Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler konuda daha önce konuşuldu mu bilmiyorum göz attım yok gibiydi ama Türkçe yamayı kurup oyuna girdiğimde ı,ş gibi harfler gözükmüyor ve iğrenç bir hal aldı oyun çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

Beyler konuda daha önce konuşuldu mu bilmiyorum göz attım yok gibiydi ama Türkçe yamayı kurup oyuna girdiğimde ı,ş gibi harfler gözükmüyor ve iğrenç bir hal aldı oyun çözümü bilen var mı?

update 7 yüklümü? oyunun sürümü 1.4.0.525 olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDV

quote:

Beyler konuda daha önce konuşuldu mu bilmiyorum göz attım yok gibiydi ama Türkçe yamayı kurup oyuna girdiğimde ı,ş gibi harfler gözükmüyor ve iğrenç bir hal aldı oyun çözümü bilen var mı?

Hocam son sürüm olduğundan eminim. Ultimate edition aldım onla bir uyumsuzluğu yoktur herhalde?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam son sürüm olduğundan eminim. Ultimate edition aldım onla bir uyumsuzluğu yoktur herhalde?

Oyununuz son sürümse sorun yok. Yama ultimate edition ile tam uyumludur. Sorun nerden kaynaklı bilmiyorum. Her hangi bir mod yükledinizmi oyuna?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyununuz son sürümse sorun yok. Yama ultimate edition ile tam uyumludur. Sorun nerden kaynaklı bilmiyorum. Her hangi bir mod yükledinizmi oyuna?

Ultimate edition ile gelen modlar hariç hiçbir mod yüklemedim. Çok ilginç şikayet eden de olmamış sanırım bu sorunla ilgili neden olabilir acaba
    Hatta örnek verecek olursam "buraya" tıklayarak görebilirsiniz. image kodu içine alınmadı link o yüzden böyle yapmak zorunda kaldım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attackers In The Forest -- 17 Temmuz 2013; 4:17:55 >

• Attackers In The Forest kullanıcısına yanıt
    İsterseniz oyunçeviri de ana konusunun altına yazın ama ordada pek ilgilenen birinin çıkacağını zannetmiyorum.
    http://forum.oyunceviri.com/showthread.php/328-Fallout-New-Vegas-100-T%FCrk%E7e-Yama?p=3764#post3764
  • Ya beyler ben bu Gun Runners Arsenal, Tribal, Mercany gibi packleri aktif ediyorum ama oyuna yeni başladığım için otomatik olarak envanterime yeni silahlar geliyor. Mesela Gun Runners Arsenal'in oyuna getirdiği yeni silahlar direk olarak envanterime düşüyor. Bunun bir çözümü var mı? Oyunum orjinal.

Edit: İnternetten öğrendiğime göre bu Ultimate Edition alanlara bir kıyak gibi birşeymiş, ama bence oyunu dengesiz yapar bu. Eşyaları Doktor'un evinde bırakarak oyunuma devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MovieScout -- 18 Temmuz 2013; 18:18:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1604

quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

quote:

Orijinalden alıntı: Shadowborn

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1604

arkadaşlar yardım, benim oyun ultimate edition ve oyunumda sadece taşıma kapesitesini arttıran bir mod ve türkçe yama var ama bir sorun var ve beni oyundan soğuttu.
    Oyunu açmaya çalıştığımda yani herhangi bir kaydı yüklemeye çalıştığımda yüklemiyor. Beş dakika , on dakika derken on beş dakika geçiyor yüklenmiyor, bende görev yöneticisini açıyorum, görüyorum ki oyun çalışmayı durdurmuş. Ara sıra şansa 5-6 kayıt öncesini yüklemeyi başarsam bile oyun çalışmayı durduruyor bir yüklenmede falan.
    Bunu çözmek için oyunu silip baştan yükledim, update 7 yaptım, görev yöneticisi olarak çalıştırdım ama hala aynı.Taşıma kapasitesi modundan öncede yapıyordu bunu zaten oyun. Acaba türkçe yamadan mı? O olmadan da ne diye oynayayım. Biede ben oyunu kurarken Bethesda klasörünün içine kurmadım, direk program dosyalarının içine fallout new vegas ultimate edition olarak kurdum.

Aynı sorun bende de var oyun Ultimate ve Türkçe yamalı.Sorun savelerin açılmamasından biraz daha farklı bende şans eseri fark ettim.
    Oyun bazı saveleri açarken bazılarını açmıyor.Ben de oyuna girerken en başdaki ilk kaydımı yüklüyorum, oyuna girdikten sonra nerde kaldıysam tekrar ona geçiyorum.

ekran ayarlarını değiştirip tekrar save yi yüklemeyi deneyin. benim başıma da gelmişti 2-3 kere. üstelik hiçbir mod veya türkçe eklenti yoktu.

