Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orijinalden alıntı: Republic of Ireland

Yangın hortumu başlığı?
    McCarran kampında bizden et,baharat vs. isteyen adamın makinesini tamir edebilmek için bize bir liste veriyor. Bu listedeki yangın hortumu başlığı dışındaki tüm aletleri buldum. Oyunda yhb adına birşey bulamadım. İtfaiye hortumu başı var. Onuda kabul etmiyor. Ne yapmam gerek?

Arkadaşın istediği eşya yangın dolaplarından bulunuyor eğer o değilse bir çeviri hatası vardır işin içinde

Teşekkürler. Başka bir aleti eksik görmüşüm ondan kabul etmiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

Arkadaşlar oyuna yeni başlayacağım, tavsiyeleriniz neler?

Fallout 1-2-3 herhangi birisini oynadın mı diye sormam lazım en kolayından. İngilizcen varsa onlara başlamanı tavsiye edebilirim. Quick-save'i sık sık kullanman vesaire,eğer fallout serilerine tamamiyle yeni isen. Onun dışında ingilizcen iyi mi diycem ? (Ama yaması çıkmış,her ne kadar denememiş olsamda,ne kadar iyi bilmiyorum...)

Onun dışında beklentilerin neler ? Yani Farcry 3'ü benzetmişlerdi "Skyrim'in Silahlı Versiyonuna" eğer oysa çok farklı birşey söyliyim. Çok daha uzun ve kalitelidir ama acayip buglı oyundu en son oynadığımda haberin olsun. FPS tarzı şeyler olsa da oyun daha çok RPG ağırlıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclog -- 14 Ocak 2013; 10:54:23 >
  • Son yamasıyla birlikte neredeyse bütün bugları temizlediler oyundan. Yama yapmadan oynamayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Son yamasıyla birlikte neredeyse bütün bugları temizlediler oyundan. Yama yapmadan oynamayın :)

Başlarsam bırakamam diye dokunmak istemiyorum bile (2011 Aralığında) sanırım bütün DLC ler çıkmıştı,hepsini steamden satın alıp gittim. Sonra dokunmadım bir daha her seferinde oturduğumda bir Fallout oynuna 70 ila 75 saat arasında vaktim gidiyor. Buna Fallout 3 DLC li halinde yaşadım ve onda sadece iyi karma ile bitirdim yani hiç kötü oynamadan,emekli olduğumda Fallout New Vegas a başlarım diyorum :D DLC ler ile birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclog

quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

Arkadaşlar oyuna yeni başlayacağım, tavsiyeleriniz neler?

Fallout 1-2-3 herhangi birisini oynadın mı diye sormam lazım en kolayından. İngilizcen varsa onlara başlamanı tavsiye edebilirim. Quick-save'i sık sık kullanman vesaire,eğer fallout serilerine tamamiyle yeni isen. Onun dışında ingilizcen iyi mi diycem ? (Ama yaması çıkmış,her ne kadar denememiş olsamda,ne kadar iyi bilmiyorum...)

Onun dışında beklentilerin neler ? Yani Farcry 3'ü benzetmişlerdi "Skyrim'in Silahlı Versiyonuna" eğer oysa çok farklı birşey söyliyim. Çok daha uzun ve kalitelidir ama acayip buglı oyundu en son oynadığımda haberin olsun. FPS tarzı şeyler olsa da oyun daha çok RPG ağırlıklı.

Fallout New Vegas ile başladım seriye daha önce hiç oynamadım, Türkçe Yamasını kullanıyorum. Oyundan beklentim COD gibi öldür devam et şeklinde değil kesinlikle çünkü S.T.A.L.K.E.R serisiyle bu tür oyunlara aşinayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyclog

Başlarsam bırakamam diye dokunmak istemiyorum bile (2011 Aralığında) sanırım bütün DLC ler çıkmıştı,hepsini steamden satın alıp gittim. Sonra dokunmadım bir daha her seferinde oturduğumda bir Fallout oynuna 70 ila 75 saat arasında vaktim gidiyor. Buna Fallout 3 DLC li halinde yaşadım ve onda sadece iyi karma ile bitirdim yani hiç kötü oynamadan,emekli olduğumda Fallout New Vegas a başlarım diyorum :D DLC ler ile birlikte.

Ben başladım geçen hafta, hem de utanmadan hardcore da... 70 saatten aşağısı kurtarmaz dediğin gibi :)
    Tek tabanca takılmaya karar verip karizmayı 1 yaptım, zekayı 9 a yükselttim. Ver elini lazerler, implantlar.
  • Stalker'ın üstesinden geliyorsan kardeş,Fallout da pek fazla sıkıntı yaşayacağını sanmam,belki yetenekler vesairede biraz alışmak vakit alır ama oynama tarzını belirlemek oyunun en güzel taraflarından biri,büyük bir özgürlük ve anlam katıyor oyuna bence.. Buarada istersen Fallout 3 den başla,daha da herşeyin tadını almak istersen derim Fallout 1-2 ama karar sana kalmış,hani baştan sona gitmek bence her zaman daha iyidiri ama karar tabi ki sana kalmış ne diyim ?

Hardcore modu denemek bile istemiyorum açlık,sussuzluk eklenirse,ama kesinlikle özel ev modunu alırım,silah vesaire para mı atmak için.

Ben ilk açılışımı noob versiyon olarak klasik endurance a abanma,onun dışında ilk başlarda small guns vesaire kasıyorum. New Vegas hafiften dengemi bozdu,silahlar açısından ama geri dönmiycem (kendimi tutuyorum,yeniden başlamıycam,her seferinde hayatım gidiyor,sadece yetenekleri farklı bir karakter açınca bir oyun bu kadar mı değişir ya ?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclog -- 14 Ocak 2013; 21:32:36 >

• Türkçe karakter destekli New Vegas fontu yok mu? Oyun içindeki default font çok iğrenç..
  • New Vegas'a gelip 1-2 görev yaptım. Hiç gece hayatımız olmayacak mı bu oyunda Sevgili olayı falan yok mu?
  • Arkadaşlar ultimate edition update 7 yi içeriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Arkadaşlar ultimate edition update 7 yi içeriyor mu ?

İçeriyor. Bütün update ve DLC ler ile beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 16 Şubat 2013; 23:00:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Arkadaşlar ultimate edition update 7 yi içeriyor mu ?

İçeriyor. Bütün update ve DLC ler ile beraber.

Teşekkürler hocam .
    Ayrıca arkadaşlar oyunun optimizasyon özürlü olduğunu fark ettim. Updatelerle bu sorun çözülür mü sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom -- 16 Şubat 2013; 23:43:43 >
  • 3-4 taneden fazla mod yükleyince oyuna girerken sürekli appcrash veriyor. Bunun çözümü var mı? nexus mod manager ile yüklüyorum modları bunun bir etkisi olabilirmi acaba. Çoğu kişi 10-15 tane mod yüklüyor. Yanlış yaptığım bişeymi var acaba?
    not: türkçe yama kurulu bu yüzden olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 22 Şubat 2013; 18:02:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

3-4 taneden fazla mod yükleyince oyuna girerken sürekli appcrash veriyor. Bunun çözümü var mı? nexus mod manager ile yüklüyorum modları bunun bir etkisi olabilirmi acaba. Çoğu kişi 10-15 tane mod yüklüyor. Yanlış yaptığım bişeymi var acaba?
    not: türkçe yama kurulu bu yüzden olabilir mi?

Türkçe yama varken mod yükleme yamayı çökertir. Ancak texture pack vb. şeyler yükleyebilirsin.
  • Oyuna bitirmiştim ve yeniden başladım...

http://newvegas.nexusmods.com/mods/43135#content
    Şu texture pack dışında oyunun grafiklerini güzelleştiren başka modlar varmı bildiğiniz?
    ENB serisi felanda olur?
    Birde antialaisng'i ayarlamama rağmen geri eski haline dönüyor bunu nasıl düzelteceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Oyuna bitirmiştim ve yeniden başladım...

http://newvegas.nexusmods.com/mods/43135#content
    Şu texture pack dışında oyunun grafiklerini güzelleştiren başka modlar varmı bildiğiniz?
    ENB serisi felanda olur?
    Birde antialaisng'i ayarlamama rağmen geri eski haline dönüyor bunu nasıl düzelteceğiz?

hocam ayarladıktan sonra direk oyuna gir bir daha kontrol etmek için girme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom -- 23 Şubat 2013; 20:16:14 >
  • @Artyom
    Sağol hocam şimdi oldu,

bu arada oyunda Battlefield 3 havasını görmek isteyenler için
    ENB grafik yaması
    http://newvegas.nexusmods.com/mods/48203

Buda başka bir grafik yaması;
    http://newvegas.nexusmods.com/mods/49344

• Hocam ben bu modu kullanıyorum ;http://newvegas.nexusmods.com/mods/43135#content gayet güzel bir mod fakat

şu gözüme daha iyi gözüktü ;

http://newvegas.nexusmods.com/mods/49344 sizce hangisi daha iyi?
  • Arkadaşlar bende bir çeşit bug oldu. Radyoyu kapatamıyorum. Kanalı kapatmak için üzerine geldiğimde tıklanmıyor hatta çevresi tablo içine bile alınmıyor. Yardımınızı bekliyorum.

Edit: Düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom -- 2 Mart 2013; 23:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tercüman-ı Ahvâl

Hocam ben bu modu kullanıyorum ;http://newvegas.nexusmods.com/mods/43135#content gayet güzel bir mod fakat

şu gözüme daha iyi gözüktü ;

http://newvegas.nexusmods.com/mods/49344 sizce hangisi daha iyi?

o ikinci modu indirdim ve oyunun dizinine attım. oyunda klavyeden home tuşuna basıyorum ama aktif hale gelmiyor. şu oyunun sarımtrak efektinden kurtulmak istiyorum, atladığım birşey mi var pek usta değilim enb modlarında.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.