Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O da gerçekçiliği ve role play'i baltalıyor be hocam. Ben sırtım yere gelmesin değil, korka korka gitmeyi istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

O da gerçekçiliği ve role play'i baltalıyor be hocam. Ben sırtım yere gelmesin değil, korka korka gitmeyi istiyorum.

Zevkler tartışılmazmış hocam. Sizin görüşünüz
  • Haklısınız hocam tartışılmaz
    Ama şimdi o ortamı görünce gel de süper kahraman gibi savaş. Tabanca alıp temkinli ve tetikte gitmek daha gerçekçi geliyor bana.
  • İndirimlerde Fallout New Vegas Ultimate Edition ve Fallout 3 GOTY almıştım,o zamandan beri(2 hafta) yaşadığım deneyimi şöyle açıklayabilirim;

New Vegas'ı keşfetme ve öğrenme duygusuyla temkinli bir şekilde oynadım,oyunun içine Nipton'du galiba,orda Lejyon'un adamlarını öldürerek sıçtım diyebilirim.Neden diye sorarsanız ben sırf gurur meselesi yüzünden bu adamları orda kolayca öldürdüm ama bu lejyon oyunun sonuna kadar hayvan oğlu hayvan süikastçilerini gönderdiler.Ve emin olun o levellarda kesinlikle alt edilemeyecek tipler.Neyse bunları geçtim.Oyun gayet güzeldi.Yaptığım her mantıksız hareketi cezalandırdı oyun.Böylece sonrasında hata yapmamaya başladım.Sonra factionların gidişatını izledikten sonra NCR'ye katılmaya karar verdim.Zaten görevler genel olarak aynıymış.Brotherhood of Steel,büyük pişmanlık.Bunları ortadan kaldırma görevi vardı,yüksek bilimim yüzünden dayanamayıp havaya uçurdum nesli tükenen BoS'u..Nerden bileyim ben bu adamların kahraman olduğunu?Bunu Fallout 3'ü oynayınca anladım.Her neyse,olan oldu orda artık.Great Khans olayına gelelim.Melisse'miydi neydi,bu karıyın mekanına gitmek tamı tamına 6 saatimi aldı.Maden ocağı gibi bir yer,4 yanı deathclawlarla kaplı,mermi ve kapak sıkıntısındayım,deathclaw olmayan taraftan geçmeye çalışsam,cazador denen illet çıkıyor karşıma.5 saatlik uğraş sonunda gittim bir yerden görünmez çocuk() buldum,gece vakti sızdım gittim 3.5 3.5.

Bunlar oyunun aklıma kazınan anılarıydı,yaklaşık 30 saatte bitirdim ana senaryoyu.Honest Hearts güzel DLC'di,zaman geçirmelik diyebilirim ama Dead Money..Lanet olsun o DLC'ye,paramla kendime eziyet ettim.Ruhum bunaldı o DLC'yi oynarken,ama tek oynayışta bitirdim o DLC'yi kurtulmak için.Ben böyle ruh bunaltan bir atmosfer görmedim.Kötü demiyorum,onu beğenen de var ama benim ömrümden 6 - 7 saat gitti rahat.Kalan DLC'lere sonra bakacağım.Dead Money'i bitirdikten sonra Fallout 3'e başlamaya karar verdim.

Başladım işte,New Vegas'tan alışmışım zaten az çok,bebeklik kısmı falan filan derken,dışarı çıktık vaulttan.(Spoiler vermemek için atlıyorum olayları)Her neyse megaton city'e falan uğradım,bu kez yan görev yapmadan geçmeyim dedim New Vegas'taki gibi.Duyduğum kadarıyla zaten 18 tane mi ne yan görev varmış toplam.Bulamadım bildiğiniz yan görev.O bombayı disarm etmek dışında.Patlatmakta aklımdan geçmedi değil.Bunları da geçelim,BoS'la tanıştım.Bu adamların gözümde birden yücelmesiyle New Vegas'ta yaptıklarımdan dolayı pişmanlık duymam bir oldu.Genel olarak Fallout 3 için New Vegas kadar fazla şey yazamayacağım çünkü şunu söyleyebilirim ki New Vegas Fallout 3'e çok şey katmış.Dıştan bakınca görülmese de katmış.Biz eski Fallout'çu değiliz ama okuduğum yerlerde de eski Falloutlara daha yakın olduğunu duymuştum başka fanlardan.Fallout 3 için aklımdan kazınmayacak anılara gelirsek,liberty prime'lı görevi bilirsiniz,yardıra yardıra gidiyor bu liberty prime biz de takip ediyoruz.Ne mi oldu dersiniz,bu liberty prime köprüde sıkıştı,ilerlemiyor.Bekledim bekledim ilerlemedi.İnternete bakayım dedim,onu yöneten adamın ölme ihtimali varmış,eğer ölürse hareket etmezmiş.Madem böyle bir durum var quest failed falan dese,yok öyle bir şey.Eski save'e dönmek lazım.Tabi save almamışım,nerden bileyim ki böyle bir şey olacağını,en yakın save 10 saat öncesinin.Biraz daha araştırıp,konsol komutuyla çözmeye karar verdim,ne yapalım başka çare yoktu.Bu aleti yöneten kaptan vargas'ı spawn ettim ve liberty prime tekrar ilerlemeye başladı.Tabi şöyle bir durum var,PS3 veya XBOX360 kullanıcılarında da bu bug var,peki bu durumda onlar ne yapacaklardı?Allah korusun.

