Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Yaptım yapacağımı yine başımda o kadar öss staj derdi var al işte indiriyorum oyunu :D

Aynen. O kadar derdin arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

quote:

Orijinalden alıntı: Elharess

Oyun çok sıklıkta takılmalar yapıyor. Fallout 3'ü hiçbir sorun olmadan en yüksek kalitede defalarca bitirmiştim. Fakat New Vegas'ta yürürken, sağa sola bakarken yarım saniyelik bile olsa takılmalar çok rahatsız etmeye başladı. Sanırım oyunda optimizasyon sorunu var.

Aynısını bende yaşıyorum.Yeni çıkan oyunlarda böyle sorunlar olması moda oldu heralde.Bir tanede yapımcı sorunsuz oyun çıkarsa piyasaya.

Bu dediklerinizin hiçbirini yaşamadım sadece birkere oyundan attı şimdiye kadar başka bir kusuru olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

oyunda harcore mode güzel olmuş zatenzorluk seviyesi değil normal seviyede bile hardcore mode açılabiliyor ancak açlık ve susuzluk değerleri çok mu hızlı artıyor bana mı öyle geldi yoksa sürekli su ve bişeyler yemek gerekecek galiba

Hardcore modu gerçekten çok güzel olmuş su olayında şöyle birşey farketim sanki 150 den yukarıda hızlı artıyor ama 100 ün altına indirince okadar çabuk artmıyor gibime geldi.

aslında su seviyesini hemen sıfırlamak kolay kasabanın kuyularıdan içiyorsunuz hem bedava hem sınırsız ama aşırı yaralanmalar için doc'a gitmek lazım.

Birde kırık çıkıkçı olsaydı kırılan yeri düzeltemiyoruz herhelde doktorda dahil o yüzden biryere yaklaşırken yere baka baka ilerliyorum mayın falan varsa diye

yok düzeltebiliyoruz oyuna başladığımız yerdeki doktor tamamen iyileştiriyor bizi ama 50 cap de alıyor

OOO ben her gün oradayım neredeyse kırılmayan yerim kalmadı o biçim zor o mod stimpack hemen can vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar F3'ü xbox'ta oynadım, ama bunu pc'me kurmayı düşünüyorum. Sistemim e6700@2.3 ghz, 8800 GT, 2gb 800 mhz ram. Bu sistemle akıcı oynayabilir miyim yoksa yine xbox'ta mı oyanasam ?

Grafik özelliklerinden aa ve gölge gibi özellikleri kısarak akıcı oynayabilirsiniz.
  • Oynayan arkadaşlar birşey soracaktım. Fallout 3'de duran karakteri tekrar yürütmeye başlayınca 6 adımda alması gereken yolu 2 adımda filan alıyordu. Sonra normale dönüyordu adımları. Yani bir nevi moonwalk yapıyordu. Burda da aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

İlk oyundan beri bütün seriyi oynadım. Bunu da çok merak ediyorum ama daha temin etme sürecindeyim...

Şimdi eminim oyunda bir sürü bug vardır. Aslında biraz sabredip yama falan mı çıkmasını beklesek? Kurunca da oynamadan durulmaz bu meretle...

Ben öyle yapğmaya karar verdim divinity 2 oynuyorum şuan o bitsin bitene kadar bi yama olayları felan bitsin önce :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion

Oynayan arkadaşlar birşey soracaktım. Fallout 3'de duran karakteri tekrar yürütmeye başlayınca 6 adımda alması gereken yolu 2 adımda filan alıyordu. Sonra normale dönüyordu adımları. Yani bir nevi moonwalk yapıyordu. Burda da aynı mı?

Hala var o,adam resmen uçuyor
  • quote:

Oynayan arkadaşlar birşey soracaktım. Fallout 3'de duran karakteri tekrar yürütmeye başlayınca 6 adımda alması gereken yolu 2 adımda filan alıyordu. Sonra normale dönüyordu adımları. Yani bir nevi moonwalk yapıyordu. Burda da aynı mı?

Aynen öyle. Animasyon özürlülüğü devam ediyor. RPG oyunlarındaki vazgeçilmez detay.
  • audigy ses kartıyla pıt pıt diye sesler çıkıyor bunu yaşayan var mı başka?
  • Oyunun performanısını artırıyormuş linkteki dosya, Fallout3 için olanı denemiştim pek bir fark yoktu. Denemesi bedava

