Bildirim
Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (26. sayfa)
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe
ayarlıyorum hiç birşey olmuyor hangı tusa basıcaz ayarlayınca hiçbişey tıklanmıyor ki
Makinanın kolu var + , - , < , > işaretleri olan oradan ayarlayacaksın. -
Ben de dayanamadım başladım oynamaya... Özlemişim Fallout evrenini, şimdilik oyun iyi gözüküyor...
Ana questi hardcore mode'da bitirince verilecek özel ödül hakkında bilgisi olan var mı acaba?...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 21 Ekim 2010; 16:18:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: foxhound
Ben de dayanamadım başladım oynamaya... Özlemişim Fallout evrenini, şimdilik oyun iyi gözüküyor...
Ana questi hardcore mode'da bitirince verilecek özel ödül hakkında bilgisi olan var mı acaba?...
Xbox içindi galiba o sadece. Yüksek puan bi achievement'tı sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: mithrandil245
Beyler bunda factionlara katılma var mı?Veya guild gibi yerler hani yanımızda adam falan gelmesi için koruma gibi çünkü hardcore modda çok zorlanıyorum tek başıma.
2 tane ana faction var,öbür küçük factionlarlada aran iyiyse seni rahat bırakıyorlar,birlikte takılmak için adam arıyorsan onlar oyunun ortalarına doğru oluyor genelde,yada ben denk gelmedim
-
En başta karakterin özelliklerini ayarlarkenki tanımlamalar çok eğlenceli olmuş =) Bir de mermiler için case ler yapıyoruzda tam anlayamadım onun amacını yanımızda taşıyabileceğimiz merminin ağırlık dışında da mı limiti var? -
Ben oyunu pek beğenemedim açıkcası. O kadarda beklemiştim halbusuki. Harita çok küçük geldi bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: DerelictHuman
quote:
Xbox içindi galiba o sadece. Yüksek puan bi achievement'tı sanırım.
Hardcore mode özel ödülü; special power armor, alien blaster ve wild wasteland perk'iymiş... Gerçi bu perk oyunun başında ilk alınan perk'lerden biriydi sanırım...
Sadece Xbox'a için olduğunu düşünmüyorum bu ödüllerin. Bizim oynadığım PC versiyonunda da bu ödüllerin olması lazım. Çünkü oyun içindeki açıklamada "special reward" diye bahsediliyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 23 Ekim 2010; 1:13:22 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DerelictHuman
quote:
Xbox içindi galiba o sadece. Yüksek puan bi achievement'tı sanırım.
Hardcore mode özel ödülü; special power armor, alien blaster ve wild west perk'iymiş... Gerçi bu perk oyunun başında ilk alınan perk'lerden biriydi sanırım...
Sadece Xbox'a için olduğunu düşünmüyorum bu ödüllerin. Bizim oynadığım PC versiyonunda da bu ödüllerin olması lazım. Çünkü oyun içindeki açıklamada "special reward" diye bahsediliyor...
Ben hardcore mode ile ilgili önceden bilgilendiğim için okumamıştım yazıyı. Ama oyun bitince o ödüller ne işe yarayacak ki? Bittikten sonra devam edemiyormuşuz zaten yine.
Bu arada, oyunu silah kullanmadan bitirilebileceğini keşfeden bir tek ben mi varım? Çünkü compaionlar ve görevleri yaparken ki çeşitlilik + factionların kıyafetleri ve onlara yakın olursanız size zarar vermemeleri sayesinde silah kullanmadan ilerleme gibi bir durum söz konusu. Ki ben de bir yere kadar öyle ilerledim, ama bir yerde canımı kurtarmak için birkaç el ateş etmem gerekti. Hazırlıksız yakalandım o bölüm için.
Bir de şöyle: Bazı görevleri yapmak için gelişmiş olmanız çok önemli. Yoksa defterinizi düzü veriyorlar.
Bir de şöyle 2: Super-duper-mart'ı hatırladınız mı? Oyuna ilk başladığınız yer onun kasaba versiyonu gibi bir şey :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 21 Ekim 2010; 17:24:29 >
-
reload bench olayı süper, işe yaramayan tarzta mermileri kendi isteğimize göre değiştirebilmemiz. birde galiba mermilere zehir falan ekleyebiliyormuşuz ama daha onu beceremedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Talonmaster
quote:
Orijinalden alıntı: mithrandil245
Beyler bunda factionlara katılma var mı?Veya guild gibi yerler hani yanımızda adam falan gelmesi için koruma gibi çünkü hardcore modda çok zorlanıyorum tek başıma.
2 tane ana faction var,öbür küçük factionlarlada aran iyiyse seni rahat bırakıyorlar,birlikte takılmak için adam arıyorsan onlar oyunun ortalarına doğru oluyor genelde,yada ben denk gelmedim
Cevap için sağ ol
-
Okuduğumuz şeylerin etkisinin kısa süreli olması tuhaf olmuş :D unutuyormuyuz okuduklarımızı nedir yani -
oyuna yeni başladımda abi bisikletle gidiyoruz sanki ne bu hız anlamadım.
shift le yapsam bu seferde çok yavaş.
f3de de mi böyleydi hatırlayamadım yahu
o baştaki yaratıklar hele nasıl geliyolar üstüme
jet motoru takmışlar sanki -
kodekleri kaldırdım girdim yine düzelmedi ses problemi sesler sonradan geliyo yokmu çözüm :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: sokak_papagani
Okuduğumuz şeylerin etkisinin kısa süreli olması tuhaf olmuş :D unutuyormuyuz okuduklarımızı nedir yani
Dergi onlar ve güzel olmuş aslında. -
Arkadaşlar şu missionary yazan adamların sordukları ncr sorularının cevabını bilen varmı? Bir türlü geçemedim testi. -
Yama çıkmış arkadaşlar. Kurdum ama hala ses sorunu yaşıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Oyunda performans problemi yaşamıyorum ama vsync kapalıyken fps ne kadar daha yükselecek diye dll dosyasını attım. 5870'i 7900gs olarak görmeye başladı oyun
Hata verdi oyuna girmed. Güzelim ultra high detayımı da medium detaya çekti otomatik olarak o da ayrı komedi Tabii sildim ben de dll dosyasını ve ultraya geri aldım. 8x AA ile çoğunlukla 60 FPS de vsync ile. Performans problemi yok ama düşük sistemler için o dll dosyası işe yarıyorsa güzel olay.
Dante abi senle sistemlerimiz birbirine yakın performansta sistemler, sen 60 fps oynuyorum demişsin ya benim sistemimde bir sorun mu var Gothic 4'de de 60 oynuyorum diyordun, bende 35 lere kadar düşüyor bazı yerlerde Fallout NV de. GPU kullanımı çok düşük %40 ı geçmiyor, işlemcim de iyi neden böyle oluyor anlamadım. dx9 dll olayını yaptıktan sonra ultrada 60 dan aşağı düşmemeye başladım gerçi ama anlamadım bu problemi yani ben buglara optimizasyon özürlerine bağlıyorum ama sen nasıl 60 fps oynuyorsun :S
-
ben de yaşamaya devam etmekteyim..audigy ses kartıyla arka kanallardan pıt pıt sesler gelip duruyor ya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X