Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: Tercüman-ı Ahvâl

Hocam ben bu modu kullanıyorum ;http://newvegas.nexusmods.com/mods/43135#content gayet güzel bir mod fakat

şu gözüme daha iyi gözüktü ;

http://newvegas.nexusmods.com/mods/49344 sizce hangisi daha iyi?

o ikinci modu indirdim ve oyunun dizinine attım. oyunda klavyeden home tuşuna basıyorum ama aktif hale gelmiyor. şu oyunun sarımtrak efektinden kurtulmak istiyorum, atladığım birşey mi var pek usta değilim enb modlarında.

Hocam ben 2.modu kullanmıyorum.İlk yazdığım modu kullanıyorum o daha iyi gidi isterseniz onu indirin fakat 5 Gb bir şey oluyor

• quote:

quote:

Hocam ben bu modu kullanıyorum ;http://newvegas.nexusmods.com/mods/43135#content gayet güzel bir mod fakat

o ikinci modu indirdim ve oyunun dizinine attım. oyunda klavyeden home tuşuna basıyorum ama aktif hale gelmiyor. şu oyunun sarımtrak efektinden kurtulmak istiyorum, atladığım birşey mi var pek usta değilim enb modlarında.

Abi mojave çölündesin. Bence sarımsı olması normal

• Tercüman-ı Ahvâl
    texture modu daha iyi ama iki modu da kullansan sorun çıkacağını sanmıyorum...

"Just In Time "ın dediği gibi enb modunu bende kullanamıyorum markadaşlar,nasıl aktif edilir bu mod yada yanlış yeremi atıyoruz dosyalarını?
  • borderlands dahil bu tarz oyunlara pc min düşmanlığı var. açmıyor
  • tekrar başladım tr yama ile. mp3 ekleme imkanı va mı?
  • elektriği arşimet 2 ye yönlendirmek ne kazandırıyor? tüm bölgeye yönlendirmek istedim ama aşırı yükleme vs yazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

elektriği arşimet 2 ye yönlendirmek ne kazandırıyor? tüm bölgeye yönlendirmek istedim ama aşırı yükleme vs yazdı

Bu silahı kullanmanı sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

elektriği arşimet 2 ye yönlendirmek ne kazandırıyor? tüm bölgeye yönlendirmek istedim ama aşırı yükleme vs yazdı

Bu silahı kullanmanı sağlıyor.

Güzelmiş. ilk oynadığımda bu veya buna benzer bir silahı almıştım ama arşimete göndermediğimden kullanamadım heralde. Nereden bulabilirim bu silahı?

• Freeside da bi çocuktan alabilirsin ya tatlı dille yada baya bi para vererek diye hatırlıyorumhttp://fallout.wikia.com/wiki/Euclid%27s_C-Finder
  • An itibariyle oyunun içinde mükemmel deneyim sağlamak isteyenler için tam mod listesi yazıyorum.. bu modlar oyunu mükemmel geliştirdiği gibi kesinlikle oyunun özüne müdahale etmemektedirler.

Listede belirtilen Modlar Fallout New Vegas Ultimate Edition Sürümüne Uygundur.. Ek olarak Tüm DLClerin yüklü olması gerekmektedir.

Modları kurmak için mutlaka Fallout Mod Manager kullanın. ----- FALLOUT MOD MANAGER ---

1 - Project Nevada (Gerçekçi bir oyun deneyimi sağlamak için mükemmel mod)

2 - Project Nevada Extra Options (Tüm DLC desteği için patch)

3 - Mission Mojave Ultimate Edition (Oyunda tüm bug ve anormallikleri düzelten büyük bir fix patch, ayrıca listede belirttiğim modların hepsini kuracaksanız "compability" adı altında yazan mod uyumluluk patchlerini indirin ve bunları en son aşamada kurun kuracağınız yamalar - (BKZ.AWOP,Elecktro City,FOOK,NEW VEGAS REDESİGNED(kurarsanız),Project NEVADA ALL DLC,ve WMX..)

4 - Electro-City (Çevre yolları ve kasabaları ışıklandırma modudur)

5 - New Vegas Enhanced Content (Tüm mükemmel modları bir arada toplayan moddur 3 farklı indirme seçeneği mevcuttur. Complete tipi sadece fixler ve mod kısmını içerirken, Enhanced türü daha farklıdır.. Complete sürümünü tavsiye ederim detaylar için sayfadaki kurulum listesine bakınız ayrıca diğer modlarla uyum sorunu çıkmaması için indirme kısmında bulunan optional seçeneklerinden "NVEC Complete Patches" dosyasını indirmeyi unutmayın. şiddetle tavsiye olunur.. Dikkat - Eğer NVEC+Enhanced türünü kuracaksınız New Vegas Redesigned II Modunu kurmayın.. Modları içeren Liste için tıklayın Olurda bu liste arasında önceden kurduğunuz modlar var ise onları silmeniz gerekebilir. Ayrıca oyuniçinde olan bugfixler nedir ne değildir tıklayın.)

