Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @:NeFeS:;Oyunun exe'sinden kesinlikle. Ben sana bilgi vereyim, özelden ulaş bana.
  • arkadaşlar daha önce hiç rpg(stalker sayılırsa hariç) oynamadım.bu oyundan başlamak istiyorum.becerebilir miyim oynamayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

arkadaşlar daha önce hiç rpg(stalker sayılırsa hariç) oynamadım.bu oyundan başlamak istiyorum.becerebilir miyim oynamayı?

Eğer İngilizcen yeterince iyi değilse Türkçe yama kurman gerekir, ama elbette, neden olmasın?
    Oyunu keşfetmeye çalışırsan, becerilmeyecek şey değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

quote:

Orijinalden alıntı: joker00

arkadaşlar daha önce hiç rpg(stalker sayılırsa hariç) oynamadım.bu oyundan başlamak istiyorum.becerebilir miyim oynamayı?

Eğer İngilizcen yeterince iyi değilse Türkçe yama kurman gerekir, ama elbette, neden olmasın?
    Oyunu keşfetmeye çalışırsan, becerilmeyecek şey değil ki.

ingiliz dili edb okuyorum, ingilizcem iyidir bir bakayım oyuna o zman anlamadığım birşey olursa sorarım
  • Bu oyunu oynamayı becerirsin. Ama asıl soru şu olmalı, RPG tarzı bana uygun mu? En az 17 yaşında olmalısınız ki okuduğunuz bölümü normal şartlarda okuyabilesiniz. Bu zamana kadar RPG oyunlarını oynamadıysanız bundan sonra sizi sarar mı, bilinmez. Tahminime göre oyunu orijinal de almayacaksınız, yani sadece indirme+yükleme+birkaç saat oyun deneyimi kaybedersiniz epi topu. Bence bir klâsik olan oyundan bahsediyoruz, benim de çok sevdiğim bir oyundan. Şans vermeniz yerinde olacaktır ama beklentileri oyun tarzına göre belirlemek gerek.

Ben eğer Crysis gibi bir oyun oynamak istesem bu kadar seviyor olmama rağmen Fallout New Vegas oynamam örneğin. O tarz bir oyun oynamak isterken önüme Fallout sunulsa oyunu anlamaya çalışmadan oynar, dener ve silerdim. Oyunu "İçinde silah var, toz var, görevler var böyle gidiyon level atlıyon falan." diye betimlersek günümüzde yerine oynanacak çok oyun var. Örneğin Skyrim'in bu seviyede oluşunda bence Fallout New Vegas'ın büyük etkisi vardır, tarzı uyuşuyorsa Skyrim yeni grafikler sebebiyle daha doğru tercih olacaktır.

• Türkçe yama sayesinde Günlerdir bu oyunu oynuyorum hikaye ye bağlandım bırakamıyorum çok ama çok sürükleyici bir oyun yan görevler harika gruplar nükleer savaş sonrası hayat yaşanmışşıklar beni benden aldı bu oyun günlerim saatlerim nasıl geçiyor anlamadım keşke ama keşke ingilizce bilseydim bu hayyatta yüzlerce kelime ezberledim uğraştım ama bir türlü öğrenmedim ve çoğu oyunu anlamadan oyuna kendimi katamdan bitirdim ama Türkçe yamalar sayesinde yavaş yavaş bu durumlardan kurtuluyoruZ bu oyunu şiddet ile tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ilaçların etki süresi bitince ekranın puslanması beni çok rahatsız ediyor çözüm bilen var mı ben bulamadım malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Şu ilaçların etki süresi bitince ekranın puslanması beni çok rahatsız ediyor çözüm bilen var mı ben bulamadım malesef

Bende sevmiyorum ama gerçeklik açısından guzel düşünmüşler

• Arkadaşlar Seriye başlayayım dedim , sipariş verdim gelicek.

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

Doğru başlangıç di mi arkadaslar oyunun birincisi bu oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 27 Kasım 2012; 11:16:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Evet, dergi ya da kitap okuman gerekiyor. Patlayıcı seviyesini artıran elbiseler falan da var, onlara da yönelebilirsin bulabilirsen. Bazen perkler ile falan yüksek explosive oluyor, o zaman yükseltmene gerek kalmıyor ama eğer illâ o dinamitleri almak istiyorsan patlayıcı seviyeni yükseltmek için gerekli kitapların yerini internetten aratabilirsin. Bir site vardı, tüm kitap ve dergilerin yerini haritada gösteriyordu.

sizi tanı masamda fallout new vegas ile ilgili sorularımıza içten cevaplar verdiğinizden dolayı teşekkür ederim fakat uzaklaştırıldığınızı görünce üzüldüm...umarım bir an önce aramıza dönersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkadaşlar Seriye başlayayım dedim , sipariş verdim gelicek.

tercih sizin ama fallout 3 ten başlarsanız grafik açısından söylüyorum daha güzel bir başlangıç olur

• quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

quote:

tercih sizin ama fallout 3 ten başlarsanız grafik açısından söylüyorum daha güzel bir başlangıç olur

Tüm seriyi oynadım defalarca bitirdim. Fallout, Fallou 2 , Fallout 3 ve Fallout New Vehgas. Fallout 2 ile başladım ve bana göre en en iyileri Fallout 2 ve Fallout 3. Fallout New Vegas hiç hoşuma gitmedi zevk meselesi.

Fallout 2 ardından Fallout 3 tüm seri tavsiye edilir. Fallout 3 tekrar kurdum oynuyorum güzel başlangıç yapmışsın. Kahve ve çikolata stoğu yap oyundan başından kalkmak biraz zordur. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

quote:

Tüm seriyi oynadım defalarca bitirdim. Fallout, Fallou 2 , Fallout 3 ve Fallout New Vehgas. Fallout 2 ile başladım ve bana göre en en iyileri Fallout 2 ve Fallout 3. Fallout New Vegas hiç hoşuma gitmedi zevk meselesi.

Fallout 2 ardından Fallout 3 tüm seri tavsiye edilir. Fallout 3 tekrar kurdum oynuyorum güzel başlangıç yapmışsın. Kahve ve çikolata stoğu yap oyundan başından kalkmak biraz zordur. :)

Multiplayer değil di mi arkadaşlar ? Single player bu

• Fallout'un tüm serisi tek kişiliktir. Çoklu oyuncu hakları halen eski yapımcısı olan İnterplay firmasındadır.

• Belki ilgisini çeken olur,
    http://www.indiegogo.com/FalloutLaniusFanFilm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 28 Kasım 2012; 1:20:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CriminalScum

Belki ilgisini çeken olur,
    http://www.indiegogo.com/FalloutLaniusFanFilm

Vay be adamlar oyunla birebir aynı yapmışlar :)

• beyler aral game de

fallout ve fallout 2 her biri 1 tl olmuş indirime girmiş ... bugün 20 liraya call of duty aldım oradan karşılığında 2 lira değerinde 2 puan verdiler ... bu puanları kullanarak 2 oyunu da almak istiyorum iş görürmü oyunlar dükkanda laptop da oturduğum yerde takılmak olsun maksat
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

beyler aral game de

fallout ve fallout 2 her biri 1 tl olmuş indirime girmiş ... bugün 20 liraya call of duty aldım oradan karşılığında 2 lira değerinde 2 puan verdiler ... bu puanları kullanarak 2 oyunu da almak istiyorum iş görürmü oyunlar dükkanda laptop da oturduğum yerde takılmak olsun maksat

link ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

beyler aral game de

link ?

http://www.aralgame.com/ara/fallout

buyur dostum

1 lira 1 lira ve 5 lira :)

• Edit : Pusulayı düzgün takip etmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 29 Kasım 2012; 14:21:50 >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.