Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Madécassol

quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

Fallout'un hiç bir oyununu oynamadım. Türkçe yaması varsa oynamaya değer mi sizce?

Grafik olarak çok daha iyi oyunlar çıktı boşuna zamanını harcama sarmaz yani.PC kötüyse oynayabilirsin tabii.

Aslında Metro: Last Light ı dört gözle bekliyordum fakat malum masaüstünü satıp da laptop'a geçince hayal oldu Grafiğin de pek önemi yok gerçi yani bana göre senaryo ve atmosfer oyunun %75'ini oluşturuyor.

Neyse indirdim deniyim bakalım.

Laptopta oynanmıyor mu metro ne fark eder

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fallout'un hiç bir oyununu oynamadım. Türkçe yaması varsa oynamaya değer mi sizce?

Grafik olarak çok daha iyi oyunlar çıktı boşuna zamanını harcama sarmaz yani.PC kötüyse oynayabilirsin tabii.

Aslında Metro: Last Light ı dört gözle bekliyordum fakat malum masaüstünü satıp da laptop'a geçince hayal oldu Grafiğin de pek önemi yok gerçi yani bana göre senaryo ve atmosfer oyunun %75'ini oluşturuyor.

Neyse indirdim deniyim bakalım.

Laptopta oynanmıyor mu metro ne fark eder

Core 2 duo, 3gb ram, hd4330

• quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

şu radyasyonlu köyde bulunan kilitli binanın anahtarını nereden bulabilirim? projeksiyon köymüydü hatırlayamadım adını :) Güneyde bu köy. Daha güneyinde hava alanı var

projeksiyon köyün girişinden sağa dogru baktıgında az arkada yıkık bi bina var , zemininde bir kapak var. ordan içeri girince bir grup insan var adını unuttum şimdi onların şefi senden ufak tefek bi iki görev istiyor sonrasında oradan birlikte cıkıp projeksiyon köyde birlikte dolaşıyorsunuz liktli bina polis merkezi aslında en son orya götür adamları orada amaçlarına ulaşınca sanada saldırıyo ****ler :) öldür ve yağmanı yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: picoskid

quote:

şu radyasyonlu köyde bulunan kilitli binanın anahtarını nereden bulabilirim? projeksiyon köymüydü hatırlayamadım adını :) Güneyde bu köy. Daha güneyinde hava alanı var

projeksiyon köyün girişinden sağa dogru baktıgında az arkada yıkık bi bina var , zemininde bir kapak var. ordan içeri girince bir grup insan var adını unuttum şimdi onların şefi senden ufak tefek bi iki görev istiyor sonrasında oradan birlikte cıkıp projeksiyon köyde birlikte dolaşıyorsunuz liktli bina polis merkezi aslında en son orya götür adamları orada amaçlarına ulaşınca sanada saldırıyo ****ler :) öldür ve yağmanı yap

O dediğiniz yer yıkık bir kilise gibi biri yer ise, gittim ağzından ateş çıkan kertengeleler vardı. Onlarıda öldürdüm. O köyde yaşayan tek canlı bir evde ki mutant. Onuda dışarıda ki ekip ile konuşup başka yere gönderdim.

Bunun dışında bana saldırmayan görev vs verecek canlıya rastlamadım.

• resurrect hilesini yaptığım zaman oyundan atıyor hata mesajı veriyor bu sorunu nasıl çözerim acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: picoskid

quote:

O dediğiniz yer yıkık bir kilise gibi biri yer ise, gittim ağzından ateş çıkan kertengeleler vardı. Onlarıda öldürdüm. O köyde yaşayan tek canlı bir evde ki mutant. Onuda dışarıda ki ekip ile konuşup başka yere gönderdim.

Bunun dışında bana saldırmayan görev vs verecek canlıya rastlamadım.

kilsenin arka tarfında ama içinde binanın dışında değil... iyice arştırısan zemiinde bir kapak görüceksin.. dediğim yer orası sanırım göremedigin tek yer orası.. birde uyarayım oyundaki en büyük dev akrep (gerçekten bir dev) itfaiye binasının içinde seni bekliyor yaklaşyıgında +10 rad alıyorsun ona göre hazırlıklı olsan iyi edersin

• quote:

quote:

sen neyin kafasını yaşıyosun kardeşim sen
  • oyunda takılan, merak ettigi bişey olan varsa bana yazsın yada buradan sorsun. yıllarımızı verdik o kadar diyim..
  • Nihayet bir rpg oyunu oynayacak kadar boş vakit buldum kendime. Fallout New Vegas'a başlamış durumundayım. Takıldığım yerler olursa artık buralardayım
  • ya ben kafayı yiyeceğim
    orjinal cd var elimde kurdum oyunu ingilizce olarak sorunsuz oynayabiliyorum fakat türkçe yamayı kurduğumda girişteki logodan ileri yüklenmiyor.

uptade nerden yapabilirim steam üzerinden baktığımda güncelleme açık ve benim oyun için güncelleme olmadığını söylüyor.

