunu acamiyorum yanit vermiyor diyor direk surum ultimate iyi tahmin etmissiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrexia

Yanında Boone varken Legion'a gidemezsin, Boone'un karısını kaçırdıkları için Boone bunlara direkt dalıyor.

Boone'u 38'de bıraktım olmaz mı illa atmalı mıyım ? Bu arada Wild Wastelandi ben de aldım eksisi yokmuş en azından eğlenirim diye herhangi bi eksisi var mı yukarıda Gauss Rifle alamazsın falan diyor da ? Bu arada Lejyon adına çalışmak isteyenlere tavsiyem çalışsınlar özellkile melee iseler.Çünkü iyi veya kötü taraf yok oyunda.Nipton'daki katliam ise dikkat ettiyseniz Barut Ekibine karşı yapılmış oyun bizden bunu anlamamızı istiyor galiba.Kasabayı Barut ekibi patlatmış Lejyon da barut ekibini :) Ben öyle anladım o görevden şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ageof98

quote:

Yanında Boone varken Legion'a gidemezsin, Boone'un karısını kaçırdıkları için Boone bunlara direkt dalıyor.

Boone'u 38'de bıraktım olmaz mı illa atmalı mıyım ? Bu arada Wild Wastelandi ben de aldım eksisi yokmuş en azından eğlenirim diye herhangi bi eksisi var mı yukarıda Gauss Rifle alamazsın falan diyor da ? Bu arada Lejyon adına çalışmak isteyenlere tavsiyem çalışsınlar özellkile melee iseler.Çünkü iyi veya kötü taraf yok oyunda.Nipton'daki katliam ise dikkat ettiyseniz Barut Ekibine karşı yapılmış oyun bizden bunu anlamamızı istiyor galiba.Kasabayı Barut ekibi patlatmış Lejyon da barut ekibini :) Ben öyle anladım o görevden şahsen

Aynen hocam haklısın. Bende dikkat ettim. Çizme adlı görevde 2 tane rehine kurtarıyorduk ve ikiside barut ekibindendi. Ama acıbaharlarda(TR yamadaki ismi bu) bizim engellediğimiz katliam kafa karıştırıyor
    (boone' un görevi)
    Ayrıca sonunda 20. seviyeye gelebildim kâşif perkini aldım heryer haritada işaretlendi, resmen yarısını bile gezmemişim oyunun.
    Bomacıların gölden uçak çıkarma görevinide yaptım.
    Ayrıca hocam size bir sorum var daha vegas' a gitmedim kaşif perkinide aldığıma göre çöle komple keşfedip mi vegas'a ideyim yoksa önce vegas mı ?
    Oyunu ilk oynayışım ED-E ve Boone var yanımda diğer takipçileri hiç denemedim bile diğer takipçilerin özellikleri neler ? Hangileri iyi ?
    Oyunda 2 tane ED-E var biri Lonesome Road' da (DLC ile gelen) kullandıkları silah ve zırhları farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamakalam -- 24 Temmuz 2013; 1:52:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

quote:

Aynen hocam haklısın. Bende dikkat ettim. Çizme adlı görevde 2 tane rehine kurtarıyorduk ve ikiside barut ekibindendi. Ama acıbaharlarda(TR yamadaki ismi bu) bizim engellediğimiz katliam kafa karıştırıyor
    (boone' un görevi)
    Ayrıca sonunda 20. seviyeye gelebildim kâşif perkini aldım heryer haritada işaretlendi, resmen yarısını bile gezmemişim oyunun.
    Ayrıca hocam size bir sorum var daha vegas' a gitmedim kaşif perkinide aldığıma göre çöle komple keşfedip mi vegas'a ideyim yoksa önce vegas mı ?
    Oyunu ilk oynayışım ED-E ve Boone var yanımda diğer takipçileri hiç denemedim bile diğer takipçilerin özellikleri neler ? Hangileri iyi ?
    Oyunda 2 tane ED-E var biri Lonesome Road' da (DLC ile gelen) kullandıkları silah ve zırhları farklı.

Önce Vegasa git bence görevleri yapmasan bile bi al görevleri.Çünkü orada Lejyon ve NCR'ye karşı işlediğin suçları sıfırlayabiliyorsun eğer taraf değiştirmek istersen.Ayıraca bol paralı yan görevler mevcut.Bir de Silah Simsarları denen adamlar var.Çok güzel silahlar satıyorlar herkese göre bi bakmanı tavsiye ederim.Sonra görevi takip etmek yerine gezersin daha rahat olur bence.

