Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemi abartılı şekilde kasmasın, zart diye masaüstüne çakılmasın, donup kalmasın, çözümsüz görev olmasın, oynanış sekteye uğramasın yeter. Diğer buglar çok da önemli değil.
  • @yousuff

Caravan,classıc pack gıbı ıcerıklerdekı kıyafetlermı geldı yoksa onlardan farklımı
  • Ses sorunu çözümü için yardımcı olacak bir arkadaş yok mu?
  • Fallout 3'deki gibi yarım saatte bir masaüstüne atmasında başka ne türlü bug olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

Fallout 3'deki gibi yarım saatte bir masaüstüne atmasında başka ne türlü bug olursa olsun.

Bu firmalar test etmiyorlar herhalde, o kadar da alıştırmayalım bunları böyle şeylere ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernox

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

Bug yok demiştim de sözümü geri alıyorum. Havada uçan ağaç gördüm. Ama kabul edilebilir bi hata.

bu ne yaw şaka di mi bu :D kafasındaki ve elindeki şeysler ne bu arada adamın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

Ses sorunu çözümü için yardımcı olacak bir arkadaş yok mu?

Abi sanırım yok kimse. ben bu sorunu yaşamadığım için yardımcı olamıyorum ama yapabileceğin en iyi şey oyunu silip uzunca bir müddet yüklemeyip (an az 3-4 patch çıkana kadar) vaktini düzgün oyunlarla harcaman olur derim.
  • her alınan şey işe yarıyormu, yani kitap kalem tabak falanda alınıyor bunlar can yada yetenek vermiyor peki birilerine vermek yada biyerlerde kullanmak mümkünmü yoksa boşuna almamakmı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ben 3. oyunu oyanmadım , pek sevmiyorum bu seriyi grafik motoruda sorunlu , şimdi buna yamalar geliyormuş e rpg açlığıda var oynayacam sanırım :) çabucak alışmak için bir iki soru sorayım hemen

- xp düşman kesince mi artıyor sadece

- sağlık , ap ve atış isabet oranını arttırmak için nelere yüklenecez , ilk leveli atladım ama ona yönelik bişey göremedim yada bunları artırmak için item vs. gibi şeyler varmı

- hedefe kitlendiğimizde çıkan yüzdeler ne ayak , baya zor ölüyo namussuzlar , hard da da oynuyom gerçi :)

1-2 saatlik oyun deneyimimle söylüyorum:
    - düşman kesince, quest yapınca.

- en başta stat verirken eğer baktıysan statların altında nelere etki ettiği yazıyordu onlardan yararlanabilirsin endurance hpye veriyor mesela, itemleri daha bilmiyorum ama bonus veren itemler var diye biliyorum.

- hedefe kitlendiğinde çıkan yüzdeler o kitlendiğin parçayı vurma yüzden. Yani mesela yaratığın kafasında %50 yazıyorsa tek atışta %50 şansın oluyor, 2 kere orayı işaretlersen 2 kere %50lik atış deniyorsun. Tabi bu senin konumuna uzaklığına göre değişiyor mesela bir yaratığa kayanın yanından bakıyorsun ve sadece sol ayak sol kolu, biraz gövde görüyorsun birazda kafasını görüyorsun. buna göre sağ ayak ve sağ kolu vurma oranın %0 sol kol ve sol bacağını vurma oranın en fazla, gövde ve kafayı vurma oranında daha düşük oluyor gibi gibi...