Bilgisyarın gücü yetmemesinden olamaz heralde bende. Sistemim;

İntel core i7-2670QM
    Nvidia GT 540M, 2 GB
    8GB DDR3 Ram

Görev yöneticisinden çalışan çekirdek sayısını 2 ye düşürüp (FalloutNV.exe'ye sağ tıklayarak) ardından oyuna dönüp kayıtlı oyunu yükleyin (bu sefer yükleniyor), daha sonra diğer işlemci çekirdeklerini tekrar aktif ederek (yine alt+tab ile görev yöneticisine geçerek) yeni bir save yapınca sorun düzeliyor. Ara ara oluşan bir problem, bu şekilde düzeliyor hep bende, oyunun çok çekirdekli sistemlere göre tam uygun tasarlanmamış olmasından kaynaklı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

Ya beyler ben bu Gun Runners Arsenal, Tribal, Mercany gibi packleri aktif ediyorum ama oyuna yeni başladığım için otomatik olarak envanterime yeni silahlar geliyor. Mesela Gun Runners Arsenal'in oyuna getirdiği yeni silahlar direk olarak envanterime düşüyor. Bunun bir çözümü var mı? Oyunum orjinal.

Edit: İnternetten öğrendiğime göre bu Ultimate Edition alanlara bir kıyak gibi birşeymiş, ama bence oyunu dengesiz yapar bu. Eşyaları Doktor'un evinde bırakarak oyunuma devam edeceğim.

Biraz rahatlattığı doğrudur ama zaten özellikleriniz yüksek değil, direkt olarak etki etmiyor. Eşyaları bıraksanız da bırakmasanız da aynısı olacak, eşyaları bırakırsanız daha temkinli ve daha yavaş oynayacaksınız oyun başında, o kadar.
  • Konu için teşşekürler.
  • new vegas'ı steam summer sale'den aldım çok tavsiye edildi merak ettim acaba benim kalbimi fet edebilecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le' Sin

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: Tercüman-ı Ahvâl

Hocam ben bu modu kullanıyorum ;http://newvegas.nexusmods.com/mods/43135#content gayet güzel bir mod fakat

şu gözüme daha iyi gözüktü ;

http://newvegas.nexusmods.com/mods/49344 sizce hangisi daha iyi?

o ikinci modu indirdim ve oyunun dizinine attım. oyunda klavyeden home tuşuna basıyorum ama aktif hale gelmiyor. şu oyunun sarımtrak efektinden kurtulmak istiyorum, atladığım birşey mi var pek usta değilim enb modlarında.

Hocam ben 2.modu kullanmıyorum.İlk yazdığım modu kullanıyorum o daha iyi gidi isterseniz onu indirin fakat 5 Gb bir şey oluyor

İlk dediğiniz mod Enb değil Texture modu galiba sadece. İkisi de kurulabilir gibi ama emin değilim, modların sayfalarını iyi okumak lazım.
    Ben sadece ilk modu kullanarak bitirmiştim zamanında doyurmuştu beni görsel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90F2E1A19 -- 21 Temmuz 2013; 2:50:40 >

• Turkce yamayi bir turlu yapamadim bethesda yaziyor ve pert yanit vermiyor mod falan kurmadim oyun orjnal bir yardimmm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şuan 17 lwl im ama bi sıkıntı var.
    Şu anda Ring Ring Bang Bang görevi geldi daha yeni geldim kayakent' e.
    Yan görevlerde ise radyo kodlarını güncellediğimiz ve brotherhood un kayıp ekikperlini bulduğumuz görev var.
    Daha vegas' a gitmedim hiç, gidince oyun bitiverecek gibi geldği için hiç dokunamadım oralara.
    Seviyemi 20 yapıp kaşif perkini almayı planlıyorum. Perki alıp gitmediğim, görmediğim yer bırakmayıp vegas' a öyle gitmeyi planlıyorum ama gel gör ki, 17 olabildim ve görev kalmadı hiç çölde, görev yapmak için taa vegas' ın sonlarına gitmek gerekiyor. Nasıl level alabilirim vegas' a gitmeden ?
  • mamakalam kullanıcısına yanıt
    Vegas'a gidebilirsin gönül rahatlığyla, oradan sonra hemen bitivermiyecek merak etme hiç. Ana göreve dokunmazsın olur biter, Vegas'ta yapacak tonla başka işler var.
    Zaten Vegas'tan alacağın yan görevler ve ana görevlerde seni haritanın dört bir yanına gönderecek, 2defa açmış gibi olursun haritayı bu şekilde, biraz sıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Vegas'a gidebilirsin gönül rahatlığyla, oradan sonra hemen bitivermiyecek merak etme hiç. Ana göreve dokunmazsın olur biter, Vegas'ta yapacak tonla başka işler var.
    Zaten Vegas'tan alacağın yan görevler ve ana görevlerde seni haritanın dört bir yanına gönderecek, 2defa açmış gibi olursun haritayı bu şekilde, biraz sıkabilir.

