Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brokenwings

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Evet, dergi ya da kitap okuman gerekiyor. Patlayıcı seviyesini artıran elbiseler falan da var, onlara da yönelebilirsin bulabilirsen. Bazen perkler ile falan yüksek explosive oluyor, o zaman yükseltmene gerek kalmıyor ama eğer illâ o dinamitleri almak istiyorsan patlayıcı seviyeni yükseltmek için gerekli kitapların yerini internetten aratabilirsin. Bir site vardı, tüm kitap ve dergilerin yerini haritada gösteriyordu.

sizi tanı masamda fallout new vegas ile ilgili sorularımıza içten cevaplar verdiğinizden dolayı teşekkür ederim fakat uzaklaştırıldığınızı görünce üzüldüm...umarım bir an önce aramıza dönersiniz...

Rica ederim, evet samimiyetsizliğe, yapmacıklığa önem vermediğimden samimi olayım diye uğraşmasam da aksini yapmadığım için daha "bizden" yazıyorum. Beğenen çok beğeniyor, kendimi övmüş gibi olmayayım ama tanışmak isteyen erkek-dişi çok oluyor, beğenmeyen de beni burada sözlük diliyle yazmaktan, olmadığım biri gibi gözükmekten dolayı suçluyor. Donanımhaber bir ilim irfan yuvası değil, ama çöplük pislik bir yer de değil. Çoğunluk buradan hâkim, avukat, mühendis, doktor çıkmayacağını, hepsinin işsiz güçsüz olduğunu sanıyor.

Uzaklaştırmaya gelirsek, mühim değil. Zamanında hayatımın önemli bir bölümünü harcadığım internete son 10 yıldır o kadar da zaman ayırmıyorum. Ben üzülmedim, siz de üzülmeyin. Karar mekanizması düzgün idâme edilen bir yönetim anlayışı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

beyler aral game de

fallout ve fallout 2 her biri 1 tl olmuş indirime girmiş ... bugün 20 liraya call of duty aldım oradan karşılığında 2 lira değerinde 2 puan verdiler ... bu puanları kullanarak 2 oyunu da almak istiyorum iş görürmü oyunlar dükkanda laptop da oturduğum yerde takılmak olsun maksat

link ?

http://www.aralgame.com/ara/fallout

buyur dostum

1 lira 1 lira ve 5 lira :)

Trilogy satın aldım birde black and white satın aldım.

Trilogy'de 1- 2- 3 olarak 3 oyun var di mi ? sıralı bir şekilde ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

beyler aral game de

fallout ve fallout 2 her biri 1 tl olmuş indirime girmiş ... bugün 20 liraya call of duty aldım oradan karşılığında 2 lira değerinde 2 puan verdiler ... bu puanları kullanarak 2 oyunu da almak istiyorum iş görürmü oyunlar dükkanda laptop da oturduğum yerde takılmak olsun maksat

link ?

buyur dostum

3ü1 arada olması lazım sanırım :) :)

• Oyun efsanelerden biri galiba hiç oynamadım oynamayı düşünüyorum ama karışık mı anlar mıyım nasıl acaba oyun ?
  • Kime göre, neye göre? Seni tanımıyoruz ki sana oyunu önerelim? Ama yazmadan önce bunları düşünmediğine göre sana karışık gelecektir, çoğu oyun gibi.
  • Problem!

Beyler Sezar beni şu brotherhood steel olayını imha etmem için görevlendirdi. Ben bir anlık sinirle dalar dalmaz hepsini öldürdüm kansızların. İstasyonu imha etmek için 3 tane kart istedi 3'ünü de buldum. Ancak bilgisayara girmeme rağmen hiç birşey yapamıyorum. Nolacak böyle?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

beyler aral game de

link ?

buyur dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 2 Aralık 2012; 1:30:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

quote:

Evet, dergi ya da kitap okuman gerekiyor. Patlayıcı seviyesini artıran elbiseler falan da var, onlara da yönelebilirsin bulabilirsen. Bazen perkler ile falan yüksek explosive oluyor, o zaman yükseltmene gerek kalmıyor ama eğer illâ o dinamitleri almak istiyorsan patlayıcı seviyeni yükseltmek için gerekli kitapların yerini internetten aratabilirsin. Bir site vardı, tüm kitap ve dergilerin yerini haritada gösteriyordu.

sizi tanı masamda fallout new vegas ile ilgili sorularımıza içten cevaplar verdiğinizden dolayı teşekkür ederim fakat uzaklaştırıldığınızı görünce üzüldüm...umarım bir an önce aramıza dönersiniz...

