Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @spooky61, bu bir RPG oyunu biliyorsun, her görevi yapamazsın. Aldığın kararlarla oyundaki karakterin şekillenecek ve buna göre görevler de şekillenecek. Yani kendi sesini dinle, yapıp yapmamak sana kalıyor. Herkesin karakteri farklı oyunda. O görev failed oluyorsa başka görevler de ileride açılacaktır ona göre.

@Dark Wanderer, valla bu oyunda şu haliyle keskinlik olması daha kötü. keskinlik ve netlik olsun da dandik kaplamaları, dandik detayları mı görelim :) zevk renk meselesi dediğin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Ekim 2010; 22:25:40 >
  • Oynayanlar! Sizce orjinal almaya değer mi?
  • daha başlardayım 7 lvl falanım ama 2 kere lvl atladığımda puanları dağıttıktan sonra perk almama izin vermedi. normal mi bu ? fallout 3 de her levelden sonra yeni bir tane seçiyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

@Dark Wanderer, valla bu oyunda şu haliyle keskinlik olması daha kötü. keskinlik ve netlik olsun da dandik kaplamaları, dandik detayları mı görelim :) zevk renk meselesi dediğin gibi.

haklısın ya dandik kaplamaları yumuşatmak iyi olabilir ama o zaman daha da dandik oluyo? ne biliyim böyle ilk 3dfx falan zamanlarındaki gibi oluyor kaplamalar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

daha başlardayım 7 lvl falanım ama 2 kere lvl atladığımda puanları dağıttıktan sonra perk almama izin vermedi. normal mi bu ? fallout 3 de her levelden sonra yeni bir tane seçiyorduk.

Benimde 5 perk açılmadı daha normaldir dedim ben kendi kendime.
  • Yıllarca bekledikten sonra bu gün yükledim New Vegas'ı.Grafikler hiç umrumda olmadığı için anında Atmosfere uyum sağlamaya çalıştım.Tek kelimeyle Özlemişim GoodSpring'deki halka yardım etmeye çalışıyorum şuan.Henüz oyunun başındayım ve Zaman olarak sıkışık olduğum için bu gecelik üzülerek oyunu bırakıyorum :) Hafta sonumu tamamen New Vegas'a ayırmayı düşünüyorum

Bu arada Caravan Pack ve Diğer Packler Yavaş yavaş görünmeye başladı.Onlarıda indirip yükleyelim bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 21 Ekim 2010; 23:09:47 >
  • yahu bunun grafik motoruda sorunlu gibi 60 fps de oynuyorum ama karekterler takıla takıla hareket ediyor biraz , varmı bu konuda bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 21 Ekim 2010; 23:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

yahu bunun grafik motoruda sorunlu gibi 60 fps de oynuyorum ama karekterler takıla takıla hareket ediyor biraz , varmı bu konuda bilgisi olan ?

Fallout 3 de aynı problem vardı bundada var :) Problemin senden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bendede var bu durum ama her zaman değil.Bazen NPC ler tekleyerek yürüyebiliyor.

Skid-Row un Update'ide çıktı.Onu kurmayı denersen belki sorun çözülebilir.

Bilmeyenler için tekrar yazayım ;

Caravan Pack,Classic Pack,Tribal Pack ve Mercenary Pack Sitelerde görüldü :) Edinmek isteyenler kontrol edebilir.Ekstra Itemler oldukça güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 21 Ekim 2010; 23:41:47 >

• Arkadaşlar şimdi bu mrhouse öldürdüm sonra başa bu yesman adındaki robot geçti diğer robotların silahlarını falan güçlendirdi ancak bizi satmasın bu sanki bizede eninde sonunda dalacak gibi gidiyor şu anda sezarı öldürmeye gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

quote:

yahu bunun grafik motoruda sorunlu gibi 60 fps de oynuyorum ama karekterler takıla takıla hareket ediyor biraz , varmı bu konuda bilgisi olan ?

Fallout 3 de aynı problem vardı bundada var :) Problemin senden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bendede var bu durum ama her zaman değil.Bazen NPC ler tekleyerek yürüyebiliyor.

Bilmeyenler için tekrar yazayım ;

Caravan Pack,Classic Pack,Tribal Pack ve Mercenary Pack Sitelerde görüldü :) Edinmek isteyenler kontrol edebilir.Ekstra Itemler oldukça güzel :)

rpg lerde salgın oldu bu sorun herhalde , aslında illa bir çözümü vardır bakayım ben biraz :) mass effect 2 deki confinc dosyaları ile çözülüyordu mesela kaymak gibi bir oynanış oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 21 Ekim 2010; 23:42:33 >

• Kalas mı bu adamlar abi? Herifler update yayınlıyorlar, yüklüyoruz hala NPC lerin olduğu yerlerdeki yavaşlama sorunu aynen devam ediyor.. Bu adamların yaptığı oyunlara para vermek resmen ziyan ya. bu d3d9.dll çözümü olmasa 5870 kartımızla rezil olucaz bu nedir böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

daha başlardayım 7 lvl falanım ama 2 kere lvl atladığımda puanları dağıttıktan sonra perk almama izin vermedi. normal mi bu ? fallout 3 de her levelden sonra yeni bir tane seçiyorduk.