Takipçi konusunda eğer yakın dövüşçü-silahsız dövüşsen Boone çok işe yarıyor uzaktan yardım ederek.Eğer menzilli isen Rex ve Ed e çok işe yarıyor Rex savaşlarda iyi hasar vuruyor Ed e ise uzaktan işaretleyerek daha erken görmeni ve saklanmanı sağlıyor.Bu arada eğer ilk başlangıcın ise (sanki ben hatmettim :) Hitabeti direk 100'lemeni tavsiye ederim her görevde bi işe yarıyor.Ayrıca Ticarette diyaloglarda etkili.Jacobstownda büyük bi mutant var onu da takipçin yapabilirsin.Çelik kardeşlikte Veronica var.Mojace ileri karakolunda Cass var.Eski Mormon kalesinde Arcade Gannon mu ne öyle bi bilim adamı var hepsi çok işe yarıyor.Ayrıca eğer New vegasa gidersen orada Bay House diye bi adam var sana bi oda veriyor (bildiğin ev aslında) oraya takipçilerini yollayabiliyorsun daha sonra almak için.Yani fazlalıkları oraya gönderebilirsin seninle yollarımızı ayırmanın zamanı geldi diyerek.Sonra başkalarını alırsın denersin falan.Ben öyle yaptım.Ama Serbest bölge ve Stripe (Vegasta ikisi de ) gitmeni kesinlikle tavsiye ederim hem oyunun havası değişiyor hem birçok zevkli görev var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

quote:

(boone' un görevi)

Önce Vegasa git bence görevleri yapmasan bile bi al görevleri.Çünkü orada Lejyon ve NCR'ye karşı işlediğin suçları sıfırlayabiliyorsun eğer taraf değiştirmek istersen.Ayıraca bol paralı yan görevler mevcut.Bir de Silah Simsarları denen adamlar var.Çok güzel silahlar satıyorlar herkese göre bi bakmanı tavsiye ederim.Sonra görevi takip etmek yerine gezersin daha rahat olur bence.

Takipçi konusunda eğer yakın dövüşçü-silahsız dövüşsen Boone çok işe yarıyor uzaktan yardım ederek.Eğer menzilli isen Rex ve Ed e çok işe yarıyor Rex savaşlarda iyi hasar vuruyor Ed e ise uzaktan işaretleyerek daha erken görmeni ve saklanmanı sağlıyor.Bu arada eğer ilk başlangıcın ise (sanki ben hatmettim :) Hitabeti direk 100'lemeni tavsiye ederim her görevde bi işe yarıyor.Ayrıca Ticarette diyaloglarda etkili.Jacobstownda büyük bi mutant var onu da takipçin yapabilirsin.Çelik kardeşlikte Veronica var.Mojace ileri karakolunda Cass var.Eski Mormon kalesinde Arcade Gannon mu ne öyle bi bilim adamı var hepsi çok işe yarıyor.Ayrıca eğer New vegasa gidersen orada Bay House diye bi adam var sana bi oda veriyor (bildiğin ev aslında) oraya takipçilerini yollayabiliyorsun daha sonra almak için.Yani fazlalıkları oraya gönderebilirsin seninle yollarımızı ayırmanın zamanı geldi diyerek.Sonra başkalarını alırsın denersin falan.Ben öyle yaptım.Ama Serbest bölge ve Stripe (Vegasta ikisi de ) gitmeni kesinlikle tavsiye ederim hem oyunun havası değişiyor hem birçok zevkli görev var

Alıntıları Göster
    Şu anda Bilim, Hitabet, Kilit Açma ve Sinsilik 100 Tamir ve silahlara abanıyorum şu anda.
    Bi tane görevim bugta kaldı ne yazık ki. Radyo kodları güncellediğimiz görev. Charlie diye karakol var Novac' ın orda, orayı Lejyonlar istila etmiş, iletişim subayı falan yok kaldı öyle görev :)
    Birde benim takiğçilerde bir problem var ya. Mesela biryerden gizlice geçmek istesem bunlar direk tak tak tak olay çıkarıyorlar birsürü adamın saldırsına uğruyorum. Oysa saldırmasalar sessizce geçicem ordan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamakalam -- 24 Temmuz 2013; 11:56:17 >

• mamakalam kullanıcısına yanıt
    Takipçilerin menusu var çember şeklinde olan, oradan ayarlayabiliyor olman lazım. Bir de bazıları kötü sneak olayında saldırmasa bile yerini belli ediyor. Hep sneak gideceksen sadece Boone ile takıl veya tek başına ilerle derim.

