Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Ben silahları upgrade etme olayını çözemedim ? Şimdi elimde bir sürü upgrade item var misal tüfek için dürbün var şarjör arttırıcı aparat falan var bunları silahlara nasıl monte edicem? reload bench veya workbench te olmuyor?

İtem menüsünde x tuşuydu galiba ona basınca modlayabiliyorsun. En azından ben öyle yaptım ve 9mm'lik silaha dürbün ekledim. Gerçi DLC ile gelen 10mm'lik silaha genişletilmiş şarjör taktığımda silahı elime alınca silah gözükmüyor ve ekran beyazımsı oluyor; güzelim silahı kullanamıyorum bug sanırım.
  • olmuyor.ordanda gitmiyor
  • 2012 de Fallout un online oyunu çıkıcak bu grafiklerle.... :p
  • Lucas filmlerine gönderme olan oyundaki easter egg'ler...

http://www.youtube.com/watch?v=7nY0q6fw0-k
  • Bu da Final Destination'daki rollercoaster, El Diablo...

http://www.youtube.com/watch?v=pYtnTEVuDvk
  • Son bölüm berbat baştan başlıyorum canım çok az taa 4 görev önce save yapmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Son bölüm berbat baştan başlıyorum canım çok az taa 4 görev önce save yapmışım.

Dostum dediğim bölümnasıl geçilicek biliyormusun?
  • updateleri baştan sona kadar yükledim ama bi bugla daha karşılaştım.. DLC ler ise müthiş silahlar ve zırhlar harika fallout 3 ise hic beyenmedim new vegas biraz daha gelişmiş 3 e göre bence ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yok ya şu netleşti kafamda, Stalker serisi bu oyunu havada karada yer bitirir. OYnayayım belki ileride güzel şeyler olur diyorum, saatlerce oynadım bir gram yenilenme göremiyorum oyunda. Anca yeni harita yeni görevler. Diğer "herşey aynı". E kardeş dlc çıkarsaydın bunları. İlla soyacan demi milleti.

Stalkerın canına kurban valla. Ha yine bitiririm NV'yi ama yazık yani bu oyunu orijinal alanlara geçmiş olsun ne diyim.

Çok yanlış düşünüyorsun. F: NV-Stalker arasında çok kalın bir çizgi var. Biri aksiyon/adventure iken, NV bir RPG(F3'ü düşünmeyin kesinlikle). NV, buram buram Fallout kokuyor, bunun en büyük sebebi de Obsidian'ın oyunda cidden iyileştirmeler yapmış olması ve Bethesda'nın da elini korkak alıştırmaması.

Şimdi oyunda şöyle bir durum söz konusu: Görevler öyle ki F3'ün size neredeyse tanımadığı rol yapma hissini tattırıyor. Görevlerin yapısından bu belli zaten. Sadece o da değil, başınızdan geçen olaylar, nükleer savaş sonrasında daha modernleşmiş yaşamı, ilginçlikleri vs. çok güzel aktarması da var. Şöyle diyeyim: Washington D.C.'de, çatışmalardan, hayat zorluklarından bezmiş halk, NV'da kesinlikle yok. Nevada'nın sağladığı elektrik, temiz su ve "daha az radyasyon" sayesinde insanlar zamanla ortama uyum göstermiş, kasaba hayatından bile bu fark anlaşılıyor.

Benim gibi bu oyunu nicelik(Grafik, oynanış bla bla) için değil, nitelik(rol yapma, karakterler, diyaloglar, atmosfer) için oynayan kitle deli gibi keyif alacaktır. Şöyle açıklayayım kısaca:

Boone. Karısı öldürülmüş, kaçırılmış ya da kaçmış. Ama kendisi birşeyden emin: Karısı kesinlikle birileri tarafından öldürüldü. Ama bu karakterin bilmediği birşey var, o da karısının Novac'te yaşamak istememesi, kaçmış olma ihtimalinin hayli yüksek olması. Görev boyunca araştırma yapıyoruz, birinin anlattığı diğeriyle çelişiyor vs. ve kafanız karışıyor. Boone'un dediği gibi ister bir kurban seçip, dinozorun önünde ölüme götürüp, ödülünüzü hiç uğraşmadan kapabilir ya da azmedip gerçekten neler olduğunu çözerbilirsiniz. Ve bunun gibi bir sürü olay var oyuna ve bu oyunu özel kılan da bu. Yoksa ben de severim STALKER'ı.