• bu oyunu bitirdiğimden beri action türevi oyunlar oynayamaz oldum. artık varsa yoksa rpg
  • Aksiyon oyunları da, spor oyunları da, platform, strateji, menajerlik, araba yarışı ve korku oyunları da oynadım, oynarım. Eğer hala bu tarz oyunların değil de Fallout ve benzeri oyunların başlığında yıllarca oyalanıyorsak bu, oyunun bizi ne ksdar etkilediğini gösteriyor. Fallout New Vegas' ta tozu, yalnızlığı, bilinmezliği, merakı hissediyordum. Bence bu oyun hiçbir şey bilmeden, gerçekten de doktorun evinden çıktığımızda ne yapacağımızı kararlaştırmadan oynanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben güzelbaharda iyi şöhret kazandım nerede barut görsem öldürdüm.Ama sonra anladım ki nipton u rapor etme görevinde asıl adamlar lejyonmuş onları da geberttim.Sonra bana nereye gitsem suikastçi lejyonlar saldırmaya başladı.Ne bir yemek ne bir stimpak kaldı yeniden başlayacağım galiba...

Adamlar ölmek bilmiyor.Ve oyunda rahatsız edici bir düşman isabet oranı var.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Yeniden başlarsam kötü olmayı düşünüyorum.Tavsiyeleri bekliyorum.
  • Her yerde değiller ki, seviyeni iyi yapıp silahlarını güçlendirmeye bak, ben de uğraşmıştım lejyon ile ama beni süründürmemişlerdi. Onların olduğu yerlere sonra gidersin.

Kötü olma konusunda ise, ben pek randıman alamadım Fallout NV'den. Her şeye zıt cevap vermek, yalandan adam öldürmek falan kötülük olmamalı. Kötülüğün getirisi olduğu için, cazibesi olduğu için kötülük terich edilmeli. Oyunda bunu yaşayamadım, kötülüğün getirisi çok değil, getirisi olan yerlerde kötülük yaparak iyi birisi olabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: picoskid

oyunda takılan, merak ettigi bişey olan varsa bana yazsın yada buradan sorsun. yıllarımızı verdik o kadar diyim..

Ben kesinlikle katılıyorum yılların verdiği emeği var türkçe yama olmadan oynamak biraz bilek ister fallout'u sayesinde ingilizce öğrenmiştir :D
  • Beyler,Prim'i kime emanet edeyim?Robot'amı yoksa esir olan adımı mı kurtarayım,yada NCR'yemi?
  • Abi oynadığın tür olarak Role Playing Game oynuyorsun.Yanş burda sana bir şey söylersek sen kendi iradenle rol yapmamış oluyon.Ha diyorsan ben min maxci adamım en az zarar en fazla karla bitirmek istiyorum oyunu, delikasap olayım herkesi tekte alayım; açıkçası onun için gerekli cevabı da bilmiyom ben hep robota bırakıyodum, NCR'a genel görüş olarak günahımı vermem.Yok olsun ......ler!! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 1 Ağustos 2013; 11:30:23 >
  • Esir olan adamı zaten kurtarıcaksın da orada ince bir şey vardı, robota ya da NCR'ye bırakınca ilerleyen zamanlarda ora borç batağına giriyordu, kendini yönetemiyordu diye hatırlıyorum.
  • Esir olan adama emanet ettim bölgeyi.
  • Az önce Ultimate Edition aldım.Türkçe yama bu versiyonda geçerlimi?
  • geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDV

geçerli

Dostum yamada ı,ğ gibi karakterler gözükmüyor bu sorunu nasıl aşabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

geçerli

Steam versiyonunda sizin gibi sorun yaşayanlar varmış malesef çözüm ne bilmiyorum.
  • Arkadaşlar oyunda daha hızlı koşmanın yolu yokmu?Adam normal koşuyor ben kontrollerden koşmayı L shift yapıyorum ancak yürümeye başlıyor.Diğer türlüde çok yavaş koşuyor yahu yokmu başka yolu?
  • quote:

quote:

geçerli

Yamanın açıklamasında yazıyor dikkatli okursanız,Ek paketleri yüklü olmayanlar yamayı kurduktan sonra şu dosyayı indirip oyunun kurulu olduğu yere atsınlar diye...
  • quote:

Arkadaşlar oyunda daha hızlı koşmanın yolu yokmu?Adam normal koşuyor ben kontrollerden koşmayı L shift yapıyorum ancak yürümeye başlıyor.Diğer türlüde çok yavaş koşuyor yahu yokmu başka yolu?

Evet, aylar sonra oyunu oynayan biri olarak bana da yavas gelmisti, ilk oynadigimda o kadar yavas gelmemisti, isin ilginci.

Hizli kosmak icin bir suru ozellik iceren ve her ozelligi kapatilip acilabilen nevada mode var. Hizli kosma ozelligi de var, gayet hos. AP harciyor kostukca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.