Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Evet, dergi ya da kitap okuman gerekiyor. Patlayıcı seviyesini artıran elbiseler falan da var, onlara da yönelebilirsin bulabilirsen. Bazen perkler ile falan yüksek explosive oluyor, o zaman yükseltmene gerek kalmıyor ama eğer illâ o dinamitleri almak istiyorsan patlayıcı seviyeni yükseltmek için gerekli kitapların yerini internetten aratabilirsin. Bir site vardı, tüm kitap ve dergilerin yerini haritada gösteriyordu.

teşekkür ederim bir dergi buldum 24 oldu oldu bir yükseltme daha yapmam lazım elbiseler aklıma gelmemişti biraz güzel baharları dolaşayım şansım varsa bulurum...
  • Yapacak çok görev var, yapabileceğin çok karakter var. Yani bir karakter yaratıp onunla tüm görevleri yapabilmek için ya bu tarz skill isteyen görevleri yapmayacaksınız ve diğer görevleri yapıp bu skill'leri iyice yükselteceksiniz (Zaten diğer Fallout'lar gibi değil, 100'den fazla veremiyorsunuz, skill'leri yükseltmek çok kolay ve amacınız buysa iyi bir int skoru ve doğru perk tercihleriyle ihtiyacınız olmayan 3-4 skill hariç hepsini 100 yapabiliyorsunuz rahatlıkla) ya da iyi bir envantere sahip olup ihtiyaç anında bu skill'leri yükselteceksiniz kitaplarla, itemlarla. Bence buna gerek yok. Bu oyunu üç farklı karakterle bitirirseniz oyunda bulabileceğiniz her şeyi bulursunuz. Tek karakterle her şeyi yapmaya çalışmak yerine iyi/kötü/çirkini (The good, the bad and the gudubet) oynayarak daha fazla role play yapabilirsiniz.

New Vegas iyi oyundur, tekrar tekrar oynatır kendini zaten. Yan görevi kaçırdım, ana görevde özelliklerim yetmedi deyip üzülmeyin. Zaten oyunda neye ne kadar ihtiyacınız olduğu da yazıyor, yetmiyorsa ve ne kadar lâzımsa biliyorsunuz yani, Fallout 1-2 gibi değil. Bu da yeniden başladığınızda oluşturacağınız karakterin özelliklerini belirlemenizde yardımcı olacaktır size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
    New Vegas iyi oyundur, tekrar tekrar oynatır kendini zaten. Yan görevi kaçırdım, ana görevde özelliklerim yetmedi deyip üzülmeyin. Zaten oyunda neye ne kadar ihtiyacınız olduğu da yazıyor, yetmiyorsa ve ne kadar lâzımsa biliyorsunuz yani, Fallout 1-2 gibi değil. Bu da yeniden başladığınızda oluşturacağınız karakterin özelliklerini belirlemenizde yardımcı olacaktır size.

hocam fallout konsunda tecrübelisin galiba. bende yeni başladım oyuna ringoya yardım ettim. barut ekibini temizledik. fenomen oldum kasabada. sonra bulduklarımı sattım bara gittim gamsızla konuştum herşey normaldi. bara girer girmez ringoda dahil herkes ateş etmeye başladı bana. yahu adamlardan kitap bile çalmadım niye düşman kesildiler anlamadım. acaba oyunda bug falanmı var.
  • Bu zamana kadar öyle bir bug ile karşılaşmadım. Bir yerlerde problem vardır, eğer hiçbir şeyi yanlış yapmadığına eminsen oyun dosyalarında sıkıntı olabilir, bilemeyeceğim başıma gelmediği için.

Onun dışında bir yamuk yaptıysan şırıngayla değil vidanjörle kan çekmeye çalışmaları gayet normal, bittabi yerindedir.
  • Ben de her başladığımda Lockpick, Senak, Speech veriyorum. Gördüğüm kilidi açıyorum, para vermiyorum içkiye falan kimse görmezken çalıyorum karma yerlerde. :D

Ringo'ya yardım ederken dinamit şart değil, merak etme. Dinamit olmadan da rahatça durdurabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadnezar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Helios 1 ve lejyonlarla alakalı bir soru.
    Helios 1'dayım. Yanımda Boone ve uçan bir robotum var. ED-E adı. Galiba hepsinin adı ED-E.Her neyse Lejyonlar hoşuma gitti, onlardan yana olmak istiyorum. Novactaki herkesi katletmişler, sonra bu haberi yaymamı istediler. Yaydım ben de, sonra onlardan bir daha herhangi bir şey duymadım. Onların safına geçmek için oyunun ana görevlerinin birinde mi tercihte bulunacağım yoksa onların memleketine gidip görev mi arayacağım ?
    Bir de helios 1'deyim şuanda. Ana bilgisayara hedef göstermek kaldı. alttaki seçeneklerde hangisini seçersem seçeyim dışarıdaki NCR elemanları kızartma oluyor. Galiba NCR'ye yaranamıyorum bu görevde. Tüm bölge'yi seçersem de yetersiz voltaj diyor. NCR'ye yaranamadığım için de lejyona yaranmam lazım. Onun için hangisini seçeyim ? Her ne kadar Boone bana küsse de bunu yapmalıyım. Hazır konusu açılmışken Boone beni terk edecek ve onun yerine başka birini bulmam lazım. Bu kim olmalı ve ona nasıl ulaşırım ?
    1) McCarran ve Las Vegas
    2) Fremont ve Batı Tarafı
    3) Tüm Bölge
    4) Arşimet II
    5) Tüm Bölge (Acil Çıkış Katı)

Senden haberi yaymanı isteyen Lejyon askeri Vegas da kılık değiştirmiş bir şekilde yanına gelip seni davet edecek. O zaman Sezar'ın istediği görevleri yapıp Lejyon'dan olabilirsin. Ayrıca Lejyon'un tarafında olacaksan Boone sorun çıkartıyor. Ya yollarınızı ayıracaksınız ya da öldüreceksin. Hakaret içerikli konuştuğu için öldürdüm ben.

