Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun ölümcül bugları dışında güzel hatta FO3 ten iyi diyebilirim çoğu yönden daha zengin içerik sahibi. Buglarda yavaş yavaş düzelir.(umarım :))
    Bazı arkadaşlar hardcore mode a saçma demişler ama (bence en azından) şu an rpglerdeki en gerçekçi mod olmuş. Yaralarınız sihirli bir şekilde saniyesinde iyileşmiyor. Sağınız solunuz kırılınca çıkıkçıya gitmek zorundasınız. Karakteriniz normal insan tepkileri veriyor (sonunda) uyumak,acıkmak ve susamak ki gayet te mantıklı olmuş.İçki içerseniz susuzluğunuz artıyor hatta :)
    Ama dediğim gibi buglar fena. Performans problemide ekran kartım Ati4650 hiç sorun yaşamadan high seçeneğinde 1366*768 çözünürlükte hiç kasmadan oynuyorum.

Bir de yararlı bir bug çözümü;
    you cannot enter the tent because you must enter by yourself. Dediği yerde (The fortta Sezarın çadırı) gruptaki elemana gidip abi sen bekle burada demek lazım ekstradan haberiniz olsun şimdiden ben çok çektim :)

• ölümcül bug derken
  • Ya ne bileyim bana göre RPG oyunu dediğin oyunlarda tüm ayrıntılar yapılmalı, karakterin nefes alışverişi kaşının gözünün düzgün gerçekçi olması, koşmasının, yürümesinin gerçekçi olması. Bunda ise koşmak çok acaip olmuş zıpladıktan sonra sağ sol yapabilmek saçma olmuş, karakterim yaşamıyor gibi hissediyorum sanki ve bunu hissettiğim an oyundan bayıyorum. Sniper Ghost Warrioru 30dk oynayıp silmemin nedenide budur mesela. Ama bir müddet daha oynamaya devam edeceğim bakalım ısınabilecekmiyim duruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

quote:

Orijinalden alıntı: xvint343

oyun nasıl indirmeye değer mi

ingilizceniz yeterli değilse ve de rpg sevmiyorsanız tabiki değmez.. ama en azından fo3 oynadıysanız, zaten böyle bir soru da sormazdınız..

fo3 oynadım acaba new vegas daha iyimi(oynanabilirlik grafik özgür oynayış)
  • fo3 radyasyonlu suyu içiyorduk son görevde temizledik new vegasta temiz su bulucağız mı yoksa gene radyasyonlu su mu içeceğiz
  • Her taraf temiz su dolu tuvaletten içtiğin su bile +2 hp veriyor. Ama ilerki bölümlerde vardır şimdilik görmedim ben hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodstain -- 22 Ekim 2010; 11:40:06 >
  • Evet o kadar performans düşmüyor dedim ama dün gece acayip bir durumla karşılaştım.

Koskoca alanda ilerlerken iki grubun birbirleriyle çatıştıklarını gördüm. O tarafa yöneldim tüm karakterler detaylandı işte ateş efektleri kanlar vs. o an deli gibi performans düştü çatışma esnasında. çatışma bitti düzeldi. Ama böyle saçma kasmamalı bu oyun. Kasacak ne grafiğin var ulen senin akıllı ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Ekim 2010; 11:43:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Her taraf temiz su dolu tuvaletten içtiğin su bile +2 hp veriyor. Ama ilerki bölümlerde vardır şimdilik görmedim ben hiç

iyi inşallah radyasyon sularda fazla çıkmaz
  • oyunda fazla bug var mı insanın çıldırtacak kadar yoktur herhalde bu arada indirmeye başladım %15 te daha
  • quote:

quote:

Her taraf temiz su dolu tuvaletten içtiğin su bile +2 hp veriyor. Ama ilerki bölümlerde vardır şimdilik görmedim ben hiç

Hardcore oynamıyorsanız radyasyon olmayabilir ama ben hardcore oynuyorum ve tuvaletten su içemiyorum. radyasyon yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

ölümcül bug derken

Aranın çok iyi olduğu bir Factionın güzide satıcısı güle oynaya konuşurken bir ande delirip sana dalıyor.(Amok koşucusu herhalde) Şehirlerde insanlar bazen bir anda sapıtıp kormuş bir halde sağa sola koşturup aniden duruyorlar hiç birşey olmamış gibi. Bir de NPC ler kayarcasına yürüyor çok nadire olsa.

@Bloodstain Hocam o havaya verebilen pek bir oyun yok zaten ne yazık ki hem atmosfer hem grafik hem gerçekçilik olamadı daha aynı oyunda...
  • yenilik olarak ne var new vegastayız kumar falan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

quote:

Hardcore oynamıyorsanız radyasyon olmayabilir ama ben hardcore oynuyorum ve tuvaletten su içemiyorum. radyasyon yiyor.

daha başlamadım oyunu indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvint343 -- 22 Ekim 2010; 12:11:04 >

• ben 3. oyunu oyanmadım , pek sevmiyorum bu seriyi grafik motoruda sorunlu , şimdi buna yamalar geliyormuş e rpg açlığıda var oynayacam sanırım :) çabucak alışmak için bir iki soru sorayım hemen

- xp düşman kesince mi artıyor sadece

- sağlık , ap ve atış isabet oranını arttırmak için nelere yüklenecez , ilk leveli atladım ama ona yönelik bişey göremedim yada bunları artırmak için item vs. gibi şeyler varmı

- hedefe kitlendiğimizde çıkan yüzdeler ne ayak , baya zor ölüyo namussuzlar , hard da da oynuyom gerçi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

ölümcül bug derken

Aranın çok iyi olduğu bir Factionın güzide satıcısı güle oynaya konuşurken bir ande delirip sana dalıyor.(Amok koşucusu herhalde) Şehirlerde insanlar bazen bir anda sapıtıp kormuş bir halde sağa sola koşturup aniden duruyorlar hiç birşey olmamış gibi. Bir de NPC ler kayarcasına yürüyor çok nadire olsa.

