Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Performansta bir sıkıntı yaşamadım şu an gayet akıcı oyun,forumlarda herkes şikayet ediyordu ama,sorun yaşayan var mı?

Sistem ne üstad senin. Oradan ben bir karılaştırma yapayım. Bir de hangi cözünürlükte hangi ayarlarda oynuyorsun. Yazarsan cok sevineceğim. Ben 2-3 güne oynamaya başlayacağım da. Bir sorun yoksa orjinalini alacağım. Tahminim başında bir 100 saat geciririm yine Fallout 3'de ki gibi. Bir sorun yoksa vereceğim her kuruşa değecek gibi görünüyor.

Tüm ayarlar en sonda 1680x1050 çözünürlükde dış mekanda 35 ile 45 fps arasında dolaşıyor nadirende olsa 20 li değerlere düştüğü oluyor (V ye basıp yaratığa zoom yapıp vuracağımız yeri seçtiğimiz bölümde mesela) buda aa yı biraz düşürünce aşılabiliyor, paneldeki sistem ile. Bence gayet sorunsuz.

Bu duruma sevindim. Gerci NVidia'larda sorun var deniliyor. Aslında bir de NVidia kullanan arkadaş yorum yapsa güzel olacak. Benim sistemim biraz daha iyi sizinkinden. İşlemci E8200, ekran kartı GTX 260 192 Core. Aynı cözünürlükte oynuyoruz. Eğer dedikleri gibi Nvidia'larda sorun yoksa full ayarlarda 35-40 arası FPS iyi olacak. Bana yeterlidir.

Sorun çıkacağını sanmıyorum ama Nvidia nın son driverları performansta artış sağlıyormuş,aklında olsun

• Zaten eskisi gibi güzel sağlam oyun çıkmıyor, eskiden içerik çok ayrıntılı grafik o kadar iyi değildi(ki ben böyle oyunlar tercih ederim) şimdiki oyunların grafikleri iyi fakat içerikleri ayrıntısız 1 günde bitebilen oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Grafikler bulamaç gibi olmuş,çevreyle uyumsuz,modellerde yine kalas gibi

İyi ki oyunu oyun yapan şey grafikleri değil...
  • Arkadaşlar oyun güzel tabii ona bir şey demiyorum da.. Fallout 3 kadar iyi gelmedi bana oynadıkça. Bir şeyler eksik ya. Başlangıç yüzünden olabilir, çevre modellemesi yüzünden olabilir. Ama bir şeyler eksik.

Fallout 3 gibi başladım mı bırakamadığım bir oyun olmadı bu. Belki de oynanışta ve oyunun yapısında hiç değişiklik olmadığı için olmuş olabilir. Ama görevler de Fallout 3 gibi kaliteli değil yani. Neyse umarım ilerledikçe güzelleşir.
  • Evet arkadaşlar sadece grafik için oynayan 3. sınıf oyuncu grubu hariç rpg severlerden de yorumları bekliyoruz Oyun nasıl olmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Oyunu oyun yapan şey grafikleri değilse video oyunu oynama o zaman git kart oyunu oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

Evet arkadaşlar sadece grafik için oynayan 3. sınıf oyuncu grubu hariç rpg severlerden de yorumları bekliyoruz Oyun nasıl olmuş?

3'den daha iyi. Oyun bütün olabilmiş sonunda, özellikle companionlarla ilişkiler büyük bir eksikti. O tip şeyler düzeltilmiş. Onun dışında görevler sıkmıyor ve Amerika'nın başka bir köşesinde olduğunuzu kesinlikle hissediyorsunuz. Farklı factionlar, bunların yapmaya çalıştıkları vs. çok iyi yansıtılmış oyuna. F3'de en sevmediğim olay kıytırık diyaloglardı, Obsidian dedik, iyi gelir dedik ve bu konuda haksız çıkmadım. Diyaloglar ve seslendirmeler gayet başarılı bu sefer. Ha, yine bir BioWare kalitesi yok Bethesda sağolsun ama yeterli. Göndermeler vs. tam kıvamında.