Eyvallah sağol, Sezar'da da hiç karizma yokmuş yahu. Zırhlı askerleri ondan daha havalı.

Üstelik çok da sorunlu bir adam.
    Beyninde tümör var. Başına ağrı girdiği zaman konuşmaya çalışırsan öldürtüyor.

Yes Man Hoover Barajına git diyor görevde. En sonunda hadi gidelim diyorum ve oyun bugta kalıyor. Hiçbir şey olmuyor, adam öyle bekliyor ve sadece etrafıma bakabiliyorum.

Acaba nedir ki sorun, biliyor musun hocam ?

Ekleme: Galiba anladım. Kalenin altındaki robotları yok etmiştim ben, sonra yes man görev bunları kullanacaktı. Ee haliyle ortada robot mobot olmayınca sapıttı oyun.

Oyuna yeniden başladım. Yine aynı şekilde dondu. Allah kahretsin ya.

Bende Simon'un oyunu vardı. Dedim, bir de Skidrow'unkini indireyim. Kurdum, güncellemeleri yaptım, çalıştı oyun. Biraz geç oldu ama neyse

• oyunda bir sürü farklı son varmış,ama ingilizcem yeterli gelmedi hepsini anlamak için. sonları bilen var mı?

bir de birsürü grup var, hepsi denk gibi, kimden olsam karar veremedim
  • Renkleri biraz kasvetli (ki oyun konusuyla uyuşuyor) ve bu da benim gibi daha renkli oyunları sevenler için iyi olmuyor. Ayrıca genelde grup olarak çatışmayı isteyenler için tavsiye etmem.
  • bu oyunda kamerayı çevirip kendimizi göremiyormuyuz skyrim gibi?

bir de PER nedir? şapka takınca +1 PER yazıyor mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faaty -- 13 Kasım 2012; 20:06:49 >
  • Mouse'un tekerini geriye doğru çekince 3. şahıs görüntüsü oluyordu, yanlış hatırlamıyorsam.

Per=Perception. Bir stat'tır kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

bu oyunda kamerayı çevirip kendimizi göremiyormuyuz skyrim gibi?

bir de PER nedir? şapka takınca +1 PER yazıyor mesela.

F ye basınca kamera değişir ama yüzünü göstermiyor

şapka takınca +algı veriyor, düşmanları daha önceden farkediyorsun.

türkçe yama çıktı,onu indir.
  • Yüzünü de görebilirsin. Mouse tekerine tıklatıp basılı tutup mouse'u döndürerek. Ya da sabit bir yerde biraz bekleyerek.
  • görev yerini bulmaktan gına geldi tops kumarhanesi nerde bütün görevler böyle bütün şehiri geziyorum.
  • http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110413004010/fallout/images/c/c1/The_Tops_loc.jpg

New Vegas'ın içine girebildiysen orda .Fallout görev bulma konusunda en kolaylık yaratıcı rpglerden bence bu kadar çıldırmaya gerek yok:)
  • Fallout.New.Vegas-SKIDROW

Arkadaşlar bende bu oyun var bunu yüklesem birşey kaybedermiyim Arşivde buldum oyunu.

Fallout'un kaçtane oyunu var ? Vegas kaçıncı oyuna denk geliyor ?
  • Bazı mesajları okudum da, bu oyunun %100 Türkçe yaması olduğundan haberiniz var mı sizin ?
  • Anlıyorsam neden oyunun ana dili yerine kendi ana dilimi kullanayım ki? Ben her zaman Türkçe oyunları desteklerim, destekledim. Ama kendim hiçbir zaman Türkçe bir oyun oynamadım. Crysis hariç.

@KURSAD.; Fallout New Vegas, Fallout serisinin 5. Oyunudur. Fallout-Fallout 2-Fallout:Tactics-Fallout 3-Fallout New Vegas.
  • Launcher açılıyor fakat play dediğimde hiç bişey gelmiyor ne hata ne oyun ekranı , skidrow ve Prophet ultimate edition dada aynı şey oldu , bilen var mı çözümünü bi oynayamadım şu oyunu en çok oynamak istediğim oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Launcher açılıyor fakat play dediğimde hiç bişey gelmiyor ne hata ne oyun ekranı , skidrow ve Prophet ultimate edition dada aynı şey oldu , bilen var mı çözümünü bi oynayamadım şu oyunu en çok oynamak istediğim oyun

Önümüzdeki günlerde Steam'de indirimle 5-7 dolar seviyesine düşmesi muhtemel. Orijinal alırsan sorun yaşamaman çok muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Fallout.New.Vegas-SKIDROW

Arkadaşlar bende bu oyun var bunu yüklesem birşey kaybedermiyim Arşivde buldum oyunu.

Fallout'un kaçtane oyunu var ? Vegas kaçıncı oyuna denk geliyor ?

Nicolai'nin dediği gibi beşinci oyun bu. Ama ortak özellikleri aynı evrende geçmeleri. Ilk üç oyun bayağı eski, yine de efsaneler.
    Oyunlarda hikaye olarak bağlantı yok ama aynı kişiler ile karşılaşabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.