Ve inan bana F3 böyle çıksaydı piyasaya, kimsenin Bethesda'ya kızgın olacağını sanmıyorum. Ama F3, çıktığı dönemde böyle olmalıydı.

Neyse, teşekkürler Obsidian. Alpha Protocol'de olduğu gibi yine yüzümü kara çıkarmadın.

Not: Uykulu bir halde anlatmak istediğimi tam yansıtamamış olabilirim, kelimeler ve cümleler birbirine karışmış olabilir. Affedin.

• quote:

Orijinalden alıntı: spooky61

Arkadaşlar bir yeri geçemedim.Cesar bana boomer mı ne onu öldür d,yor.Amma velakin oraya giderken füze atıyorlar bana ve gidemiyorum.Ölüyorum.Orda bir eleman önümü kesip sana 300 caps karşıığı bir sır vercem diyor.Nese veriyorum bana kağıt veriyor ve güneyde tren yolu tyünelimi ne var giden sağ dönmüyomuş orayaı bulamadım nasıl yapcaz geçen sölesin şütfen .Bu arada oyun bende tartışmamsız 9.2 alıyor.Oyun harika buglar olmasave animasyonlar daha iyi olsa 10luk oyun olurdu.

Hocam bana orada direk tellerin orada bir kadın anahtarı verdi öyle girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yok ya şu netleşti kafamda, Stalker serisi bu oyunu havada karada yer bitirir. OYnayayım belki ileride güzel şeyler olur diyorum, saatlerce oynadım bir gram yenilenme göremiyorum oyunda. Anca yeni harita yeni görevler. Diğer "herşey aynı". E kardeş dlc çıkarsaydın bunları. İlla soyacan demi milleti.

Stalkerın canına kurban valla. Ha yine bitiririm NV'yi ama yazık yani bu oyunu orijinal alanlara geçmiş olsun ne diyim.

Çok yanlış düşünüyorsun. F: NV-Stalker arasında çok kalın bir çizgi var. Biri aksiyon/adventure iken, NV bir RPG(F3'ü düşünmeyin kesinlikle). NV, buram buram Fallout kokuyor, bunun en büyük sebebi de Obsidian'ın oyunda cidden iyileştirmeler yapmış olması ve Bethesda'nın da elini korkak alıştırmaması.

Şimdi oyunda şöyle bir durum söz konusu: Görevler öyle ki F3'ün size neredeyse tanımadığı rol yapma hissini tattırıyor. Görevlerin yapısından bu belli zaten. Sadece o da değil, başınızdan geçen olaylar, nükleer savaş sonrasında daha modernleşmiş yaşamı, ilginçlikleri vs. çok güzel aktarması da var. Şöyle diyeyim: Washington D.C.'de, çatışmalardan, hayat zorluklarından bezmiş halk, NV'da kesinlikle yok. Nevada'nın sağladığı elektrik, temiz su ve "daha az radyasyon" sayesinde insanlar zamanla ortama uyum göstermiş, kasaba hayatından bile bu fark anlaşılıyor.

Benim gibi bu oyunu nicelik(Grafik, oynanış bla bla) için değil, nitelik(rol yapma, karakterler, diyaloglar, atmosfer) için oynayan kitle deli gibi keyif alacaktır. Şöyle açıklayayım kısaca:

Boone. Karısı öldürülmüş, kaçırılmış ya da kaçmış. Ama kendisi birşeyden emin: Karısı kesinlikle birileri tarafından öldürüldü. Ama bu karakterin bilmediği birşey var, o da karısının Novac'te yaşamak istememesi, kaçmış olma ihtimalinin hayli yüksek olması. Görev boyunca araştırma yapıyoruz, birinin anlattığı diğeriyle çelişiyor vs. ve kafanız karışıyor. Boone'un dediği gibi ister bir kurban seçip, dinozorun önünde ölüme götürüp, ödülünüzü hiç uğraşmadan kapabilir ya da azmedip gerçekten neler olduğunu çözerbilirsiniz. Ve bunun gibi bir sürü olay var oyuna ve bu oyunu özel kılan da bu. Yoksa ben de severim STALKER'ı.

Ve inan bana F3 böyle çıksaydı piyasaya, kimsenin Bethesda'ya kızgın olacağını sanmıyorum. Ama F3, çıktığı dönemde böyle olmalıydı.

Neyse, teşekkürler Obsidian. Alpha Protocol'de olduğu gibi yine yüzümü kara çıkarmadın.

