Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hah böyle sor tamam. Bu zamanın grafiklerine göre Skyrim oynayabilirsin.
  • Skyrim e İngilizcem yetmez sanırım Fallout serisinden hangisi önerirsin ?Hepsi güzeldir ama mesela 1 den başlasam grafikler çok mu eski kalır hangisinden başlayayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El nino9

Skyrim e İngilizcem yetmez sanırım Fallout serisinden hangisi önerirsin ?Hepsi güzeldir ama mesela 1 den başlasam grafikler çok mu eski kalır hangisinden başlayayım ?

Skyrim e ingilizcen yetmezse Fallout oyunlarının hiçbirine yetmez aç Skyrim oyna zaten görevde nereye gideceğini gösteriyor mapte çok karışık questide yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

quote:

Skyrim e İngilizcem yetmez sanırım Fallout serisinden hangisi önerirsin ?Hepsi güzeldir ama mesela 1 den başlasam grafikler çok mu eski kalır hangisinden başlayayım ?

Skyrim e ingilizcen yetmezse Fallout oyunlarının hiçbirine yetmez aç Skyrim oyna zaten görevde nereye gideceğini gösteriyor mapte çok karışık questide yok.

Çok fazla diyalog mu var fallout ta yani konuşmalar falan seçenekler çok mu ve önemli mi ? Skyrim de çok var diye yetmez dedim.Zaten fallout new vegas ve dead money oyunlarının türkçe yaması varmış.
  • quote:

quote:

quote:

Çok fazla diyalog mu var fallout ta yani konuşmalar falan seçenekler çok mu ve önemli mi ? Skyrim de çok var diye yetmez dedim.Zaten fallout new vegas ve dead money oyunlarının türkçe yaması varmış.

New vegas a Türkçe yama çıkmış olabilir fakat bunun bir sürü dlc si var dead money değilki sırf.Fallout 2 de sana kişinin ismini verir ama nerede olduğunu söylemez veya ismini vermez bile diyalog seçimleri çok önemlidir bir yanlış seçimle 5-10 tane slaver ın sana saldırdığını görebilirsin.

• uyuşturucu bağımlılarını bulamıyorum mormont kalesinden aldım görevi kovboy ikizlerin mekanında yoklar bulamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cyclog

Ben 97 de ingilizce bilmeden başlamıştım Fallout 1 e,saatlerce sözlükle geçirdim hata yap eski save ine geri dön,yeniden başla diyaloglara uğraş uğraş,yıllar sonra fallout 3 ü rahat rahat oynuyorum ,iyi ki geçirmişim,kesinlikle değdi Bu oyun bana ingilizceyi öğretti. Hatta şuanda yazarken yeniden oturup yükledim,az sonra oynamaya başlıycam,Fallout 3 ile NV zaten bitirmişim,onlara yeniden başlarım. Önemli olan hikayenin başı,oynamadıysanız oynayın ben fallout 1 oynadığımda 9 yaşındaydım,o kadar karışık bir oyun değil.

Çok teşekkür ederim hocam düzgünce yardımcı olduğun için. İngilizce fazla sorun olmazda peki 1 den mi başlayayım 1 çok mu kötü kalır bu zamanın grafiklerine göre hangi oyununu önerirsin? Fps rpg karışık değil mi bir de bu oyun ?

