Merhaba Arkadaşlar... Pc Özelliklerim Şöyle İntel Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz (2CPUs) 768MB RAM Ekran Kartı : GeForce Fx 5200 128MB Sanırım Yeterli.. Daha Önce Pc Güzel Bi şekilde Çalışıyordu.. Ta ki İşlemci Fanınnı Değiştikten Sonra... Aşırı Derecede Ses sorunu vardı. Bende Değiştirdim... Pc Acayip Kasmaya Başladı... Takılıyo ha bire.. Format attım Düzelmedi.. Eski hızını Mumla arıyorum... Ne yapabilirim Acaba Fandan mı kaynaklanıyor? Yardım Edermisiniz ? Teşekkürler..
yeni aldıgın fanın linki vs varsa yazabilirmisin?yada seste bariz bi düsüklük oldumu?
Fanın tam olarak oturup oturmadığına dikkat et..
quote:
Orijinalden alıntı: brevity
yeni aldıgın fanın linki vs varsa yazabilirmisin?yada seste bariz bi düsüklük oldumu?
Eski Fana Göre Seste Düşüş Oldu Ama tamamiyle ses gitti diyemem Pc Kasmaya Başladı Nedense :S Yeni Aldığım Fanı İnternette Bulamadım Ama şekil olarak aynı Aşağıdaki gibi..!
ısıdan dolayı olabilir fan tam oturmamıştır termal macun sürdünüzmü
Evet Termal Macun Sürüldü
eski fan duruyorsa onu takıp bi kontrol yapın isterseniz.onda kasma devam ediyosa baska bi nedende olablir
quote:
eski fan duruyorsa onu takıp bi kontrol yapın isterseniz.onda kasma devam ediyosa baska bi nedende olablir
Bi Deneyelim O zaman Benimde aklıma Geldi eskisini Takmak ama ne bilim ses yaptığından dolayı üşendim ++ fanı sıkıştıran dişliler çok hassas görünüyo heran kırılabilecekmiş gibi elimde kalacak diye korkuyorum
degiştirince sonucları yazarsın.kolay gelsin
quote:
degiştirince sonucları yazarsın.kolay gelsin
Tamam Teşekkürler Saolun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme