Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Grafikler bulamaç gibi olmuş,çevreyle uyumsuz,modellerde yine kalas gibi

İyi ki oyunu oyun yapan şey grafikleri değil...

Oyunu oyun yapan şey grafikleri değilse video oyunu oynama o zaman git kart oyunu oyna

Evet arkadaşım Briç oynuyorum zaten arada bir de poker veya king. Sana da tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: spooky61

hayır sistem düşük değil.nvidida oyun problem yapıyor.4 çekirdek bilgisayar 4gb ram ve gt480 ekran katında herşey normalken birden npcde fps yerlerde.Oyunda bug var ve ben araştırdın patch yayınlıcaklarmış.Ama bu doysa nasıl nvidia kartlara yardım edio anlamadım.

Yardım ediyor.

Bendede fps yerlerdeydi.

Arada periyodik teklemeler ve ani fps düşmeleri oluyordu.

Bunu attım 7900gs olarak gördü benim kartı.

Oyun ayarlarını medium'a çekti.

Ben ultraya geri aldım.

Oyuna girdim yağ gibi akmaya başladı oyun.

Ama patch çıksa daha iyi olur.

Böyle dll ile olmaz bu iş.

Birde aklıma gelmişken,npc'ler bazen kayarak ilerliyor.

Npc lerin kayarak ilerlemsi bende de mevcut. Bu oyunun çıkışının ilk haftasındaki patchler uyuz ediyor adamı. Bre kardeşim hiç mi oynamdınız oyunu, oynatmadınız beta testerlara ...

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Fallout: New Vegas'ın PC Yaması Yayınlandı

'' http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fallout_New_Vegasin_PC_Yamasi_Yayinlandi-10353.htm ''

bu ne hız yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Fallout: New Vegas'ın PC Yaması Yayınlandı

'' http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fallout_New_Vegasin_PC_Yamasi_Yayinlandi-10353.htm ''

bu ne hız yahu

Görevler ve diyaloglardaki sorunları gideriyor diyor.

Grafiksel hatalarda çok oyunda.

O yüzden daha biz 1 ay falan bu oyunun adam olmasını bekleriz.

Malum Obsidian ve Bethesda test etmeden çıkarıyorlar oyunlarını.

Niyeyse artık !

Bu arada "Alpha Protocol" Rocks !!!

• beyler bi haber okudum geçen gün. buglarla ilgili.

oyunun başlangıcındaki buglar bilerek bırakılıyormus. orjinal oyun sahipleri patchleri kullanabildiği için düzeltip kullansın korsancılar update yapamasın diye.

sanki millet updateli kraker bulamıyor akıllı bıdıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

beyler bi haber okudum geçen gün. buglarla ilgili.

oyunun başlangıcındaki buglar bilerek bırakılıyormus. orjinal oyun sahipleri patchleri kullanabildiği için düzeltip kullansın korsancılar update yapamasın diye.

sanki millet updateli kraker bulamıyor akıllı bıdıklar

Güzel bahane
  • Ben oyunda ne grafik ne oynanışla ilgili bir bug'a denk gelmedim. 5 saat oldu henüz oyun sürem. Sorun yok. Sadece hayvani grafik modlarını bekliyorum ben. Patch beklentim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Wanderer

quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Oyunun performanısını artırıyormuş linkteki dosya, Fallout3 için olanı denemiştim pek bir fark yoktu. Denemesi bedava

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778

bunu kullandım performans dehşey arttı bende, yüksek sistemi olup da düşük performans yaşayanlar bir denesin arkadaşlar.

ewet bendede arttı performans ama cat pat ing war fazla zevkli olmuyor acaba tr yaması cıkarmı

• Renkler ve zevkler demişler ama bu oyunu neden bu kadar seviyorsunuz anlamış değilim
    bug kralı bu oyun,grafikleri desen milattan kalma,canlı modelleri desen peluş yaratıklar...
  • Grafikler neyse de bu oyundaki karakterin parçalanma detayı hiçbir oyunda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Ekim 2010; 14:26:29 >
  • bende inmesinden ümidi kestim okul dönüşü aldım oyunu kuruyorum bakalım =)
  • Beyler bunda factionlara katılma var mı?Veya guild gibi yerler hani yanımızda adam falan gelmesi için koruma gibi çünkü hardcore modda çok zorlanıyorum tek başıma.
  • Repconndaki görevde roket yakıtı bulmamı istiyor nerden bulabilirim bilen varmı
  • beyler ne yapıcagımı bulamadım ilk bölümde adamın tipini falan sacıyoruz sonra ayaga kalkıp bi makıneye gelıyoruz o makınede ne yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

quote:

Orijinalden alıntı: Elharess

Oyun çok sıklıkta takılmalar yapıyor. Fallout 3'ü hiçbir sorun olmadan en yüksek kalitede defalarca bitirmiştim. Fakat New Vegas'ta yürürken, sağa sola bakarken yarım saniyelik bile olsa takılmalar çok rahatsız etmeye başladı. Sanırım oyunda optimizasyon sorunu var.

Aynısını bende yaşıyorum.Yeni çıkan oyunlarda böyle sorunlar olması moda oldu heralde.Bir tanede yapımcı sorunsuz oyun çıkarsa piyasaya.

Bu dediklerinizin hiçbirini yaşamadım sadece birkere oyundan attı şimdiye kadar başka bir kusuru olmadı

exFAT oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun? Ben ultra kalitede oynuyorum ve AA kapalı oluyor. 1920x1200 çözünürlükte oynuyorum. AA ihtiyacım olmuyor. Buna rağmen oyun ultra'da takılıyor. Ultranın bir aşağısı High'a çektiğimde ise takılma geçti ama bir bölümde 6-7 mahkumu peşime takmıştım öyle bir takılma yaşadım ki akıllara zarar. Kesinlikle oyunun bir optimizasyon sorunu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

beyler ne yapıcagımı bulamadım ilk bölümde adamın tipini falan sacıyoruz sonra ayaga kalkıp bi makıneye gelıyoruz o makınede ne yapıcaz
  • Arkadaşlar bende Hardcored Mode kapalı duruyor. Değiştirilmiyor ayarı. Nasıl yapacağım bunu yaw. Biri acıklayabilir mi?
  • Burada takıldım repconn için roket yakıtını bulamadım?
     Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

@MeaCulpa_27
    Hardcore modunu oyunun başında doktorun yanından ayrılırken soruyor oradan açabilirsin sonradan açılmıyor ama doktorun orada açarsan sonradan kapatabiliyorsun diye biliyorum.

@GiZLi PeNCeRe
    O makinada yeteneklerini ayarlayacaksın ing. olarak açıklaması yazıyor neyin hangi yeteneği arttırdığı.

@Elharess
    1680x1050 AA kapalı gölge kalitesi medium diğerleri en yüksek ayarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ekim 2010; 15:18:34 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.