@Bloodstain Hocam o havaya verebilen pek bir oyun yok zaten ne yazık ki hem atmosfer hem grafik hem gerçekçilik olamadı daha aynı oyunda...

Ben zamanında Fahrenheit diye bir oyun oynamıştım hatta birkaç ay önce Heavy Rain çıktı aynı şirketin yine. O oyun hem atmosfer hem grafik hemde gerçekçilik bakımından gayet tatmin ediciydi. RPG değil ama olsun. Diablo II'nin ilk çıktığı zamanlar, hem grafik hem atmosfer hem gerçekçilik kan vahşet oyuna kendini kaptırma 2 gün üst üste okula gitmeme daha 6. sınıfa gitmeme rağmen 40 saat uykusuz durabilme(38 de olabilir hesaplamıştımda hatırlamıyorum :)). Neyse ya bu oyunun tarzıda böylemiş bakalım alışabilicekmiyim :)

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ben 3. oyunu oyanmadım , pek sevmiyorum bu seriyi grafik motoruda sorunlu , şimdi buna yamalar geliyormuş e rpg açlığıda var oynayacam sanırım :) çabucak alışmak için bir iki soru sorayım hemen

- xp düşman kesince mi artıyor sadece

- sağlık , ap ve atış isabet oranını arttırmak için nelere yüklenecez , ilk leveli atladım ama ona yönelik bişey göremedim yada bunları artırmak için item vs. gibi şeyler varmı

- hedefe kitlendiğimizde çıkan yüzdeler ne ayak , baya zor ölüyo namussuzlar , hard da da oynuyom gerçi :)

1-2 saatlik oyun deneyimimle söylüyorum:
    - düşman kesince, quest yapınca.

- en başta stat verirken eğer baktıysan statların altında nelere etki ettiği yazıyordu onlardan yararlanabilirsin endurance hpye veriyor mesela, itemleri daha bilmiyorum ama bonus veren itemler var diye biliyorum.

- hedefe kitlendiğinde çıkan yüzdeler o kitlendiğin parçayı vurma yüzden. Yani mesela yaratığın kafasında %50 yazıyorsa tek atışta %50 şansın oluyor, 2 kere orayı işaretlersen 2 kere %50lik atış deniyorsun. Tabi bu senin konumuna uzaklığına göre değişiyor mesela bir yaratığa kayanın yanından bakıyorsun ve sadece sol ayak sol kolu, biraz gövde görüyorsun birazda kafasını görüyorsun. buna göre sağ ayak ve sağ kolu vurma oranın %0 sol kol ve sol bacağını vurma oranın en fazla, gövde ve kafayı vurma oranında daha düşük oluyor gibi gibi...

Bu arada oyunda saçma bir olay var (saçmamı bilmiyorum yanlışta görmüş olabilirim) bi tane çinli bi adam çıktı karşıma bi yerden elinde polis jopu vardı öldürdüm bunu aldım jopunu bi baktım jopun damage değeri tüfeğinkinden daha yüksek. Şu an işteyim eve gidince tekrar bakıcam ama öyle hatırlıyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodstain -- 22 Ekim 2010; 12:47:55 >

• quote:

quote:

ölümcül bug derken

o ani tepkilerin sebebi kıyafet değişimlerin olabilir, öyle bir şey olmuşmuydu?

•  Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

Bug yok demiştim de sözümü geri alıyorum. Havada uçan ağaç gördüm. Ama kabul edilebilir bi hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

quote:

quote:

ölümcül bug derken

o ani tepkilerin sebebi kıyafet değişimlerin olabilir, öyle bir şey olmuşmuydu?

Kıyafet değişimini bir kere yaptım hata kaza satıcı elemandandan aldım kıyafeti direkt değiştirdim önüde, adam koşarak kaçtı. (yakışmamış dese sadece bizim de duygularımız var).Bu olaydna sonra insan olmayan yerlerde giyinmeye başladım zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Insanların beklentılerı farklı olabılır ama bu demek degıldırkı oyun basarısız.Ben yalnız bır sekılde yenı yerler kesfetmek ya da en kucuk bır kasabada saatlerımı harcayarak her seyı ogrenmekten zevk alıyorum.kısıtlı zaman sebebıyle dun gece 1 saat kadar oynayabıldım.suan ısten cıkıp eve gıtmek ıcın sabırsızlanıyorum.benım beklentılerımı fazlasıyla karsıladı oyun.henuz bır bug ıle karsılasmısda degılım.benım beklentılerım fazla fazla karsılanmıs.

Tamamen aynı düşüncedeyim. Haritanın her köşesinde en küçüğünden tut en büyüğüne kadar her işi yapmak, düşmanlarla uğraşmak büyük zevk veriyor nekadar havada duran ağaç veya yere gömülmüş yaratıkda görsem hiçbir şekilde oyundan soğutmuyor oyunu açacağım zamanı iple çekiyorum en azından Fallout 3 ü oynamış birisi bu oyunun ne grafiğine laf eder ne buglarına diye düşünüyorum.

• oyuna ilk update kurdum beraberinde 4 tane silah,kıyafet geldi en çok oyundaki buglar için kurdum oyun biraz düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.