Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Okuduğumuz şeylerin etkisinin kısa süreli olması tuhaf olmuş :D unutuyormuyuz okuduklarımızı nedir yani

Dergi onlar ve güzel olmuş aslında.

Evet haklısın kitap bulunca farkettim hepsi aynı değilmiş =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Arkadaşlar şu missionary yazan adamların sordukları ncr sorularının cevabını bilen varmı? Bir türlü geçemedim testi.

Kendi kendime çözdüm arkadaşlar, 1. sorunun cevabı 3. şık
    2. sorunun cevabı 2. şık
    3. sorunun cevabıda 1. şık
  • Beyler bu görevde Takıldım yardım edin lütfen.

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

öyle duruyor adam yani görev tam olarak ne anlamadım
  • Bu arada belirmek istiyorum, kıyafetlerin önemli olması cidden çok hoş, 3de enclave power armor ile citidel de geziyordum kimse de "hoop birader o ne kılık kimin için çalışıyon sen" demiyodu :D
  • oyun nasıl indirmeye değer mi
  • 10 dk sonra oyundayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvint343

oyun nasıl indirmeye değer mi

ingilizceniz yeterli değilse ve de rpg sevmiyorsanız tabiki değmez.. ama en azından fo3 oynadıysanız, zaten böyle bir soru da sormazdınız..
  • Vakit darlığı sebebiyle adamın ağzını yüzünü düzeltip oyundan çıkmak zorunda kaldım.
    Yalnız o doktor pek tekin değil.
  • Oyunun başında 2 saat geçirdikten sonra kendime sorduğum soru : Bu kadar yüksek notları verdikleri, sabırsızlıkla beklediğimiz oyun bu muydu? Hani muhteşem bir role playing oyunuydu? Amaçsız ve başıboşca gezinip durduğum saatler sonunda sıkılmaktan kendimi alamadım. Tamam atmosfer güzel, özgür ve devasa bir post nükleer dünya ama bilgisayarın başından kalkamadığınız, şunu da yapıyım sonra kalkarım dur şunu da yapıyım dediğiniz ne var ilk saatlerde? Koca bir hiç. Black Isle'dan Bioware'den bu adamların öğrenmeleri gereken çok şey var. Doğru dürüst bir grafik motoru bile yazamadan Fallout 3'ün tarih öncesi grafik motorunu kullanarak high-end sistemlerimizi bile zorlamayı başaran optimizasyon özürlü bir grafik motoru ve bir Borderlands kadar bile eğlendiremeyen bir oynanış. Nerde olduğunu bile göremediğiniz bir herifin saydırıp durması ve sizin atışlarınızın bir türlü hisabet etmemesi.. vats modunda düşük isabet yüzdeleri.. Yatakta uyuyunca HP nizin dolmaması, ve "Hardcore Role Playing Mode" diyip durdukları ama ikide bir acıkıp susamanız dışında role playingle ne ilgisi olduğunu bir türlü anlayamadığım bir zorluk seviyesi?
    Tüm bunlar bana başarısız bir RPG yi çağrıştırıyor oyunun başındaki 2 saatimden sonra.. tabi oynamaya devam edecem belki biraz ilerleyince düzgün bir hale gelebilir oyun ne diyelim umut dünyası...

• Vegas'a geldik sonunda robot yoldaşımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ekim 2010; 22:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Wanderer

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyunda performans problemi yaşamıyorum ama vsync kapalıyken fps ne kadar daha yükselecek diye dll dosyasını attım. 5870'i 7900gs olarak görmeye başladı oyun

Hata verdi oyuna girmed. Güzelim ultra high detayımı da medium detaya çekti otomatik olarak o da ayrı komedi Tabii sildim ben de dll dosyasını ve ultraya geri aldım. 8x AA ile çoğunlukla 60 FPS de vsync ile. Performans problemi yok ama düşük sistemler için o dll dosyası işe yarıyorsa güzel olay.

Dante abi senle sistemlerimiz birbirine yakın performansta sistemler, sen 60 fps oynuyorum demişsin ya benim sistemimde bir sorun mu var Gothic 4'de de 60 oynuyorum diyordun, bende 35 lere kadar düşüyor bazı yerlerde Fallout NV de. GPU kullanımı çok düşük %40 ı geçmiyor, işlemcim de iyi neden böyle oluyor anlamadım. dx9 dll olayını yaptıktan sonra ultrada 60 dan aşağı düşmemeye başladım gerçi ama anlamadım bu problemi yani ben buglara optimizasyon özürlerine bağlıyorum ama sen nasıl 60 fps oynuyorsun :S

Bir sorun olabilir veya işlemci etkiliyor olabilir. Ben bir de overclock'lu oynuyorum oyunları.

Phenom x 4 965 @ 3.8 Ghz
    Team Xtreem 4GB @ 1666 Mhz CL7
    5870 @ 950/5060 Mhz şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Ekim 2010; 21:47:55 >

• quote:

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34868

İlk shader modu.

İşte budur hemen deniyorum teşekkürler
  • Şu ses sorununun neden kaynaklandığını bulan yok mu arkadaşlar?
  • oyun açılışta kilitleniyor behasta mı ne yazan ekranda.

varmı benzer sorunu yaşayan

i5 2.26-4gbram-m hd5650
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler bu görevde Takıldım yardım edin lütfen.

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

öyle duruyor adam yani görev tam olarak ne anlamadım

• quote:

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34868

İlk shader modu.

Bu nasıl grafik modudur ya oyunun zaten kötü olan grafiklerini daha da berbat hale getirmekten başka yaptığı bir iş var mı bu modun :) Yazık ya herifler düzgün grafik yapamıyor zavallı modcular da uğraşıp duruyo onu düzgün hale getirmek için bir çoğu da daha berbat ediyor :)
  • Bence çok sinematik olmuş ben beğeniyorum enbseries modlarını.

Bu arada bu modu kullanmak isteyenler performans modunu kullanamaz çünkü d3d9 dll dosyasını değiştirmeniz gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Ekim 2010; 22:15:15 >
  • Arkadaşlar.Bi görev aldım.Ringoyu öldür.Şimdi adamı öldürüsem kötüye çalışıom öldürmessem iyiye çalışcam sanırımçAmma velakin,elemanla konuşuom,konuşurken almadığım bi questim failed oluyuor.Orayı yapan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bence çok sinematik olmuş ben beğeniyorum enbseries modlarını.

Bu arada bu modu kullanmak isteyenler performans modunu kullanamaz çünkü d3d9 dll dosyasını değiştirmeniz gerekecek.

abi nasıl beğeniyosun bunu ya hakkaten renkler ve zevkler tartışılmaz diye doğru diyolar heralde :) kaskaranlık buhulu bişey detayların içine ediyor, sinematik bi etki yapcam derken keskinliği mahfedip blur abanıyor... belki bluru kısarsan bişeye benzer ama şu haliyle mala davara zararlı diyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.