Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloodstain

quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

quote:

Orijinalden alıntı: BiLir.Kisi

quote:

9600 gtm de oynayabilirmiyiz oyunu?

9600gtm ile oynayabilmek için önce Fallout 1 ve 2'yi yükleyip üzerine Fallout 3'ü yükleyip 2'yi silip 1'i çalıştırıp oyunu kurman gerekiyor. Daha sonrasında pc'nin power dümesine 5sn bastıktan sonra oyuna giriyorsun.

Tam anlayamadım kafamı buluyorsun?

Hemde o biçim

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fallout_New_Vegasda_Korkutan_Bir_Bug-10333.htm AHAHAHAH oyunda böyle bir bugla karşılaşan oldumu?

Arkadaş adam akıllı sorduk 9600gtm de oynayabilirmiyiz diye aldığımız cevaba bak forumdaki saygı seviye ne kadar düşmüş ya... Yazık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

9600gtm ile oynayabilmek için önce Fallout 1 ve 2'yi yükleyip üzerine Fallout 3'ü yükleyip 2'yi silip 1'i çalıştırıp oyunu kurman gerekiyor. Daha sonrasında pc'nin power dümesine 5sn bastıktan sonra oyuna giriyorsun.

Hemde o biçim

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fallout_New_Vegasda_Korkutan_Bir_Bug-10333.htm AHAHAHAH oyunda böyle bir bugla karşılaşan oldumu?

Arkadaş adam akıllı sorduk 9600gtm de oynayabilirmiyiz diye aldığımız cevaba bak forumdaki saygı seviye ne kadar düşmüş ya... Yazık.

Ben dalga geçmedim sadece adamın kafa bulduğunu söyledim neyse kusura bakma, High Quality'de olmasa da Orta derecede oynayabilirsin diye düşünüyorum, tabi diğer donanımlarınada bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

oyunda harcore mode güzel olmuş zatenzorluk seviyesi değil normal seviyede bile hardcore mode açılabiliyor ancak açlık ve susuzluk değerleri çok mu hızlı artıyor bana mı öyle geldi yoksa sürekli su ve bişeyler yemek gerekecek galiba

Hardcore modu gerçekten çok güzel olmuş su olayında şöyle birşey farketim sanki 150 den yukarıda hızlı artıyor ama 100 ün altına indirince okadar çabuk artmıyor gibime geldi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hemde o biçim

Ben dalga geçmedim sadece adamın kafa bulduğunu söyledim neyse kusura bakma, High Quality'de olmasa da Orta derecede oynayabilirsin diye düşünüyorum, tabi diğer donanımlarınada bağlı.

Yok dostum yalnış anlama sen. Sana demek istemedim Diğer arkadaşa dedim.
    Orta ayar oynayabilirsek iyi neyse bari. Fallout 3'ü gayet akıcı oynamıştım. Bu akşam denerim. Saol.

• İndirmeyi başlattım hadi bakalım

epey güzele benziyo umarım sıkılmadan oynarm
  • İlk oyundan beri bütün seriyi oynadım. Bunu da çok merak ediyorum ama daha temin etme sürecindeyim...

Şimdi eminim oyunda bir sürü bug vardır. Aslında biraz sabredip yama falan mı çıkmasını beklesek? Kurunca da oynamadan durulmaz bu meretle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

İlk oyundan beri bütün seriyi oynadım. Bunu da çok merak ediyorum ama daha temin etme sürecindeyim...

Şimdi eminim oyunda bir sürü bug vardır. Aslında biraz sabredip yama falan mı çıkmasını beklesek? Kurunca da oynamadan durulmaz bu meretle...

Bug a raslamadım baya oynadığım halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

oyunda harcore mode güzel olmuş zatenzorluk seviyesi değil normal seviyede bile hardcore mode açılabiliyor ancak açlık ve susuzluk değerleri çok mu hızlı artıyor bana mı öyle geldi yoksa sürekli su ve bişeyler yemek gerekecek galiba

Hardcore modu gerçekten çok güzel olmuş su olayında şöyle birşey farketim sanki 150 den yukarıda hızlı artıyor ama 100 ün altına indirince okadar çabuk artmıyor gibime geldi.

aslında su seviyesini hemen sıfırlamak kolay kasabanın kuyularıdan içiyorsunuz hem bedava hem sınırsız ama aşırı yaralanmalar için doc'a gitmek lazım.

• quote:

quote:

quote:

aslında su seviyesini hemen sıfırlamak kolay kasabanın kuyularıdan içiyorsunuz hem bedava hem sınırsız ama aşırı yaralanmalar için doc'a gitmek lazım.

Birde kırık çıkıkçı olsaydı kırılan yeri düzeltemiyoruz herhelde doktorda dahil o yüzden biryere yaklaşırken yere baka baka ilerliyorum mayın falan varsa diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Ekim 2010; 17:58:42 >

• Fazla bug yok ama tabi 1 ay sonra 1-2 patchle beraber belki 1-2de mod yükleyip oynamak daha zevkli olabilir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Birde kırık çıkıkçı olsaydı kırılan yeri düzeltemiyoruz herhelde doktorda dahil o yüzden biryere yaklaşırken yere baka baka ilerliyorum mayın falan varsa diye

yok düzeltebiliyoruz oyuna başladığımız yerdeki doktor tamamen iyileştiriyor bizi ama 50 cap de alıyor

• Arkadaşlar F3'ü xbox'ta oynadım, ama bunu pc'me kurmayı düşünüyorum. Sistemim e6700@2.3 ghz, 8800 GT, 2gb 800 mhz ram. Bu sistemle akıcı oynayabilir miyim yoksa yine xbox'ta mı oyanasam ?
  • Bu oyunun screenshotları nereye yüklediğini bilen birisi varmıdır? hangi folder a atıyor bulamadım tşk.
  • oynayanlar hiç sorunla karşılaştınız mı acaba oyunda ?
  • Oyun çok kötü sildim hemen grafikler kötüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar F3'ü xbox'ta oynadım, ama bunu pc'me kurmayı düşünüyorum. Sistemim e6700@2.3 ghz, 8800 GT, 2gb 800 mhz ram. Bu sistemle akıcı oynayabilir miyim yoksa yine xbox'ta mı oyanasam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

oynayanlar hiç sorunla karşılaştınız mı acaba oyunda ?

3. kişi görüşünde takıldım kaldım, dönemiyorum geri, ayrıca adamın bakış açısı ve kendinin gittiği yön değişmiyor.
  • Oyun çok sıklıkta takılmalar yapıyor. Fallout 3'ü hiçbir sorun olmadan en yüksek kalitede defalarca bitirmiştim. Fakat New Vegas'ta yürürken, sağa sola bakarken yarım saniyelik bile olsa takılmalar çok rahatsız etmeye başladı. Sanırım oyunda optimizasyon sorunu var.
  • Yaptım yapacağımı yine başımda o kadar öss staj derdi var al işte indiriyorum oyunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elharess

Oyun çok sıklıkta takılmalar yapıyor. Fallout 3'ü hiçbir sorun olmadan en yüksek kalitede defalarca bitirmiştim. Fakat New Vegas'ta yürürken, sağa sola bakarken yarım saniyelik bile olsa takılmalar çok rahatsız etmeye başladı. Sanırım oyunda optimizasyon sorunu var.

Aynısını bende yaşıyorum.Yeni çıkan oyunlarda böyle sorunlar olması moda oldu heralde.Bir tanede yapımcı sorunsuz oyun çıkarsa piyasaya.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.