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778
  • Beyler allah aşkına yardım edin ya indi diye baya sevindim ama oyunu açmaya çalışıyorum , açılıyor yeni oyun yapıyorum ilk giriş videosu bitiyo ( geçersemde aynı sorun oluyo ) Tak FalloutNV çalışmayı durdur. Windows bir hatayla karşılaştı kapatıldı falan filan diyor ve kapanıyor oyun. Oynun ayarlarıyla oynadım ama herhangi bi fark yok ... Sistemim oyuna yetiyor . Fallout 3 en yüksek ayarlarda oynuyordum. Windows 7 64 bit kullanıyorum. Bunu çözene feci hayır duası alır benden beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 20 Ekim 2010; 21:12:21 >
  • seslerde sorun var. ses geç geliyo esc ye basıp tekrar oyuna dönünce ses zamanında gelmeye başlıyo bi elim sürekli esc de sıkıldım biraz. dışardayken de ateş ettikten hemen sonra gelmiyo ses tam ortalık sakinliyo sonra ses geliyo panik oluyo :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Beyler allah aşkına yardım edin ya indi diye baya sevindim ama oyunu açmaya çalışıyorum , açılıyor yeni oyun yapıyorum ilk giriş videosu bitiyo ( geçersemde aynı sorun oluyo ) Tak FalloutNV çalışmayı durdur. Windows bir hatayla karşılaştı kapatıldı falan filan diyor ve kapanıyor oyun. Oynun ayarlarıyla oynadım ama herhangi bi fark yok ... Sistemim oyuna yetiyor . Fallout 3 en yüksek ayarlarda oynuyordum. Windows 7 64 bit kullanıyorum. Bunu çözene feci hayır duası alır benden beyler

Veri yürütme engellemesi ile alakalı olabilir kapatıp deneyin.
    Başlattan cmd.exe yi yönetici olarak çalıştırıp bunları yazın.
    bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

seslerde sorun var. ses geç geliyo esc ye basıp tekrar oyuna dönünce ses zamanında gelmeye başlıyo bi elim sürekli esc de sıkıldım biraz. dışardayken de ateş ettikten hemen sonra gelmiyo ses tam ortalık sakinliyo sonra ses geliyo panik oluyo :d

Bilgisayarınızda ffdshow varsa kaldırın. Beyler bana da yardım

@exFAT
    Oyunu tekrar yükledim bu işlemi de yaptım birazdan deniyeceğim , çalışırsa çok teşekkürler valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 20 Ekim 2010; 21:22:30 >
  • quote:

quote:

seslerde sorun var. ses geç geliyo esc ye basıp tekrar oyuna dönünce ses zamanında gelmeye başlıyo bi elim sürekli esc de sıkıldım biraz. dışardayken de ateş ettikten hemen sonra gelmiyo ses tam ortalık sakinliyo sonra ses geliyo panik oluyo :d

Bilgisayarınızda ffdshow varsa kaldırın. Beyler bana da yardım

@exFAT
    Oyunu tekrar yükledim bu işlemi de yaptım birazdan deniyeceğim , çalışırsa çok teşekkürler valla

Hiç bir değişiklik yok ... Beyler yardımcı olun ya işkence gibi şuan

• bende ffdshow ve ac3filter aynı anda devreye giriyor bunu engellemenin yolu yok mu?

bu oyun niye kendi altyapısı ile çalışmıyor da codec lere ihtiyaç duyuyor?pıt pıt sesleri sanırım onun yüzünden geliyor..

ac3filter ve ffdshow aynı anda çalışıyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 20 Ekim 2010; 21:34:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

quote:

Hala var o,adam resmen uçuyor

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Aynen öyle. Animasyon özürlülüğü devam ediyor. RPG oyunlarındaki vazgeçilmez detay.

Kötü olmuş o zaman yahu. O zaman sormak lazım, bunlar bu geçen 3 yılda grafik ve oynanış olarak neleri geliştirdiler?

• quote:

Aynı sorun bende de var maalesef
  • bende gayet iyi çalışıyor yalnız normal yollardan kapanmıyor oyun exit game yaptığımda yanıt vermeme hatası alıyorum alt+f4 ile çıkınca fallout nvg mi neyse onu g.y den kapatmam gerkiyor.
  • quote:

Beyler allah aşkına yardım edin ya indi diye baya sevindim ama oyunu açmaya çalışıyorum , açılıyor yeni oyun yapıyorum ilk giriş videosu bitiyo ( geçersemde aynı sorun oluyo ) Tak FalloutNV çalışmayı durdur. Windows bir hatayla karşılaştı kapatıldı falan filan diyor ve kapanıyor oyun. Oynun ayarlarıyla oynadım ama herhangi bi fark yok ... Sistemim oyuna yetiyor . Fallout 3 en yüksek ayarlarda oynuyordum. Windows 7 64 bit kullanıyorum. Bunu çözene feci hayır duası alır benden beyler

Bu hatayı alan herkez (ilk videodan sonra çökme )
    Çözüm h-ttp://www.mega-upload.com/?d=6LHPT9ZC ( "- "leri silin) bu dosyayı indirip oyunun kurulu olduğu yere atın çalışacaktır.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.