şaka gibi orjinal oyuna crackli uptade kuracağım birazdan indiriyorum
  • Oyunun sürümü 1.4.0.525 mi?

Türkçe yamanı yükledikten sonra girişte 1-2 dakika bekliyorsunuz değil mi? Zayıf işlemcilerde menu girişinin açılması biraz uzun sürüyor
  • Arkadaşlar Windows 8'de sürekli atıyor, fallout.ini ve fallout_default.ini'yi değiştirdim, xlive.dll'leri system32ye attım, direct dosyası vardı onu fallout klasörüne attım ama hala aynı 15-20dk'da bir atıyor. Sistemim sağlam.
  • Beyler Mr.House görevi için brotherhood'un bunkerini yok etmem lazımdı. Levelim düşük tecrübe kazanmak için tüm bunker görevlerini yaptım aralarında sevilen bir abla oldu karakterim falan. Derken baş paladini ve Elder'i öldürdüm :) Ortalık çok karıştı onlarca brootherhood üyesini öldürdüm ancak Lars Taggart arada kaynadı cesedini bulamıyorum diğer parçalanmış cesetler arasında bir yerdedir kartini da alamıyorum haliyle bunkeri de yok edemiyorum Habuki çokta emindim 3. kartın Ramosta olacağından

Elimde bir sürü full brotherhood zırhı var bunların eğitimini nerden alırız birde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lysmaduru -- 11 Temmuz 2013; 10:00:31 >

• New Vegas Redesigned II
    Weapon Mods Expanded
    Weapon Retextured Project
    NMCs Texture Pack Medium

Arkadaşlar yukarıda yazdığım 4 mod yüklü ama hiç bir mod oyun içinde aktiv olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum bir fikrim yok.
    Not: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackalloc -- 13 Temmuz 2013; 14:55:46 >
  • 4GB NVSE kurman lazım.. bir üst mesajda belirtmiştim.. onu oyunun exesi bulunan klasöre at ve nvse uzantısından oyunu açman lazım.. ancak öyle aktif oluyor..

Yalnız Redesigned II'yi herhangi bir manager ile kurduysan çalışmaz.. onu kendin kopyala yapıştır mantığı ile kurman lazım, sonrada oyunun ana klasöründe bulunan fallout.ini dosyasını notepad ile açıyorsun. "Archive" olan kısmı buluyorsun ve editlemen lazım.. o editleyeceğin kısım mod dosyasının içinde bulunuyor açıklamasında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 13 Temmuz 2013; 12:34:11 >
  • Normal haliyle hayatımın 100 saatini yedi..şimdi kaç saatini yer bilemiyorum..oy oy ömrüm yetmiycek Fallout serisini tamamiyle keyfini sürmeye.
  • Yazdığınız her şeyi yapmıştım. Hattâ tüm modların kurulumuna videolardan bakmıştım. Galiba çok kurcalamışım modları. Oyunu ve modları silip yeniden yazınca düzeldi. Teşekkürler
  • oyun 2 dolar steam'de acaba oyun iyimi ya ?Oyuna çok güzel diyorlar ama bazıları tam tersini söylüyor kafam karıştı.Aşırı fazla diyalog varmış,yan görev falan alınca haritada falan göstermiyormuş yerini ne yapacağını bilmiyormuşsun falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

oyun 2 dolar steam'de acaba oyun iyimi ya ?Oyuna çok güzel diyorlar ama bazıları tam tersini söylüyor kafam karıştı.Aşırı fazla diyalog varmış,yan görev falan alınca haritada falan göstermiyormuş yerini ne yapacağını bilmiyormuşsun falan ?

hocam gayet güzel her insanın alması gereken oyun ama bundansa fallout 3 daha iyi bunada kötü diyemem gayet iyi
  • Hardcore mod'da oynamaya başladım gerçekten çok sıkıntılı dehidrasyon başlı başına problem Açlık o kadar kötü olmasa da Purified Water bulmak çok zor neredeyse bulmak için her şeyi öldürdüm bu yüzden Susuzlukta sıkıntı bir başka sorun ise kırıkları Stimpaklarla iyileştiremiyorsun illa Doctor's bag olması lazım onuda çok zor buluyorum Strip'teki satıcılara gidesiye kadar yolda dağıtıyorlar.Eğer Hardcore'da oynuyorsanız kesinlikle Armoru yüksek tutun ve yakın dövüşe mümkün olduğu kadar uzak durun bir de o Quarry'nin yakınına bile gelmeyin Hardcore'da karşınızdakilerin Perception'ı sizin bin katınız gibi Sneak'te iken bile bir Deathclaw dürbünle bile zor görebilceğim mesafeden beni tespit etti ve gelmesi 3 saniye sürmedi.Yani Sneak becerisini de geliştirmek zorundasınız.Yani normal'de millet abanır yok Melee weapons yok Guns,Energy guns vs. Ama hardcore'da her şey hasar vermek değil Survival Medicine ve Speech'inizin iyi olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.