6 - FOOK (FOOK, ek itemler, çeşitli yemek türleri ve ek silah parçaları ayrıca karakter görünümlerinde ve silahlandırılmalarında ki farklılıklar, çatışma sistemini geliştiren bir moddur)

7- Nevada Skies (Hava olaylarını ve gökyüzü detaylarını geliştiren bir moddur.. İndirme kısmında bulunan "Nevada Skies Vanilla Edition" sürümü tavsiye edilir)

8 - A World Of Pain (Yeni mekanlar,Yeni Görevler,Esyalar Ve Yeni Karakterler ekleyen moddur yalnız karakter seslendirmeleri yapılmamıştır. isteğe bağlı olarak kurulabilir)

9 - Willow - A Better Companion Experience ( Willow adında tatlı mı tatlı bir yoldaşımız bu modla geliyor. Tamamen seslendirilmiştir.. kendine özgü görevleri ve eşyaları vardır İki seçeneklidir editlenmiş ve orjinal sürümü.. ben orjinal sürümü kurdum (More friendly yazan dosya modu.. opsiyonel kısmında) edit sürümü de mevcut ikisinden birini indirin.. farkı görmek isterseniz sayfadaki resimlere bakın şiddettle tavsiye ederim)

10 - Niner (Niner adında dost bir yoldaşımız bu modla beraber dahil olmaktadır.. kendine özgü görevleri vardır.. tamamen seslendirilmiştir.. şiddetle tavsiye olunur)

11 - The Couries Cache (Oyuna bir kaç armor ve karakter modellemesi, ayrıca yeni silahlar ekleyen bir moddur, 3 görevi ve 3 özel npc karakteri mevcuttur. Tamamen seslendirilmiştir. Westernsi bir havası vardır)

12 - The Inheritance (Yeni görevler ve yeni karakterler ekleyen bir moddur.. Karakterler tamamen seslendirilmiştir.. Açıklama kısmını dikkatle okuyunuz.. Someguys series.esm ile birlikte çalışmaktadır aynı sayfada verilen linkten gereken esm dosyasını indirebilirsiniz)

13 - New Vegas Redesigned II ( Bu moda karakter yüz modellemelerini(Yoldaşlarımız da dahil) geliştiren bir moddur.. Yalnız bu modu kurarken kesinlikle Fallout Mod Manager Veya Nexus mod menagar kullanmayın modu manuel kurunuz(kopyala yapıştır). Ayrıca NVEC+Enhanced modunu kurmuşsanız bu modu kesinlikle kurmayınız)

14 - Weapon Mods Expanded (Bu mod ise oyun içinde silahlara atış seslendirmeleri, yeni modifiye ekipmanları ve silah zarar sistemlerine mükemmel denge getirmektedir. kurulması şiddetle tavsiyedir. ayrıca DLC paketlerine desteğide mevcuttur. Files kısmından dlc desteklerini bulabilirsiniz)

16 - Project Nevada Patches (Eğer bir üstte belirttiğim modu kuracaksanız project nevada patches kısmından WMX support dosyasınıda kurmanız gereklidir)

17 - Old World Raido ( Bu Radyo modu ile tam 11 istasyon açılmaktadır.. (Stand-up showlardan tutun 8 bitli muzikler ve klasik jazz müziklere kadar vs vs ister part olarak kurun ister tam istasyon modunu kurun seçim size kalmış. Şiddetle tavsiye olunur)

18 -Wave Radio ( Bu radyo istasyonu ise 30-40 ve 50'li yılların bestlerini içerir. Ayrıca bu modla beraber tam seslendirilmiş bir DJ karakteri oyunumuza dahil olmaktadır. Şiddetle tavsiye olunur)

19 - Lings Coiffure NV (Bu mod karakter saç,göz ve yüz modellemelerine yeni geliştirmeler sunar.. Kurulum sırasında tercihe bağlı olarak bayan karakterlere yeni bir görüş stili getirir. tabi ben bu seçeneği işaretlemeden kurdum (O kadarda düşmedik) indirmek isteyenler link çalışmazsa "BURDAN" indirebilirler.

20 - NMCs Texture Pack ( Adı üstüne doku kalitesinde çığır açan bir moddur. 3 seçeneği mevcuttur. Sisteminizin gücüne göre bu seçeneklerde yer alan dosyalardan birini indirin. Ben orta seviye olanlısını indirmiştim)

Nexus sitesinden modları göremiyor yada indiremiyorsanız siteye üye olmanız gerekmektedir.

New Vegas Redesigned dışında tüm modları Fallout Mod Manager ile kurun. tabi sıralamada belirttiğim şekilde kurunuz. Redesigned kopyala yapıştır mantığıyla kurun kesinlikle manager kullanmayın. Sonra mod manageri kapatmadan önce "tools" kısmındaki "archine invalidation" kısmı işaretliyse tiki kaldırın ve kapatın sonra tekrar açtığınızda yine aynı kısımdan tiki açınız. böylece oyun kurduğumuz modları tanımış olacaktır.