Şöyle diyim,Grafik 2 boyutlu olarak geçiyor ama gene de derinlik var,hoş oyun. Hikayesi baya bi alıcı ona benzeyen aklıma gelen tek şey hikayenin akıcılığı sana verdiği özgürlük Vampire Masquerade:Bloodlines,ama kötü tarafı bu oyunlar çok nadir yani bunları oynadığında pek benzerlerini bulamıycaksın. Zaten fallout 3 ve new vegas ı biliyorsun,skyrim daha huzurlu daha çok "mükemmel kahraman" durumunda. Yani Yüzükler Efendisine benziyor. Fallout ve Bloodlines tarzı oyunlar daha çok gerçek hayata yakın konuları ve ağır temalı şeyleri işliyor umarım beğenirsin,beni etkilediği kadar birisini etkiler mi bilmiyorum,grafikler oyunları çok değiştirdi ama yıllar önce oynamış olduğumdan fallout 1 bana fazla birşey ifade etmiyor. Fallout 1 saf rpg ve sıra bazlı oyundur. Rahat rahat düşünüp taşınıp hareketlerini yaparsın silahlarını seçersin. Fallout 3 e benzemez. Tabi onun kadar da hızlı değildir ama oyuna bir vakitten sonra lıştıktan sonra insanı baya bi sürükler. Burdaki arkadaşların belki hatırlamadığı şey sana ismini verir yerini söylemez ama morrowind kadar geniş dünya olmadığından tırmalamazsın. Morrowind i gene de çok severim,2 tane cd 1,400 mb ı geçmeyen boyutta içinde kocaman bir dünya var. Bu oyunların hepsini Steamden alabilirsin,tabi karar sana kalmış,korsan moduna giriyorum dersen bak gitsin. Kendimi tekrarlıyor muyum bilmiyorum ama,gerçek RPG ler çok geride kaldı,Baldurs Gate 1-2 yi yapan firma artık hibrit oyunlar yapıyor. Dragons Age:Origins aslında fena oyun değil ama dediğim gibi,ben bir sözlükle yapmışsam herkes yapabilir. RedHouse eski tip sözlükten bahsediyorum,2-3 kg gelenden,o küçük sözlüklerle bu işi yapamazsın. Belirli kelimeleri çıkartamazdım. FMJ,APC,AP gibi,sonradan bunları öğrendim,film izleye izleye ama artık internet var,bin bir türlü sözlük programı bence yapılabilir neden olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclog -- 2 Aralık 2012; 23:31:58 >

• Anladım hocam deneyeceğim İngilizce öğreniyorum zaten şu an hazırlıktayım ben pek sorun olmaz o zaman seni baya etkilemiş bu kadar yazmışsın içinden gelenleri kalitesini bende anlarım inş severim tarzını sağ ol yorumların için :)
  • Buarada eklemediğim iki-üç oyun Arcanum,Planescape Torment,Vampire Masquerade. Bulabilirsen baya bi eğlenceli oyunlar,hatta ben gidip kendim indiriyim,bu oyunları gelecek yıllar içinde bulabilamayabilirsin,Troika oyun stüdyosu öldü. Yazık,bu firmalar kapanıyor tabi ki onları yapanlar,hala başka firmalarda çalışıyor,birşeyler yapmaya devam ediyorlar,onların izlerini ve tarzlarını görüyorsun ama aynı olmuyor. Brian Fargo,Wasteland adlı oyunun yaratıcılarındandı,bizim bildiğimiz Fallout serisinin atası,Fallout adını ve haklarını başkasına sattı. Şimdi Wasteland 2 oyununu yapıyor aynı olacak mı ? Hayır...kesinlikle hayır..Kickstarter da oyunu bağışlara açtılar,allah bilir kaç yıl içinde görücez o oyunu...Carmageddon (alakasız biliyorum ama) yapan firma hala yaşıyor,umarım kısa zaman çıkar.
  • quote:

quote:

quote:

1 ve 2, grafiksel olarak eski olsalar da, serinin en güzel oyunları ve birer şaheser.

Ve, neredeyse tamamen diyalog temelli. Diyalogları anlamak çok önemli. Aksiyonu için oynanacak oyunlar değiller. Senaryosu için, diyalogu için oynarsın oynarsan.

"Skyrimde çok konuşma var" diyorsan, FO 1-2'yi görme bence

Ha, "sözlükle oynarım, anlamaya çalışırım" diyorsan, ki oldukça makul ve iyi bir yöntemdir, şahsen ben destek veririm, doğru yolda olursun.

• Hocam oyle diyince vazgectim simdilik seneye ingilizce ogrendikten sonra oynarım peki bu iki oyunun yaması var ustte yazmıstım onları oynasam direkt ilk oyunları oynamadan anlar mıyım konuyu.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fallout bambaşka bir dünya ya new vegas oynuyorum fakat askere gideceğim için devam edemiyorum,dlclerini oynayanlar var mı dlcleri güzel midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu fallout bambaşka bir dünya ya new vegas oynuyorum fakat askere gideceğim için devam edemiyorum,dlclerini oynayanlar var mı dlcleri güzel midir ?

