Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jiraiya

quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Beyler allah aşkına yardım edin ya indi diye baya sevindim ama oyunu açmaya çalışıyorum , açılıyor yeni oyun yapıyorum ilk giriş videosu bitiyo ( geçersemde aynı sorun oluyo ) Tak FalloutNV çalışmayı durdur. Windows bir hatayla karşılaştı kapatıldı falan filan diyor ve kapanıyor oyun. Oynun ayarlarıyla oynadım ama herhangi bi fark yok ... Sistemim oyuna yetiyor . Fallout 3 en yüksek ayarlarda oynuyordum. Windows 7 64 bit kullanıyorum. Bunu çözene feci hayır duası alır benden beyler

Bu hatayı alan herkez (ilk videodan sonra çökme )
    Çözüm h-ttp://www.mega-upload.com/?d=6LHPT9ZC ( "- "leri silin) bu dosyayı indirip oyunun kurulu olduğu yere atın çalışacaktır.

Alıntıları Göster
    Vector nerede bilen var mı ?
    (beni kurtaran robotun adı vector sanırım)
    Bir görüşmek istiyorum, quest yok. takıldım gibi
    Bu arada h20 neydi ? su seviyesi mi neydi ya o (diğerlerinide açıklayın mümkünse)

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Oyunun performanısını artırıyormuş linkteki dosya, Fallout3 için olanı denemiştim pek bir fark yoktu. Denemesi bedava

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778

bunu kullandım performans dehşey arttı bende, yüksek sistemi olup da düşük performans yaşayanlar bir denesin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Wanderer

quote:

Oyunun performanısını artırıyormuş linkteki dosya, Fallout3 için olanı denemiştim pek bir fark yoktu. Denemesi bedava

bunu kullandım performans dehşey arttı bende, yüksek sistemi olup da düşük performans yaşayanlar bir denesin arkadaşlar.

D3.DLL dosyasını nereye kopyalıyoruz ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

Bu arada h20 neydi ? su seviyesi mi neydi ya o (diğerlerinide açıklayın mümkünse)

H2O su seviyesi uzun süre susuz kalınca dehidrasyona uğruyoruz ve hasta oluyoruz beer yada whiskey gibi içeceklerde susuzluğumuzu arttırıyor içeceğin üzerine gelince ayrıntı kısmında H2O + 37 gibi bir yazı çıkıyorsa susuzluğu 37 birim arttırıyor demektir ona dikkat edin, H2O dan sonra FOD du sanırım açlık anlamına geliyor, RAD radyasyona maruz kalma seviyesi SLP de uykusuzluk.Dediğin robotlada oyunun başlarında bir kız vardı bizi eğiten onunla geckoları vurduğumuz yerde karşılaşmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Ekim 2010; 22:50:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı
    quote:

quote:

Oyunun klasörüne atıyoruz ama bu dosya benim HD4830 kartımı oyuna Nvidia 7900 olarak tanıttı ve grafik ayarlarını mediuma düşürdü doğal olarak performans artışı yaşıyorsunuz ama grafik ayarları düştüğü için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Ekim 2010; 22:46:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

quote:

quote:

quote:

Oyunun klasörüne atıyoruz ama bu dosya benim HD4830 kartımı oyuna Nvidia 7900 olarak tanıttı ve grafik ayarlarını mediuma düşürdü doğal olarak performans artışı yaşıyorsunuz ama grafik ayarları düştüğü için.

Alıntıları Göster
    Ses sorununa çözüm bulan yok mu yaa?

• quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

quote:

quote:

evet benim kartımı da 7900 olarak gördü. ama ayarları manuel olarak yine ultra yaptım ve performans had safhada detaylarda da bir düşüş farketmiyorum bu nasıl oluyor?

• quote:

Ben o robotu başladığımız kasabada bulmuştum sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

quote:

Ben o robotu başladığımız kasabada bulmuştum sanırım.

Alıntıları Göster
    Tak fişi bitir işi bu arada 100 caps gitti ona göre
     Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Tak fişi bitir işi bu arada 100 caps gitti ona göre
     Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

Alıntıları Göster
    bu d3d9.dll dosyası neymiş öle yaa performans tavan yaptı valla deli dehşet. Kasılmalar gitti müthiş oynanıyor öneren arkadaşa çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalizmm

bu d3d9.dll dosyası neymiş öle yaa performans tavan yaptı valla deli dehşet. Kasılmalar gitti müthiş oynanıyor öneren arkadaşa çok teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Hakkatten yaw onu atınca oyun acayip hızlandı acaba ne yaptıda hızlandı grafikmi deişti ne oldu hiç birşey anlamadım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: spooky61

Hakkatten yaw onu atınca oyun acayip hızlandı acaba ne yaptıda hızlandı grafikmi deişti ne oldu hiç birşey anlamadım valla

Alıntıları Göster
    Victor (robot) akşamları evinin önünde duruyor,ama görev falan vermiyor,çokda önemli değil ilk başlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-47CB66FB8

Victor (robot) akşamları evinin önünde duruyor,ama görev falan vermiyor,çokda önemli değil ilk başlarda.