Rica ederim, evet samimiyetsizliğe, yapmacıklığa önem vermediğimden samimi olayım diye uğraşmasam da aksini yapmadığım için daha "bizden" yazıyorum. Beğenen çok beğeniyor, kendimi övmüş gibi olmayayım ama tanışmak isteyen erkek-dişi çok oluyor, beğenmeyen de beni burada sözlük diliyle yazmaktan, olmadığım biri gibi gözükmekten dolayı suçluyor. Donanımhaber bir ilim irfan yuvası değil, ama çöplük pislik bir yer de değil. Çoğunluk buradan hâkim, avukat, mühendis, doktor çıkmayacağını, hepsinin işsiz güçsüz olduğunu sanıyor.

Uzaklaştırmaya gelirsek, mühim değil. Zamanında hayatımın önemli bir bölümünü harcadığım internete son 10 yıldır o kadar da zaman ayırmıyorum. Ben üzülmedim, siz de üzülmeyin. Karar mekanizması düzgün idâme edilen bir yönetim anlayışı yok.

tekrar aramıza döndüğünüz için teşekkürler umarım bir daha böyle üzücü bir durumla karşılaşmazsınız ayrıca" bizden içten samimi duygularınızı" da bu olaydan dolayı kaybetmeyin olayı bilme semde sizden aldığım izlenim ile sizin suçlu olduğunuzu düşünmüyorum...hazır yakalamışken sizi bir soru sorayım ben 23 level oldum çelik kardeşliğin verdiği zırh kullanıyorum bu armordan daha nitelikli,i üstün bulabileceğim armor vb izlediğim bir video da armor buldum ama orayı geçemiyorum deathclavları geçip alamadım o armoru tavsiye edebilecegin armor varmı...?

• Selamlar. Zırhlar türüne göre Clothing-Light-Medium-Heavy olmak üzere dörde (üçe ayrılıyor diyormuşum, Matematik'ten sorumlu geçmiştim, espriler falan) ayrılıyor. Heavy kullandığınızı ve zırhınızın da Brotherhood T-51b Power Armor olduğunu tahmin ediyorum. +1 Strength ve +25 Radiation Resistance veren zırh yani. Bundan daha iyisi can sağlığı (Değil tabiî). En iyi heavy armor Remnants Power Armor'dur. Bunu nerede bulursunuz? Yerlerini ezbere biliyordum ama şimdi tarif edecek kadar hatırlayamadım, günlerimi, haftalarımı harcadığım bu oyunu en son sekiz dokuz ay önce oynadım yanılmıyorsam. Ama ben hem size bir site vericem oradan bakarsınız istediğiniz şeylere, hem de bu zırhın yerini oradan kopyalayıp buraya yapıştırıcam. Ama şu an yeni uyandığımdan çevirmiyorum, eğer arayıp deneyip bulamazsanız yazın, ileride çeviririm.

Bu arada laptopun ekran kartından memnun musunuz? Bende de aynı işlemcili Samsung var, GTX 675'li. Daha düşük bir model bakıyorum.

Site linki:http://fallout.wikia.com

Bu siteden tüm bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Her şey var burada.

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

• Gt 650 m ile çoğu oyunu ortalamanın biraz üstünde çok rahat bir şekilde oynadım ama sizin ekran kartınız çok çok daha iyi o yüzden 650 sİzi tatmin etmeyebilir 650ile bf3 tarzı oyunları yüksek ayarda oynayamadım gt 560mx ayarında bir kartır umarım faydam olmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Problem!

Beyler Sezar beni şu brotherhood steel olayını imha etmem için görevlendirdi. Ben bir anlık sinirle dalar dalmaz hepsini öldürdüm kansızların. İstasyonu imha etmek için 3 tane kart istedi 3'ünü de buldum. Ancak bilgisayara girmeme rağmen hiç birşey yapamıyorum. Nolacak böyle?

Beyler bir yardım eli uzatıverin baya kitledim oyunu çünkü.

Brotherhood of steel'in hepsini silah yardımıyla öldürmüştüm. Keycardları topladım cesetlerden ancak bilgisayarları kullanamadım. Şimdi teker teker hepsini resurrect şifresiyle canlandırdım. Doğal olarak bana saldırıyorlar. Save dosyasınıda hep üst üste kaydettim. Şimdi bunların saldırmasını durdurup olaya sıfırdan başlamamın bir şansı var mı?

• quote:

Kime göre, neye göre? Seni tanımıyoruz ki sana oyunu önerelim? Ama yazmadan önce bunları düşünmediğine göre sana karışık gelecektir, çoğu oyun gibi.