Bir kere daha oldu derken araştırdım =)
    http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_perks
    fallout 3 den farklı olarak 2 lvl da bir alıyormuşuz zaten

• Oyuna girdim 2 saat kadar oynadım, baya bi grafik bugu var, ayriyetten zıplayıp mouse'ye basılı tutunca havadayken koşturuyor :D ama olur öyle şeyler. Yanlız ben mi beceriksizim yoksa oyun hafiften zormu, elimde tüfekle yerden bitme koşturan bilmemne hunterleri 2-3 kere headshot yapıyorum ölmüyorlar, kaç kere öldüm en sonunda yine P ile başlayan bi yere gittim ordada eşya çalarken yanımdaki adam gördü bide orda öldüm sonra çıktım :D

Bu arada 2 saat boyunca oynadığım vakitte Ultimate modda hiç takılmadan herhangi bir yavaşlama olmadan oynadım. Sadece oyunu yükledim ne patch yaptım ne bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodstain -- 22 Ekim 2010; 0:40:50 >
  • bende hiçbir bug olmadı. gayet güzel oynuyorum. swift learner perkine verdim hızlıca level atlıyorum. ghoulların olduğu laboratuvar gibi yerdeyim.
  • quote:

patch gerekiyor anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

beyler ne yapıcagımı bulamadım ilk bölümde adamın tipini falan sacıyoruz sonra ayaga kalkıp bi makıneye gelıyoruz o makınede ne yapıcaz

Youtubedan walkthrough izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Wanderer
    Oyunun başında 2 saat geçirdikten sonra kendime sorduğum soru : Bu kadar yüksek notları verdikleri, sabırsızlıkla beklediğimiz oyun bu muydu? Hani muhteşem bir role playing oyunuydu? Amaçsız ve başıboşca gezinip durduğum saatler sonunda sıkılmaktan kendimi alamadım. Tamam atmosfer güzel, özgür ve devasa bir post nükleer dünya ama bilgisayarın başından kalkamadığınız, şunu da yapıyım sonra kalkarım dur şunu da yapıyım dediğiniz ne var ilk saatlerde? Koca bir hiç. Black Isle'dan Bioware'den bu adamların öğrenmeleri gereken çok şey var. Doğru dürüst bir grafik motoru bile yazamadan Fallout 3'ün tarih öncesi grafik motorunu kullanarak high-end sistemlerimizi bile zorlamayı başaran optimizasyon özürlü bir grafik motoru ve bir Borderlands kadar bile eğlendiremeyen bir oynanış. Nerde olduğunu bile göremediğiniz bir herifin saydırıp durması ve sizin atışlarınızın bir türlü hisabet etmemesi.. vats modunda düşük isabet yüzdeleri.. Yatakta uyuyunca HP nizin dolmaması, ve "Hardcore Role Playing Mode" diyip durdukları ama ikide bir acıkıp susamanız dışında role playingle ne ilgisi olduğunu bir türlü anlayamadığım bir zorluk seviyesi?
    Tüm bunlar bana başarısız bir RPG yi çağrıştırıyor oyunun başındaki 2 saatimden sonra.. tabi oynamaya devam edecem belki biraz ilerleyince düzgün bir hale gelebilir oyun ne diyelim umut dünyası...

Zaten şu anda oyunun orijinalini almamam için sebepler bunlar...
    Düzeleceğini de umut edemiyorum maalesef... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 22 Ekim 2010; 8:58:39 >

• Insanların beklentılerı farklı olabılır ama bu demek degıldırkı oyun basarısız.Ben yalnız bır sekılde yenı yerler kesfetmek ya da en kucuk bır kasabada saatlerımı harcayarak her seyı ogrenmekten zevk alıyorum.kısıtlı zaman sebebıyle dun gece 1 saat kadar oynayabıldım.suan ısten cıkıp eve gıtmek ıcın sabırsızlanıyorum.benım beklentılerımı fazlasıyla karsıladı oyun.henuz bır bug ıle karsılasmısda degılım.benım beklentılerım fazla fazla karsılanmıs.
  • Skdrow 2. yamayı da çıkardı arkadaşlar. Ama bendeki ses sorunu hala çözülmedi. Bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş yok mu?
  • fallout evreni bi başka bana mad max filmini hatırlatıyor, 2 günde bitirdim çoğu görevde failed olduk herkesin sonuca gidiş yolu başka tabi
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.