Alıntıları Göster
    d3d9.dll gerçekten mucize gibi ... Sanırım Enbseries denemelerinde keşfedilmiş bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

d3d9.dll gerçekten mucize gibi ... Sanırım Enbseries denemelerinde keşfedilmiş bu durum.

Alıntıları Göster
    Oyunda performans problemi yaşamıyorum ama vsync kapalıyken fps ne kadar daha yükselecek diye dll dosyasını attım. 5870'i 7900gs olarak görmeye başladı oyun

Hata verdi oyuna girmed. Güzelim ultra high detayımı da medium detaya çekti otomatik olarak o da ayrı komedi Tabii sildim ben de dll dosyasını ve ultraya geri aldım. 8x AA ile çoğunlukla 60 FPS de vsync ile. Performans problemi yok ama düşük sistemler için o dll dosyası işe yarıyorsa güzel olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyunda performans problemi yaşamıyorum ama vsync kapalıyken fps ne kadar daha yükselecek diye dll dosyasını attım. 5870'i 7900gs olarak görmeye başladı oyun

Hata verdi oyuna girmed. Güzelim ultra high detayımı da medium detaya çekti otomatik olarak o da ayrı komedi Tabii sildim ben de dll dosyasını ve ultraya geri aldım. 8x AA ile çoğunlukla 60 FPS de vsync ile. Performans problemi yok ama düşük sistemler için o dll dosyası işe yarıyorsa güzel olay.

Alıntıları Göster
    hayır sistem düşük değil.nvidida oyun problem yapıyor.4 çekirdek bilgisayar 4gb ram ve gt480 ekran katında herşey normalken birden npcde fps yerlerde.Oyunda bug var ve ben araştırdın patch yayınlıcaklarmış.Ama bu doysa nasıl nvidia kartlara yardım edio anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spooky61 -- 21 Ekim 2010; 1:49:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet benim kartımı da 7900 olarak gördü. ama ayarları manuel olarak yine ultra yaptım ve performans had safhada detaylarda da bir düşüş farketmiyorum bu nasıl oluyor?

Bunun indirme linki yok mu üstadlar. Ben linkte bulamadım

Edit: Hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 21 Ekim 2010; 1:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunun indirme linki yok mu üstadlar. Ben linkte bulamadım

Edit: Hallettim

Alıntıları Göster
    Bu bugı yasayan varmı ? cok komik gorunuyor ehehhe...

http://www.youtube.com/watch?v=ToKIkw3LIoQ&feature=recentf

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

Bu bugı yasayan varmı ? cok komik gorunuyor ehehhe...

http://www.youtube.com/watch?v=ToKIkw3LIoQ&feature=recentf

Gece gece sesli güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooky61

hayır sistem düşük değil.nvidida oyun problem yapıyor.4 çekirdek bilgisayar 4gb ram ve gt480 ekran katında herşey normalken birden npcde fps yerlerde.Oyunda bug var ve ben araştırdın patch yayınlıcaklarmış.Ama bu doysa nasıl nvidia kartlara yardım edio anlamadım.

Yardım ediyor.

Bendede fps yerlerdeydi.

Arada periyodik teklemeler ve ani fps düşmeleri oluyordu.

Bunu attım 7900gs olarak gördü benim kartı.

Oyun ayarlarını medium'a çekti.

Ben ultraya geri aldım.

Oyuna girdim yağ gibi akmaya başladı oyun.

Ama patch çıksa daha iyi olur.

Böyle dll ile olmaz bu iş.

Birde aklıma gelmişken,npc'ler bazen kayarak ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 21 Ekim 2010; 7:18:25 >
  • quote:

quote:

Beyler allah aşkına yardım edin ya indi diye baya sevindim ama oyunu açmaya çalışıyorum , açılıyor yeni oyun yapıyorum ilk giriş videosu bitiyo ( geçersemde aynı sorun oluyo ) Tak FalloutNV çalışmayı durdur. Windows bir hatayla karşılaştı kapatıldı falan filan diyor ve kapanıyor oyun. Oynun ayarlarıyla oynadım ama herhangi bi fark yok ... Sistemim oyuna yetiyor . Fallout 3 en yüksek ayarlarda oynuyordum. Windows 7 64 bit kullanıyorum. Bunu çözene feci hayır duası alır benden beyler

Bu hatayı alan herkez (ilk videodan sonra çökme )
    Çözüm h-ttp://www.mega-upload.com/?d=6LHPT9ZC ( "- "leri silin) bu dosyayı indirip oyunun kurulu olduğu yere atın çalışacaktır.

Yahu Fallout 3 'ün üzerine hemen çıkarttınız bu oyunu; neden oyun motorunu adam gibi revize etmediniz ki ah bethesda, ah obsidian...
    Hala F3 teki hatalar devam ediyor anlaşılan. Patchi ve oyunun biraz ucuzlamasını bekleyip orijinal almak gerekirmi bakıcaz...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.