Genel olarak bütün DLCleri iyi Dead Money ve Old World Blues'u sevmiştim ben baya, hepdini oynamanı tavsiye ederim.
  • ben de 2010 da aldım ara ara oynadığım için bitiremedim. geafik motoru eskiymiş filan hiç dinlemiyorum müthiş bir atmosfer var oyunda oynadıkça gömülüp gidesi geliyor insanın vew vegasın dünyasına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başladım daha yeni ama pek sarmadı gibi devam edelim bakalım.
  • Oyunu gecen hafta bitirdim bu tip RPG ler cok hosuma gidiyor. DLC lere dokunmadim ama. Hangilerini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Oyunu gecen hafta bitirdim bu tip RPG ler cok hosuma gidiyor. DLC lere dokunmadim ama. Hangilerini tavsiye edersiniz?

Old World Blues,hiç fena değil,ama senin ne aradığına bağlı ? Her DLC oyundaki karakter seviyesini +5 arttırıyor. Bence DLC leri bekle fiyatlar düşer gibi geliyor,Bethesda hep hoş şeyler yapıp arada bir fiyatları düşürüyor steam'den.

Ama sen ne arıyorsun açıkçası ? Honest Hearts yeni perkler,yeni çevre ekliyor,ama oyunun güzel taraflarından biri sürüsüne bereket oyun modu olması silahtan tut,Cyborg eklemelere ve benim deneme fırsatı bulamadığım birçok şeye kadar.

Ama J.E. Sawyer Mod'u var bilmiyorum,nerden indirirsin ben Nexus u kullanıyorum,oyunun eski Fallout oyunlarına daha yakın olmasını sağlıyor. Her Fallout oyununun en büyük özelliği oyuncunun seçeneklerine göre oyunun şekillenmesi. Senin ne aradığına bağlı,DLC lerin hepsi güzel,küçük Gun Runners' Arsenal ve Courier's Stash i saymazsak onlar hikaye olarak birşey eklemiyor,sadece profesyonel olarak yapılmış silahlar ekliyor,ama açık konuşmak gerekirse ne oyun hayranlarının yaptığı silahları gördüm,profesyonel adamlarınkine 10 basar. Tabi hepsini alıp kurtulabilirsin,Fallout NV de DLC siz sadece 45 saat geçirdim,açıkçası DLC leri koyunca ne kadar vakit geçer bilmiyorum,buarada bu sadece bir oyun tarzı içindi.(ve sadece oyunun 1 hikaye bitimi için birden fazla olduğu için yeniden başlamak lazım)

DLC sormuyorsan,RPG türü,yeni sayılabilicek oyunlardan unoffical patch eklenmiş Vampire Bloodlines,aaahhh ahhh..o oyun bir başarılı olsaydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclog -- 9 Aralık 2012; 14:14:43 >

• Filmleri izleme, muzikleri dinleme sebebimizdir. Yoksa zaten yasadigimiz bir sey bize ilgi cekici gelmezdi. Kim gercek hayatta yaptiklarini aynen yaptigi, yapamadiklarini oyunda da yapamadigi bir oyun oynamak ister ki?

Sadece save/load olayi bile aslinda rol yapmaktir. Gercek rpg'ler hem en iyi sinema eseri kadar iyidir, hem de candir. Guzel, boyu boyuma denk bir kizla yeni cikmaya basladigim bir gunu hatirliyorum. Kafamda pit lord'larla arc angel'lar savasiyordu. O donem heroes serisine tapiyordum, ilkokuldayken sanitarium ve fallout'a. Bu tarz oyunlari oynarken aklimdaki dusunce sudur: bu oyun sadece bir bilgisayar oyunu degil.

Her ne kadar oyun oynamak kelime anlami itibariyle cocuksu gelse de bence dusunen ve hayal gucu olan adamin ovunmesi gereken bir hobidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Caravan Pack
    -Classic Pack
    -Mercenary Pack
    -Tribal Pack
    Bunlar normal New vegasın içinde geliyormu yoksa ultimate editiondamı var
  • Onlar pre-order packlardan yanlış bilmiyosam.Ama Ultimate edition New Vegas için çıkan bütün ek içerikleri kapsadıgından onlar da var.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.