O radyo kodunu bir cesetten almıştım ben yanılmıyorsam ama tam emin değilim çok oldu oynayalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 24 Temmuz 2013; 12:08:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Takipçilerin menusu var çember şeklinde olan, oradan ayarlayabiliyor olman lazım. Bir de bazıları kötü sneak olayında saldırmasa bile yerini belli ediyor. Hep sneak gideceksen sadece Boone ile takıl veya tek başına ilerle derim.

O radyo kodunu bir cesetten almıştım ben yanılmıyorsam ama tam emin değilim çok oldu oynayalı.

Evet hocam taktikler menüsünden ayarlayabiliyor muşuz. Gördüğüne saldır modundaymış benimkiler. Bende diyorum .308 likler neden hemen bitiyor.
    Ayrıca o görev; Umutsuz Ümit Kampında bi ilteşimi subayından alıyoruz görevi. Kadın diyor ki;
    Bizim radyoyu dinliyorlar git tüm karakollara şu kodu ver, kurtulalım şu dertten diyor. 2 Tane istasyon kaldı şimdi biri istila edilmiş olan, diğerde bi hayli uzak olduğundan gidemediğim.
    Sneak konusunda sıkıntımız yok evelallah :) Adamın gözünün içine baka baka çepçilik yapıyorum farkedemiyorlar

• steam indirimden yararlanıp ultimate edition aldım.
    uzun zamandır oynamıyordum, modlayıp tekrar oynayayım dedim.
    nexus mod manager ı kurdum, skyrim den aşina olduğumdan.
    fallout.ini read only gözüküyor, değişiklik yapabilmemiz için read only tikini kaldırmalısın dedi.
    tamam dedim. buraya kadar sorun yok.
    fakat oyun ayarlarından vsync yi kapatsam bile hala açık.
    mouse lagı oluşuyor . hiç sevmem
    fallout.ini den bi ayar değiştirerek sorunu çözdüm ama read only yapmak zorunda kaldım.
    çünkü oyunun launcher ı her seferinde değiştirdiğim ayarı sıfırlıyor.
    bu mod managerla yükleyeceğim hangi modlar fallout.ini ye müdahale edebilir acaba.
    texture pack, ekstra radyo istasyonu falan yüklerim en fazla.
  • Beyler 20 levelım ilk hangi dlcye baslamami tavsiye edersiniz(dead money hariç çünkü insani cok bunaltıyormuş)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne sorunlu launchermış
    anti aliasing açıyorum kendisi kapatıyor her seferinde.
    sorunu 4gb exesinden girerek çözdüm.
    kendi ayarlarımı cfg dosyalarına yazarak yapıyorum artık.
    neyse
  • Çok garip bir sorunum var.TOKAM BİTTİ.Hiç bir yerde bulamadım lütfen yardım edin.Psikolojik olarak çökmüş durumdayım sırf toka bulmak için kadın katliamı yapmayı bile düşündüm oyunda...
  • daha önce bitirdim ama yinede Steam inidiriminde 4.99 dolara kaptım oyunu,

çok iyi ya oyun,
    şöyle radyoyu açıyorum,internetten yeni radyo kanallarıda ekleyip elime kovboy mükerrer atışı alıp yadnımada ed-e yi alıp dolaşıyorum.İnsana acayip değişik bir his veriyor,sanki oyunun içindeymiş gibi hissediyorum.

bu arada Fallout3'ün Türkçe yaması yapılıyordu bir ara ne oldu o?