Bu arada oyunda saçma bir olay var (saçmamı bilmiyorum yanlışta görmüş olabilirim) bi tane çinli bi adam çıktı karşıma bi yerden elinde polis jopu vardı öldürdüm bunu aldım jopunu bi baktım jopun damage değeri tüfeğinkinden daha yüksek. Şu an işteyim eve gidince tekrar bakıcam ama öyle hatırlıyorum yani.

evet endurance hp ye katkı yapıyor luck da sanaırım atış kabiliyetine ama ap yi arttırmak için bişey göremedim ... birde

- cnd ne oluyor

- yiyip içtiğim bazı şeylerde radyasyon var ama bir zararını sezemedim henuz :)

• Buyrun yeni grafik modu

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34831

Bence bu daha güzel oldu diğerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

her alınan şey işe yarıyormu, yani kitap kalem tabak falanda alınıyor bunlar can yada yetenek vermiyor peki birilerine vermek yada biyerlerde kullanmak mümkünmü yoksa boşuna almamakmı lazım

Bir şeyler yaparken kullanabilirsin, kendi yaptığımız aletlerde çok alakasız şeyler kullanabiliyoruz yada mesela fallout 3de rock-it-launcher diye bir silah yapıyorduk, allah ne verdiyse mermi diye kullanıyordu tabak çatal satranç tattası boş teneke kutu :D

evohan cnd: condition,ekiman veya giysilerin hasar durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 22 Ekim 2010; 17:34:41 >
  • @evohan

Ap yukselmesı ıcın Agılıty nın yuksek olması lazım bazı trıatlarda yukseltır.mesela kamıkaze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

@evohan

Ap yukselmesı ıcın Agılıty nın yuksek olması lazım bazı trıatlarda yukseltır.mesela kamıkaze.

eyv

• Powder .....(hatırlayamadım)larla birlikte Greenspring(Emin değilim)i ele geçirdik. Gittim Primme ve bana "Ne ayaksın bilader?" diyen NCS askerinin mermilerini çaldım. Herif görmüş olacakki saldırdı bana. Allah ne verdiyse daldım ortalığa. Benden kaçan bir adamı öldürmeye giderken(bıçakla) başka biri tarafından öldürüldüm. Quest sistemi şimdilik güzel. Bu sefer olmuş FO.

• ya adam akıllı oyun tam yapsınlar bug olmayan yada biraz beklesinler hemen çıkarmasınlar sağlam bugsuz falan çıkarsınlar uyuz oldum yorumları okuyunca(havada ağaç adam kaçıyor) inşallah pachlerle düzelir bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı:

- cnd ne oluyor

Linkte tüm Fallout serileri için wiki var. Oldukçayararlı. Çoğu sorunuzu cevaplayacaktır:

http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout:_New_Vegas
  • şu gekolar ne lanetmiş sardılar bırakmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus_1907 -- 22 Ekim 2010; 19:09:48 >
  • Arkadaşlar 2 questim var yapamadım.

1.Birds of a Feather:Rose of Sharon Cassidy benim takip edip biyeremi ne götürcem anlamadım ama nedense hatun beni takip etmiyor.
    2.heartache by the number :Bundada caravcan office bi yaşlı kadına yardım et diyor ama kadına gidiom hiç birşey olmuyor.Bugmı oldu acep :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spooky61 -- 22 Ekim 2010; 18:50:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Wanderer

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

Ses sorunu çözümü için yardımcı olacak bir arkadaş yok mu?

Abi sanırım yok kimse. ben bu sorunu yaşamadığım için yardımcı olamıyorum ama yapabileceğin en iyi şey oyunu silip uzunca bir müddet yüklemeyip (an az 3-4 patch çıkana kadar) vaktini düzgün oyunlarla harcaman olur derim.

Skdrowun 3. yamasınıda kuracağım birazdan. Böyle de olmazsa dediğin gibi uzun bir süre oynamadan bekleyeceğim maalesef. (bu arada sırf bunun için format attım, arkadaşımdan ses kartı alıp denedim yok yine aynı meret)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

quote:

Orijinalden alıntı:

- cnd ne oluyor

Linkte tüm Fallout serileri için wiki var. Oldukçayararlı. Çoğu sorunuzu cevaplayacaktır:

http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout:_New_Vegas

evet wiki şimdi gelmişti benimde aklıma , iyi oluyor rpg lerde

bu arada ilk update i kurdum ama bişeye yaradığını sanmıyorum , karekterin frame durmu kötü halen , tekleyerek ilerliyor malesef en sevmediğim şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Ekim 2010; 19:35:40 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.