Bu cevap bana mıydı acaba ?
  • Evet, sanaydı.
  • quote:

Evet, sanaydı.

Çok açıklayıcı yazmadım fakat anlaman gerekirdi yinede ben önerin demedim karışık mı dedim sadece oyun rpg oyunları genelde çok kapsamlı olur bu yüzden sordum çok kapsamlı karışık mı hemen alışır mıyım diye.Ve çoğu oyun karışık gelmiyor bana onu nerden çıkardın anlayamadım ama sana geliyorsa çoğu oyun karışık herkese gelmez bunu da düşünmen lazımdı.
  • Karışık mı anlar mıyım yazmadın mı? Bunu da bizim mi düşünmemiz lâzım? Sen bizi düşündürecek şekilde yazmak yerine her şeyi açıkla, ona göre sana tavsiyede bulunalım. Böyle mi savunuyorsunuz artık saçma mesajları?

Anlamam gerekirmiş. Sen mesajı yollarken benim anlamak için harcayacağım zamandan fazlasını harcama, sonra tavsiye bekle. Boş.
  • Benim istediğim cevap için gayet açıktı bence karışık mı anlar mıyım dedim sadece çok detay vardır anlaması zordur karışık dersin yada kolaydır kolay hemen anlarsın dersin çok fazla zaman harcamana gerek yoktu aslında ama sen anlamak için çok fazla düşünüyorsan o zaman mesaj atmayabilirdin.
  • Senin mesajının anlaşılır bir tarafı yok ki düşüneyim, sen az düşünüyorsun sorun orada. Ben yıllardır buralardayım, kimsenin "Anlar mıyım?" diye soru sorduğunu hatırlamıyorum.

Anlamazsın kardeşim, anlamazsın. Hadi tamam bu konuyu rahat bırak, youtube'dan video izlemek, oyun hakkında guide'lara bakmak zor geliyorsa anlamazsın.
  • quote:

Senin mesajının anlaşılır bir tarafı yok ki düşüneyim, sen az düşünüyorsun sorun orada. Ben yıllardır buralardayım, kimsenin "Anlar mıyım?" diye soru sorduğunu hatırlamıyorum.

Anlamazsın kardeşim, anlamazsın. Hadi tamam bu konuyu rahat bırak, youtube'dan video izlemek, oyun hakkında guide'lara bakmak zor geliyorsa anlamazsın.

Şimdiye kadar böyle soruyordum hep istediğim cevaplar geliyordu anlamamış olabilirsin anlamadıysan da neden anlamazsın diye yorum yapıyorsun ki o zaman? Ben araştırmadan önce fikir sahibi olmak için sormuştum neyse teşekkür ederim yardım etmeye çalıştığın için.
  • Ben 97 de ingilizce bilmeden başlamıştım Fallout 1 e,saatlerce sözlükle geçirdim hata yap eski save ine geri dön,yeniden başla diyaloglara uğraş uğraş,yıllar sonra fallout 3 ü rahat rahat oynuyorum ,iyi ki geçirmişim,kesinlikle değdi Bu oyun bana ingilizceyi öğretti. Hatta şuanda yazarken yeniden oturup yükledim,az sonra oynamaya başlıycam,Fallout 3 ile NV zaten bitirmişim,onlara yeniden başlarım. Önemli olan hikayenin başı,oynamadıysanız oynayın ben fallout 1 oynadığımda 9 yaşındaydım,o kadar karışık bir oyun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclog -- 2 Aralık 2012; 18:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclog

Ben 97 de ingilizce bilmeden başlamıştım Fallout 1 e,saatlerce sözlükle geçirdim hata yap eski save ine geri dön,yeniden başla diyaloglara uğraş uğraş,yıllar sonra fallout 3 ü rahat rahat oynuyorum ,iyi ki geçirmişim,kesinlikle değdi Bu oyun bana ingilizceyi öğretti. Hatta şuanda yazarken yeniden oturup yükledim,az sonra oynamaya başlıycam,Fallout 3 ile NV zaten bitirmişim,onlara yeniden başlarım. Önemli olan hikayenin başı,oynamadıysanız oynayın ben fallout 1 oynadığımda 9 yaşındaydım,o kadar karışık bir oyun değil.

Çok teşekkür ederim hocam düzgünce yardımcı olduğun için. İngilizce fazla sorun olmazda peki 1 den mi başlayayım 1 çok mu kötü kalır bu zamanın grafiklerine göre hangi oyununu önerirsin? Fps rpg karışık değil mi bir de bu oyun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El nino9 -- 2 Aralık 2012; 18:21:01 >

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.