• texture pack in medium olanını yükledim oyuna başlamadan.
    bazen uzak mesafedeki texture lar yüklenirken frame düşüşleri yaşıyorum.
    geniş bi arazide gezinirken yani. dağ tepe sonradan yüklenirken.
    texture packdendir dedim kaldırdım mod managerdan. bazı texturelar hala modlu.
    çünkü modu yaparken üstüne yaz demişim.
    sistemim gtx460 1gb i5 750 3.6 ghz 4 gb 1333 ram.
    small olanı mı yüklesem?
    herkes kullanıyor sanırım bu modu.
    deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
  • Ben de oyunu biraz daha role play havası vermek için basite indirgedim diyebiliriz.
    Oyunu ne çok zorlaştırdım ne çok kolaylaştırdım.
    Mesela silah olarak sadece "Guns" üzerine yoğunlaştım. Sadece tabanca kullanıyorum. 9MM ya da 10MM (hangisinin mermisini bulursam).
    Mermi harcamamaya çalışsam da, üstüme saldıran bir düşman oldu mu mecbur harcıyorum.
    Aslında koşmak yerine yürümeyi ve fast travel yerine konvasyonel seyahati tercih edicem ama, yürümek çok yavaş, usanıyor insan.
    Lockpick geliştirdim bir de, aslında geliştirmeyecektim de, ne zamandır adam akıllı bir asassin oynamak istemiştim, içimde kalmıştı bari burada biraz Lockpick falan dedim.

Bir de pip boy arayüzü bir tek bana mı kullanışsız geliyor?
    Envanteri açmak için "TAB" a bas sekme değiştir, haritaya bakmak için TAB a bas sekme değiştir her şey için alt sekmeler, hiç bir kısayol tuşu da yok.

Ama bütün karakteri silip sıfırdan başlayacağım. Oyunu öğrenmek için oynamıştım buraya kadar.

Şimdi sadece Speech, Guns, Survival geliştirmeyi düşünüyorum. Gerçi Lockpick şart gibi bir şey ama bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Ben de oyunu biraz daha role play havası vermek için basite indirgedim diyebiliriz.
    Oyunu ne çok zorlaştırdım ne çok kolaylaştırdım.
    Mesela silah olarak sadece "Guns" üzerine yoğunlaştım. Sadece tabanca kullanıyorum. 9MM ya da 10MM (hangisinin mermisini bulursam).
    Mermi harcamamaya çalışsam da, üstüme saldıran bir düşman oldu mu mecbur harcıyorum.
    Aslında koşmak yerine yürümeyi ve fast travel yerine konvasyonel seyahati tercih edicem ama, yürümek çok yavaş, usanıyor insan.
    Lockpick geliştirdim bir de, aslında geliştirmeyecektim de, ne zamandır adam akıllı bir asassin oynamak istemiştim, içimde kalmıştı bari burada biraz Lockpick falan dedim.

Bir de pip boy arayüzü bir tek bana mı kullanışsız geliyor?
    Envanteri açmak için "TAB" a bas sekme değiştir, haritaya bakmak için TAB a bas sekme değiştir her şey için alt sekmeler, hiç bir kısayol tuşu da yok.

Ama bütün karakteri silip sıfırdan başlayacağım. Oyunu öğrenmek için oynamıştım buraya kadar.

Şimdi sadece Speech, Guns, Survival geliştirmeyi düşünüyorum. Gerçi Lockpick şart gibi bir şey ama bakalım.

Hocam hardcore modda oynamıyorsan eğer;
    Bilim, Kilitaçma, Hitabet ve Sinsilik bunlar olduğu zaman sırtın yere gelmiyor.
    -Görevlerdeki konuşmalarda Hİtabet Sayesinde istediğin şeyleri yaptırabiliyorsun insanlara.
    -Kilit Açma sayesinde(100 olduğunda) her türlü silah, kapak neyse artık ben varlğımın %80ini cepcilikten kazanıyorum.
    -Bilim sayesinde; Mesela görevde bir tesis var diyelim. İçerisi düşman kaynıyor. Hemen girişteki bilgisayarı hackleyerek, tarretleri sana değilde tesisteki senin düşmanlarını öldürmek üzerine programlayıp, istediğin gibi gezip yağmalayabilirsin.(Hidden Valley)
    -Sinsilik; Oyunda öldüremeyeceğin birsürü yaratıkla karşılaşacaksın, hele ki ilk defa oynuyorsan. Bunlarla dalaşırsan olan stimpaklara olur ki sinsilik burada gösteriyor kendini. Ayrıca;
    Eğildiğinde gizli veya fark edildi gibi bir ibare çıkıyor orda, ben sinsilği 100 yaptıktan sonra, adamların gözünün içine baka baka hepsini kaldırıyorum. Mesela bombacıların hangarlarında, 5-6 tane roket atar vardı, adamın gözünün önünde alayını topladım ne varsa, bu yukarıdaki yeneteklere verirsen kapak sıkıntısı ve cephane sıkıntısı çekmezsin hocam.

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.