Şu an Int. bombası olarak yoluma devam ediyorum ve speechle tüm yılanları deliğinden çıkarıyorum. 3'te bu kadar ön planda değildi bu mesela, silahla çözüyorduk çoğu işi ama iyi dengelenmiş bu sefer.

Bakalım, daha 3 saat filan oldu. İlerde fikirlerim ya kötü ya da iyi yönde ilerleyecek. Neler olacak, merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Fallout 3 gibi başladım mı bırakamadığım bir oyun olmadı bu. Belki de oynanışta ve oyunun yapısında hiç değişiklik olmadığı için olmuş olabilir. Ama görevler de Fallout 3 gibi kaliteli değil yani.

Kesinlikle sanki kazulet bir dlc yapmış obsidian Gamezone da bunu görmüş ve adil değerlendirmeyle 6,5 vermiş.
    http://pc.gamezone.com/reviews/item/fallout_new_vegas_review/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 20 Ekim 2010; 15:32:22 >
  • 9600 gtm de oynayabilirmiyiz oyunu?
  • oyunda harcore mode güzel olmuş zatenzorluk seviyesi değil normal seviyede bile hardcore mode açılabiliyor ancak açlık ve susuzluk değerleri çok mu hızlı artıyor bana mı öyle geldi yoksa sürekli su ve bişeyler yemek gerekecek galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

9600 gtm de oynayabilirmiyiz oyunu?

9600gtm ile oynayabilmek için önce Fallout 1 ve 2'yi yükleyip üzerine Fallout 3'ü yükleyip 2'yi silip 1'i çalıştırıp oyunu kurman gerekiyor. Daha sonrasında pc'nin power dümesine 5sn bastıktan sonra oyuna giriyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Oyunu oyun yapan şey grafikleri değilse video oyunu oynama o zaman git kart oyunu oyna

Grafik elbette önemli bir unsur ama birçok kişi için (ben dahil) temel unsur değildir. Şu piyasada deli gibi grafiklere sahip bomboş oyunlar da gördük, 3 sene öncesinin grafiklerine sahip mükemmel yapıtlar da... Fallout: New Vegas için de aynı şey geçerli.

• Arkadaşlar sularda artık radyasyon yok için istediğiniz kadar
  • Purified Water içerseniz yok, dirty içerseniz geçmiş olsun.
  • Arkadaşlar "Book of Eli" filmini izlerseniz Fallout un aynısı olduğunu görürsünüz. Tavsiye ederim.
    Fallout sevenlerin kaçırmaması gereken bir film.
    New vegas torrentte inerken bunu izledim iyice moda girdim.

Edit: wastelandın tadını almak isteyenler için iyidir konuya fazla takılmayın misyonerlik yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernox -- 20 Ekim 2010; 16:38:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLir.Kisi

quote:

9600gtm ile oynayabilmek için önce Fallout 1 ve 2'yi yükleyip üzerine Fallout 3'ü yükleyip 2'yi silip 1'i çalıştırıp oyunu kurman gerekiyor. Daha sonrasında pc'nin power dümesine 5sn bastıktan sonra oyuna giriyorsun.

Tam anlayamadım kafamı buluyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİGİMAX55

bu oyunda co op olmaması büyük eksiklik olmuş.artık devir coop devri bu tür oyunlarda borderlandsı örnek alsınlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BiLir.Kisi

quote:

Tam anlayamadım kafamı buluyorsun?

Hemde o biçim

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fallout_New_Vegasda_Korkutan_Bir_Bug-10333.htm AHAHAHAH oyunda böyle bir bugla karşılaşan oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodstain -- 20 Ekim 2010; 16:47:28 >

• beklerken uyuya kalmışım kalkınca lanet ettim saniyelerin değeri vardı benim için hadi bakalım dersaneden gelince oynamaya hazır olucak
  • Yüklemeye başlayalım bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.