İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 7 Ultimate Sürüm 6.1.7600 Yapı 7600 Diğer İşletim Sistemi Açıklaması Kullanılamıyor İşletim Sistemi Üreticisi Microsoft Corporation Sistem Adı DELL-BILGISAYAR Sistem Üreticisi Dell Inc. Sistem Modeli Inspiron N5010 Sistem Türü X86-based PC İşlemci Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 380 @ 2.53GHz, 2527 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci BIOS Sürümü/Tarihi Dell Inc. A11, 06.01.2011 SMBIOS Sürümü 2.6 Windows Dizini C:\Windows Sistem Dizini C:\Windows\system32 Önyükleme Aygıtı \Device\HarddiskVolume1 Yerel Ayar Türkiye Donanım Soyutlama Katmanı Sürüm = "6.1.7600.16385" Kullanıcı Adı dell-Bilgisayar\dell Saat Dilimi GTB Yaz Saati Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 4,00 GB Toplam Fiziksel Bellek 2,93 GB Kullanılabilir Fiziksel Bellek 1,69 GB Toplam Sanal Bellek 5,85 GB Kullanılabilir Sanal Bellek 4,19 GB Disk Belleği Dosyası Alanı 2,93 GB Disk Belleği Dosyası C:\pagefile.sys
fanım çalışmıyor dokunmatik yerine el değmiyor ısınıp kapanıyor en fazla 3 saat ve bazen şarj olmuyor yani prize takılı dolmuyor yazıyor cevaplarınızı bekliyorum daha yeniyin inşallah yanlış yere yazmadın resim http://ul.to/fsm9a5ko
Merhaba ,
Kimsenin Verdiğiniz Linke bakıcağını sanmıyorum o yüzden "www.hizliresim.com/ " adresine upload edebilirsiniz bu arada bir'den fazla sorun görünmekte ve yazılımsal değil gibi o yüzden servislik işi var senin veya bizim yapabileceğimiz bişey yok gibi .
quote:
Orijinalden alıntı: Light99
Merhaba ,
Kimsenin Verdiğiniz Linke bakıcağını sanmıyorum o yüzden "www.hizliresim.com/ " adresine upload edebilirsiniz bu arada bir'den fazla sorun görünmekte ve yazılımsal değil gibi o yüzden servislik işi var senin veya bizim yapabileceğimiz bişey yok gibi .
Resme falan bakmaya gerek yok ben bakarım sorun olacağını sanmıyorum.