Not: Uykulu bir halde anlatmak istediğimi tam yansıtamamış olabilirim, kelimeler ve cümleler birbirine karışmış olabilir. Affedin.

3 yıl sonra gelen bir oyun böyle olmamalı. "NPC'ler değişmiş çevreye uyumlu olmuş o zaman bu oyun harikadır" asla diyemeyiz. Ben demem en azından. Stalker da çok köklü değişiklik yapmadı yeni oyunlarında ama 3 yıl ara koymadı en azından. O yüzden ona bir şey diyemiyorum. 2006'da çıkan Obliviondan beri kullanılan oyun yapısını kullanıyorlar hala. Belki questler kalitelidir insanı sarar başında tutar diye bunları göz önüne almadım ama questler aşırı sıkıcı. Hala daha bekliyorum bakalım belki güzelleşir diye ama npc'ler çevreye uyumlu olmuş, yeni mekanlar gelmiş falan gibi nedenler yetmiyor bu oyunun çok iyi ve yepyeni bir oyun olduğunu söylemek için bence.

Yeni mekanların olması benim sanki hiç değişiklik yapılmamış bir Fallout 3 oynuyormuş gibi hissetmemi önlemiyor. Stalkerda mesela oyun yapısı değişmemesine rağmen mekanlar ve atmosfer 3 oyunda oldukça farklı ve anlıyorsunuz farklı oyun oynadığınızı. Ama NV öyle olmamış bence. Farklı bir ortamda farklı karakterlerle donatılmış oyun ama Fallout 3 oynuyormuşum gibi geliyor işte sorun o. Kaplamaların bile aynı olması, yolların kayaların dağların taşların modellemesinin bile aynı omasının etkisi büyük belki de bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Ekim 2010; 3:21:41 >

• Eh, sen öyle hissetmeye devam et.
  • Bu oyun nasıl olmalıydı? Ne bekliyorsunuz bu oyundan? Ben şahsen bu oyunu bundan farklı düşünemiyorum, ne değişmeliydi zamanmı, mekanmı kaplamalar diyorsunuz, soluk canlı değil diyorsunuz peki bu oyun nerede geçiyor bu oyunun geçtiği yerde ne yaşanmış, tamamen lüks bir şehirde altınızda arabanızlamı dolaşmak isterdiniz bu oyunda? Kısacası bu oyun böyle olmalı.
  • update ler bugları hallediyor mu acaba ?
  • 1. update görevler ve yazılı metinlerde düzeltme içeriyor.
    hotfix exe dosyasının bir önceki updateden etkilenmemiş olması yüzünden çıkarıldı.
    2. update ayarlar ve save lerin düzgün davanması için çıkmış, save ler ayarlar falan bozuluyordu belki.

benim bildiğim kadarı ile kafası dönen doktor, havada uçan ağaç, boynunda gözü olan köpek ve en sevdiğim moonwalk yapan köpek gibi hatalar için bir yama yok , çünkü bu sürümler oyunun ilk çıktığı zamandaki bir hata yüzünden steam den indirilen oyundaki hatalı mesh dosyası yüzünden olmuş. steam üzerindeen validate yapılmasıyla sorun çözülüyormuş
  • ülen frame teklemeleri gider diye yama kuruyoz adamlar item dolrumuş yamaya başka bişey yok , dünya kadar item verdi 10 lvl atlamış gibi hissediyorum kendimi :)
  • ya Magcore.dll hatası verdi indirdim oyunun dosyasına attım sidmdi magIIuINTer.dll falan bi hata veriyor bunu nasıl hallederim..
  • oyunun türkçesini bekliyoruz çıkar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknown!!

oyunun türkçesini bekliyoruz çıkar mı acaba

bence çıkmaz hem çok kelime var oyunun içinde hemde daha fo3 türkçe yama çıkmadı pek zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ülen frame teklemeleri gider diye yama kuruyoz adamlar item dolrumuş yamaya başka bişey yok , dünya kadar item verdi 10 lvl atlamış gibi hissediyorum kendimi :)

Bu DLC itemları çok saçma, evet. Dragon Age'de de öyleydi. Mesela çok sağlam bir item veriyor ama o item'ın bir dengini, oyun içinde bir yerinizden kan akıtarak alıyordunuz.

Yahu çok iyi bir pistol veriyor, deli bir armor ve Vault 13 canteen(yeah!). Gerisini attım ben, gelişme hissini öldürdüğü kesin.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.