Çok sağol hocam oyun sıkmaya başlamıştı çölde döne dolaşa.
    Ana görevler haricinde herşeyi yapıcam şimdi. Zaten bikaç kez daha yeniden başlamayı planlıyorum çünkü;
    gerek taritler gerek perkler hatta yetenekler bile rastgele verilmş durumda. İlk defa oynadığımız için pek bilmiyoruz. En büyük pişmanlığım wild wasteland' ı almamak oldu bidahakine kesinlikle almayı planlıyorum.
    Tavsiye ettiğiniz build hangisi hocam ?

Tavsiyelik bir build yok :) Oyun stilini belirleyip o tarafa yüklen oyun boyunca, perklerini ona göre seç ve belli başlı skillerde ustalaş. Etrafta güzel gizlenmiş özel silahlar vardır, onları bulmaya bak.
    Ben en çok sneak, unarmed ve explosives ağırlıklı olan elemanımla eğlendim. Kişiden kişiye göre değişir eğlence durumu, iyi kötü ilerlersin zaten oyunda rastgele dağıtsan bile herşeyi. Deathclaw ve şu iğrenç uçan böcükler biraz can sıkabilir sadece eğer karakterin savaş ağırlıklı değilse.
    Wild Wasteland'in güzel, eğlenceli getirileri var ama öyle aşırı bir şey kaçırmıyorsun. Hatta oyundaki (bence) en iyi silahlardan birisi olan Gauss rifle YCS/186 ı kaçırırsın bu perk ile.
  • quote:

Tavsiyelik bir build yok :) Oyun stilini belirleyip o tarafa yüklen oyun boyunca, perklerini ona göre seç ve belli başlı skillerde ustalaş. Etrafta güzel gizlenmiş özel silahlar vardır, onları bulmaya bak.
    Ben en çok sneak, unarmed ve explosives ağırlıklı olan elemanımla eğlendim. Kişiden kişiye göre değişir eğlence durumu, iyi kötü ilerlersin zaten oyunda rastgele dağıtsan bile herşeyi. Deathclaw ve şu iğrenç uçan böcükler biraz can sıkabilir sadece eğer karakterin savaş ağırlıklı değilse.
    Wild Wasteland'in güzel, eğlenceli getirileri var ama öyle aşırı bir şey kaçırmıyorsun. Hatta oyundaki (bence) en iyi silahlardan birisi olan Gauss rifle YCS/186 ı kaçırırsın bu perk ile.

Hocam benim oyun stiim belli arkamda ED-E ve Boone olacak elimdede Lucky olacak yeter bana. Şu anda sadece Gobi ile Lucky i bulabildim.
    şu anda bilim 95 sinsilik 90 kilit açma 100 hitabet 95 başka hiçbirşeye vermedim.
    Deathclaw 1-2 tane gelirse sorun yokta bazen çokca geliveriyorlar o zaman sıkıntı çıkıyor :)
    Herkes cazadorlarda zorlanıyormuş ama nedense beni hiç zorlamadı o cazadorlar sadece Victor'u öldürdüler yani bana tek zararları oydu onların.
    Wild wastelandı isteme sebebim ufak mavi bi uzaylı silah var onu almak istiyorum.

Mantıkl bir buildin var, cazadorları da uzaktan indirdiğin için rahatsındır büyük olasılıkla :) ED-E ve Boone da uzak mesafeden işe yarayan tipler, Boone'a anti materiel rifle veya Gobi campaign scout rifle verince hoş sonuçlar çıkmıyor ortaya :) (düşmanların için)

Uzaylı silahı iyi hoş ama mermisi çok sıkıntı, ilk başta buldukların dışında bulamıyorsun.
  • quote:

Mantıkl bir buildin var, cazadorları da uzaktan indirdiğin için rahatsındır büyük olasılıkla :) ED-E ve Boone da uzak mesafeden işe yarayan tipler, Boone'a anti materiel rifle veya Gobi campaign scout rifle verince hoş sonuçlar çıkmıyor ortaya :) (düşmanların için)

Uzaylı silahı iyi hoş ama mermisi çok sıkıntı, ilk başta buldukların dışında bulamıyorsun.

Gobi harika hocam da ben kullanamıyorum ya boone anlıyor o işten ama mermiye acımıyor oda ya .308 likler saniye demiyor :)
    Mermisi sıkıntıysa gerek yok o zaman o silaha bilgilendirmelerin için teşekkürler hocam ben bi vegas yapıp geliyim izninle.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.