En son olarak Fallout 4 GB NVSE extenderi kurun (zorunludur) Link - http://newvegas.nexusmods.com/mods/35262

Zorunlu edit: 4GB NVSE çalışmıyorsa şu alternatifi indirin http://nvse.silverlock.org/beta/fnv4gb_nvse.zip

Belirttiğim Modlar Türkçe paketle uyumludur.. sadece oyun içinde bazı itemleri ingilizce görebilirsiniz. Project Nevada yada diğer devasa modlarla sorunsuz çalışmaktadır. tarafımdan denenmiştir hatta bitirilmiştir.

Eğer oyuna başlamadan hata alıyorsanız Mod Managerdan tüm esmlerin işaretli olduğundan ve bir üstte BELİRTTİĞİM "ARCHİVE İNVALİDATİON" zamazongosunun tik olayını doğru yaptığınızdan emin olunuz.

Saygılar efenim.

Dibine not - Modları kurup oyunu açtığınızda beğenirseniz bana teşekkür etmeyin mod sahiplerinin sayfasına giderek onlara destek olmak için sağ üstte bulunan "endorse" linkine tıklayın gerekirse teşekkür de edin.

Böyle bir paylaşımdan sonra son zamanlarda çıkan pc-konsol kavgasına hitapta bulunarak yazımı sonlandırmak istiyorum izin verirseniz..

Şimdi konsolu olanlar düşünsün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 31 Ağustos 2013; 11:52:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

quote:

Abi mojave çölündesin. Bence sarımsı olması normal

+ o kadar nükleer savaş olmuş gökyüzünün mavi olması saçma olur bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 25 Mart 2013; 20:06:46 >

• SerseriGezgin, teşekkürler kardeşim. Akşam eve geçince hepsini kurup yeniden başlayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @SerseriGezgin
    Bilgilendirme için teşekkürler oyuna yeniden başlayacağım zaman mod yapanlarada edicem yazının sonuda çok iyi olmuş
  • başım çatlıyor oynamaktan artık. skyrim havası vermeyede başladı zira, öldüremediğim canavar yok. sadece 2 kere god mode kullandım oda zorunluluk.

1- radyasyon lu bir yere giriyorduk radyasyonlu sularda yüzüyorduk v.s. tam son canavarı öldürüyorum. 1-2 sn sonra radyasyondan geberiyorum. geri dönmemde imkansız baya baya ilerledim rad.sız bölgeden mecbur kaldım.

2- bi yere gaz kaçağını kontrol et diyor. vault 22 olabilir. ne yapsam olmuyor gaz kaçağı belli bende bi ateş çakıyorum görev tamamlanıyor ama hemen ardından bende havaya uçuyorum bi tek tgm ile geçilebiliyor galiba?
  • orda bi kaç yol var gaz kaçağından kurtulmanın şimdi hatırlamıyom ama oralardaki bi odadan bilgisayri hackleyerek ya da kapısnı kapatıp bisey yparak yapıyodun da unuttum god modela alakası yok yani hiç olmadı el bombası fln at uzaktan kaç uzaga

ayrıca illaki cantanda radx radaway vardır onları kullan radyasyon giysisi de olur da o kesin yoktur ama digerleri olması lazım illaki biyerde bulmsundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 10 Nisan 2013; 0:36:40 >
  • şu radyasyonlu köyde bulunan kilitli binanın anahtarını nereden bulabilirim? projeksiyon köymüydü hatırlayamadım adını :) Güneyde bu köy. Daha güneyinde hava alanı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 10 Nisan 2013; 17:26:37 >
  • Türkçe yamayla ilgili çözümünü bulamadığım bir sıkıntım var.Oyunçeviriden soramıyorum üyeliğim yok yenisinide vermiyorlarmış.Neyse benim indirdiğim versiyon 9dlc pack 1.4 diye geçiyor rusca olanı.üzerine türkçe yama yapıyorum oyun launcer penceresi türkçe oluyoır fakat oyunu açtığımda bozuk fontla karşılaşıyorum.yamayı kaldırmama rağmen bozukluk devam ediyor oyunu kurdum rusca yama tekrar bozuyor.ingilizceye çeviremedim...çok moralim bozuldu. patchleri kaldırmama rağmen değişen bişey yok.bununla karşılaşan varmıdır?
  • Fallout'un hiç bir oyununu oynamadım. Türkçe yaması varsa oynamaya değer mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Fallout'un hiç bir oyununu oynamadım. Türkçe yaması varsa oynamaya değer mi sizce?

Grafik olarak çok daha iyi oyunlar çıktı boşuna zamanını harcama sarmaz yani.PC kötüyse oynayabilirsin tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Fallout'un hiç bir oyununu oynamadım. Türkçe yaması varsa oynamaya değer mi sizce?

Grafik olarak çok daha iyi oyunlar çıktı boşuna zamanını harcama sarmaz yani.PC kötüyse oynayabilirsin tabii.

Aslında Metro: Last Light ı dört gözle bekliyordum fakat malum masaüstünü satıp da laptop'a geçince hayal oldu Grafiğin de pek önemi yok gerçi yani bana göre senaryo ve atmosfer oyunun %75'ini oluşturuyor.

Neyse indirdim deniyim bakalım.

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.