Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi Diablo II manyağı için, bi hardcore WoW oyuncusu için, bi Dragon Age:Origins'ci için Fallout ve Oblivion nasıldır arkadaşlar? Ona göre değerli zamanımı bu oyunlara ayıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Bi Diablo II manyağı için, bi hardcore WoW oyuncusu için, bi Dragon Age:Origins'ci için Fallout ve Oblivion nasıldır arkadaşlar? Ona göre değerli zamanımı bu oyunlara ayıracağım

Nokta atışı yapmış olursun.

1 saat kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 20 Ekim 2010; 9:41:09 >
  • Eee indirmiş olanlarda durum nedir?
    sorunsuz olarak oynayabildiniz mi?
    Oyunla ilgili ilk izlenimleriniz neler ?
  • Performans sorunu yok ama grafikler aynı. Modsuz hiç çekilmiyor bu grafikler.

1 saat oynadım Fallout 3 ün devamı olmuş işte. Atmosfer bozulmamış aynı.
  • arkadaşlar oyunla ilgili düşüncelerinizi bekliyoruz heyecanla. nereden orjinal satın alabilirim bu oyunu acaba ?
  • bnde 1 saate yakın oynadım ne diim beni şöyle vay be dedirtecek hiçbirşey gözüme çarpmadı grafikler aynı yaratıklar aynı mallıkta diyaloglar yine bildigimiz tarzda şu an için sanki ekpaket oynuyormuşunuz hissine kapılıyor insan . ne yalaln söyyliyeyim oynarken içimi bir sıkıntı kapladı
  • bana mı öyle geliyor yoksa bu oyunda optimizasyon daha mı iyi fallout 3 te daha az fps alırken bunda aynı ayarlar daha fazla alabiliyorum
  • bu oyunda co op olmaması büyük eksiklik olmuş.artık devir coop devri bu tür oyunlarda borderlandsı örnek alsınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Bi Diablo II manyağı için, bi hardcore WoW oyuncusu için, bi Dragon Age:Origins'ci için Fallout ve Oblivion nasıldır arkadaşlar? Ona göre değerli zamanımı bu oyunlara ayıracağım

Nokta atışı yapmış olursun.

1 saat kaldı.

Teşekkürler hocam en kısa zamanda bakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DİGİMAX55

bu oyunda co op olmaması büyük eksiklik olmuş.artık devir coop devri bu tür oyunlarda borderlandsı örnek alsınlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

Orijinalden alıntı: DİGİMAX55

bu oyunda co op olmaması büyük eksiklik olmuş.artık devir coop devri bu tür oyunlarda borderlandsı örnek alsınlar..

Eee cahillik işte.
  • Grafikler bulamaç gibi olmuş,çevreyle uyumsuz,modellerde yine kalas gibi
  • RPG Tür Rol yapma oluyor değilmi ayrıca oyunda ne yapıyoruz.Ona göre indiricemde sakın alıntı yapıp dalga geçmeyin.
  • Bu oyunda Obsidian kendi motorunu kullanmıştır diyordum, ama Oblivion ve Fallout 3'ün motoru olan "Gamebryo" kullanılmış. Neyse bu sorun değil. Oyun Fallout 3'ün izinden gitmiş.
  • Oyun Türkçe olmuş olsa tadından yenmez hiçbişey anlamıyorum ingilizceden
  • Böyle bir oyunu Türkçeye çevirmek çok büyük emek ister. Ancak sabırlı ve azimli olunduktan sonra yapılamayacak şey değil. OyunÇeviri ekibinden böyle bir şey yapılmasını beklerim ben.
  • Oyunun grafiklerini beğenmeyenler var ama bence bu haliyle fazlasıyla güzel her kare fallout da olduğumu yeniden hatırlatıyor falloutun ayrı bir atmosferi var ve bunu bozmamaları çok hoş olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Oyunun grafiklerini beğenmeyenler var ama bence bu haliyle fazlasıyla güzel her kare fallout da olduğumu yeniden hatırlatıyor falloutun ayrı bir atmosferi var ve bunu bozmamaları çok hoş olmuş.

Grafik bence bu tür efsane oyunlarda çokta önemli değil diyorum ben zaten o yalnızlık hissini dışarıda gezerken iyi yansıtsın yeter zaten yakında HD mod çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Oyunun grafiklerini beğenmeyenler var ama bence bu haliyle fazlasıyla güzel her kare fallout da olduğumu yeniden hatırlatıyor falloutun ayrı bir atmosferi var ve bunu bozmamaları çok hoş olmuş.

Grafik bence bu tür efsane oyunlarda çokta önemli değil diyorum ben zaten o yalnızlık hissini dışarıda gezerken iyi yansıtsın yeter zaten yakında HD mod çıkar.

+1
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.