3 yıl önce salak gibi ucuz olsun diye aldıgım Byron marka laptopumun işlemci fanının motoru yandı suan everestte cpu ısısı 90 derece olarak gösteriyor :(...biliyosunuz byron battı oyuzdn teknik servis felan yalan oldu...laptopuma hangi fanın uydugunu nasıl anlayabilirim??kıbrısta okuyurm..buraya gelmeden önce memlekette bi tamirciye götürdüm , elimizdekifanları denedim ama hiçbirini döndürmedi dedi,dedigine göre denedigi fanlar 9wattlıkmıs bu yuzden fanlar hiç çalışmamıs veya cok yavas dönmüş benim pc e 5.5 wattlık bi fan uyarmış..ama memlekette sipariş verip yaptiracak zamanım olmadıgından kıbrısta yaptirim dedim ama burda hertsey inanılmaz pahali sadece tamir ücreti olarak 100TL istediler yeni fanın ücreti hariç..bu yuzden internetten kendim almaya karar verdim...sorum şu; tamircinin dedigi watt olaylarının nekdar etkisi var kac wattlık fanın pcme uygun oldugunu nasıl ögrenebilirim??herhangi 5.5wattlık bi fan benim laptopuma uyarmı yada uygunlugunu nasıl anlarım?? son sorum ise fiyat bölü performans acısından önerebileceginiz en iyi fan hangisidir??şimdiden teşekkürler
watt olayı sallama deviri voltaj ayarlar .oraya oturacak bir fan hertürlü iş görür.
fanı direk takıp açarsan dönmeyebilir işlemci ısınınca hızlanır o fan.fanın altında heatsink vardır unun üstüne oturabilecek ince (1cmlik) bir fan uydur tak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme