Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptopta oynayanlar grafik ayarlarını nasıl yaptı ? Hangi ayarları denersem deniyim 25 fps ekran kartım gt635m Oyuna girerken yüksek performanslı seçmeme rağmen entegre grafikle açıyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Oyunu gecen hafta bitirdim bu tip RPG ler cok hosuma gidiyor. DLC lere dokunmadim ama. Hangilerini tavsiye edersiniz?

Honest heart,Old world blues bide Lonesome road oyna Dead money'e bulaşma çok sıkıcı

Zorluk sıralaması bana göre
    Owb>Lonesome Road>Dead Money>Honest heart

Zevk sırasına göre
    Lonesome Road>Owb>Honest heart> Dead Money
    Half life 2'deki gibi Ravenholm gibi bi mekan istiyosan Dead money ama cidden pis bi dlc ürkünç (açıkcası gece tek başıma yazın bitiremeden bıraktım belki bu yüzdendir sevmemem)

• quote:

Orijinalden alıntı: XT-002 Deconstructor

quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Oyunu gecen hafta bitirdim bu tip RPG ler cok hosuma gidiyor. DLC lere dokunmadim ama. Hangilerini tavsiye edersiniz?

Honest heart,Old world blues bide Lonesome road oyna Dead money'e bulaşma çok sıkıcı

Zorluk sıralaması bana göre
    Owb>Lonesome Road>Dead Money>Honest heart

Zevk sırasına göre
    Lonesome Road>Owb>Honest heart> Dead Money
    Half life 2'deki gibi Ravenholm gibi bi mekan istiyosan Dead money ama cidden pis bi dlc ürkünç (açıkcası gece tek başıma yazın bitiremeden bıraktım belki bu yüzdendir sevmemem)

Dead Money cidden insanı boğuyor keşke hiç oynamasaymışım o bölümü. Kapkaranlık gök yüzü var günyüzü göremiyoz ruhlar falan var ben aşırı bunaldım. Diğer DLC'leri denicem

• Strip'e gidince oyun acayip güzel bir hal aldı.Ruh halimi değiştirdi o şehir.Yan görevlerde hep zor yoldan öldürmeyle hallettim.Kapak için kimselere acımıyorum.Mojave'de Cass adlı bir kadını yanıma almıştım.Sırf güzel diye sevmiştim baya kendisini.Gümüş Furya'da Baptiste adlı adam bu kızı istemişti bir görevde.Gititm eline verdim kızı.Meğersem öldürecekmiş.Odadaki adamları görünce karşı çıkarsam beni haşat edeceklerini anladım.Karşı bile çıkamadım.Para ve güç yüzünden ne Benny'yle anlaşma yaptım ne de platin fişi House'a verdim.Yes Manle konuşurken Benny'nin planlarını baya bir sevdiğimi anladım.Gittim House'u öldürdüm.Yes Man'ada pek güvenmiyorum ama hayırlısı artık.

Bu oyunun bu kadar güzel çıkacağını hiç tahmin etmiyordum.Türkçe yamaylada bambaşka oluyor oynaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Strip'e gidince oyun acayip güzel bir hal aldı.Ruh halimi değiştirdi o şehir.Yan görevlerde hep zor yoldan öldürmeyle hallettim.Kapak için kimselere acımıyorum.Mojave'de Cass adlı bir kadını yanıma almıştım.Sırf güzel diye sevmiştim baya kendisini.Gümüş Furya'da Baptiste adlı adam bu kızı istemişti bir görevde.Gititm eline verdim kızı.Meğersem öldürecekmiş.Odadaki adamları görünce karşı çıkarsam beni haşat edeceklerini anladım.Karşı bile çıkamadım.Para ve güç yüzünden ne Benny'yle anlaşma yaptım ne de platin fişi House'a verdim.Yes Manle konuşurken Benny'nin planlarını baya bir sevdiğimi anladım.Gittim House'u öldürdüm.Yes Man'ada pek güvenmiyorum ama hayırlısı artık.

Bu oyunun bu kadar güzel çıkacağını hiç tahmin etmiyordum.Türkçe yamaylada bambaşka oluyor oynaması.

Ben hep iyi ve tarafsız olmaya baktım Oyunun yarılarına geldiğimde hala daha legion bana saldırmıyordu. Ne zamanki NCR'ler ile onlara saldıran bi ana görev yaptım ondan sonra iş değişti. Strip ilk başta güzel geliyor ama sonradan o ıssız atmosferi özlüyorsun. Görev olsa da o ıssız yerlere gitsem diyorsun Strip çok renkli ve hareketli bi mekan. Tüm kumar salonlarından kovulmuştum çok para kazanıyorum diye

• para sıkıntısı mermi sıkıntı çeken bir benim galiba level atlamak zor oluyor birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Strip'e gidince oyun acayip güzel bir hal aldı.Ruh halimi değiştirdi o şehir.Yan görevlerde hep zor yoldan öldürmeyle hallettim.Kapak için kimselere acımıyorum.Mojave'de Cass adlı bir kadını yanıma almıştım.Sırf güzel diye sevmiştim baya kendisini.Gümüş Furya'da Baptiste adlı adam bu kızı istemişti bir görevde.Gititm eline verdim kızı.Meğersem öldürecekmiş.Odadaki adamları görünce karşı çıkarsam beni haşat edeceklerini anladım.Karşı bile çıkamadım.Para ve güç yüzünden ne Benny'yle anlaşma yaptım ne de platin fişi House'a verdim.Yes Manle konuşurken Benny'nin planlarını baya bir sevdiğimi anladım.Gittim House'u öldürdüm.Yes Man'ada pek güvenmiyorum ama hayırlısı artık.

Ben hep iyi ve tarafsız olmaya baktım Oyunun yarılarına geldiğimde hala daha legion bana saldırmıyordu. Ne zamanki NCR'ler ile onlara saldıran bi ana görev yaptım ondan sonra iş değişti. Strip ilk başta güzel geliyor ama sonradan o ıssız atmosferi özlüyorsun. Görev olsa da o ıssız yerlere gitsem diyorsun Strip çok renkli ve hareketli bi mekan. Tüm kumar salonlarından kovulmuştum çok para kazanıyorum diye

Bende kumarda acayip kötüyüm.Caravan denen oyunu hiç beceremiyorum.Bu yüzden para için bu haldeyim.Ticaret özelliğinede abanıyorum.Biriyle konuşurkende tüccar giysisi ve şapkası takınca para konusunda herkesi kazıkıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu şimdiye kadar sorunsuz oynuyordum ta ki Çelik kardeşlik sığınağına indim ve bayılırken oyundan atıyor ne yapabilirim ?
  • beyler acil cevap istiyorum lütfen üşenmeyin. hangi dlc leri oynarsam (yüklersem) türkçe yamam bozulmaz. yada türkçe olmasada yükledigimde orjinal oyun bozulurmu?
  • falloutun türkçe yaması çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

falloutun türkçe yaması çıktı mı?

evet
  • Valla modlar sayesinde yeni başladım,baya bi yeni şeyler katmışlar,Fallout 4 çıkar mı bilmiyorum ama,umarım o da GECK veya editöre sahip olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclog -- 11 Ocak 2013; 9:08:28 >
  • ilk defa bir Fallout serisine başlıcam..ve başlangıç olarak new vegası seçtim..(türkçe yaması olduğu için) önerileriniz veya söylemek ıstediklerınız varmı
  • var Fallout 1-2'yi oynamadan Fallout oynadım deme sakın. Ve onlar için ingilizceyi öğrenmeye başla bir an önce, tahmin edemeyeceğin zevklere ulaşacaksın. New Vegas iyi olmadığından falan demiyorum bunları.
  • Dlc oynayabilmek için oyunu bitirmemiz gerekiyor mu ?
  • Hayır. Ama belirli bir seviyede öneriliyor.
  • Bu oyunu çok seviyorum arkadaş.
    Fallout 4'ü sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Yangın hortumu başlığı?
    McCarran kampında bizden et,baharat vs. isteyen adamın makinesini tamir edebilmek için bize bir liste veriyor. Bu listedeki yangın hortumu başlığı dışındaki tüm aletleri buldum. Oyunda yhb adına birşey bulamadım. İtfaiye hortumu başı var. Onuda kabul etmiyor. Ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic of Ireland

Yangın hortumu başlığı?
    McCarran kampında bizden et,baharat vs. isteyen adamın makinesini tamir edebilmek için bize bir liste veriyor. Bu listedeki yangın hortumu başlığı dışındaki tüm aletleri buldum. Oyunda yhb adına birşey bulamadım. İtfaiye hortumu başı var. Onuda kabul etmiyor. Ne yapmam gerek?

Arkadaşın istediği eşya yangın dolaplarından bulunuyor eğer o değilse bir çeviri hatası vardır işin içinde
  • Arkadaşlar oyuna yeni başlayacağım, tavsiyeleriniz neler?
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.