Şimdi Ara

Fan Kontrolcüsü Alıcam , Yardım Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsair Air 540 Kasam var arkadaşlar ve h100i sıvı sogutma

kasada 3 stock fan var h100i ile gelen 2 stock fan daha var

toplamda 5 fan var

2 si üstte 1 tanesi eksoz arkada

2 tane önde olmak üzere

yalnız fanları bios dan en düşük ayara getirmeme rağmen otomatik olarak hızlı calısıyorlar ve rahatsız edici oluyor ,

bu yüzden fan kontrolcüsü almaya karar verdim

http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-fcsix-lcd-6-pwm-uclu-fan-kontrolcu-ak-fc-08bk/productDetails.aspx?productId=bd101356&categoryId=1125#Gorseller

bunu almayı düşünüyorum bu sistem de bu kontrolcüyü kullansam sıkıntı olurmu voltaj olaylarından anlamıyorum veya pin olaylarından.

birde mesela fan kontrolcüden en düşük ayara getirdim oyuna girdiğimde otomatik artarmı yoksa benim manuel olarak artırmam mı gerekir.

• Ona 3 pin veya pwm fanları takabilirsin. Kendisi otomatik artmaz sen kendin ayarlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Ona 3 pin veya pwm fanları takabilirsin. Kendisi otomatik artmaz sen kendin ayarlayacaksın

http://www.hizlial.com/aerocool-x1000-5-x-3pin-fan-kontrolcu-ve-2-x-usb-30-525-on-panel-5x25w-ae-str-x1000/10249806?gclid=CjwKEAjwuoOpBRCSy6yQm66J1g8SJABrXW480iiQohvX7s7vOZaMVRDFeaNFJIxB8YVHNEb_ZvfTjhoCd7bw_wcB

bunu aldım hocam

• quote:

Ona 3 pin veya pwm fanları takabilirsin. Kendisi otomatik artmaz sen kendin ayarlayacaksın

4 pin fanı taktım hocam uclarını kırarak gayet de güzel calısıyor =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Hayırlı olsun ben de zamanında ondan almak istemiştim ama bana pahalı gelmişti 20 liraya resimdeki cooltekin fan kontrolcüsüni almıştım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Hayırlı olsun ben de zamanında ondan almak istemiştim ama bana pahalı gelmişti 20 liraya resimdeki cooltekin fan kontrolcüsüni almıştım.

hocam 110 tl gibi bir fiyata mal oldu bana hızlıal.com 'dan

usb3 girişeri olması cezbetti birde 5 fan vardı tam istediğim gibi oldu ve ses olayını harbiden cözüm buldu su an cok kısık ayarda calısıyor 5 fanda oyuna girdiğimde bile yük altında bile sıcaklık 40 cc geçmiyor çok güzel

yaz aylarında belki arttırırm seviyeyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.