Şimdi Ara

Fan Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fan Yardım
    Aopen H500' Tek Fanlı Malumen Kasa Serin Değil
    Bende Fan Takmayı Düşünüyorum Ama Vanda Düzgün Fan Yok Van'da Doğru Düzgün Fan Satan Yer Bilen Varsa Lütfen Yardım!
    Yada Kapıda Ödeme İmkanı Olan Bir Sağlam Bir Site Ve O siteden Fan Tavsiyesi....
    Fanları Şöyle Düşünüyorum;
    Arkada 12 cm Bir Fan Var 14cm'lik Yeride Var Arkaya Kaliteli Bir 14cm...
    Geriside Şöyle;
     Fan Yardım

Ve Öne Fan Takarsam Küçük Kardeşimin Eli Sıkışa Bilir Oraya Nasıl Bir Koruma Veya Nasıl Bir Şey Bırakabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnoone -- 20 Ağustos 2009; 20:15:11 >

• Gösterdiğin yere fana gerek yokda

Arkada ve önde fan varmı ?
  • Sadece Arkada Bir Tane
  • Psu nun yeri alttamı üsttemi hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper# -- 20 Ağustos 2009; 21:48:40 >
  • üsttte
  • Kasanın ön-alt tarafında hava geçirmeye uyumlu ızgaranın olduğu yere fan takarsan güzel olur ;) (En azından öle görünüyor :S)
    Sol yan kapakta dışardan içeri işlemci için taze hava taşıyan bir yapı var onu söküpte oraya bir fan koyabilirsin
  • yok hava geçirmio süs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu Fan Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasanın alt tarafında ızgara var gibi görünüyor ama olmadığını söylüyorsun anladığım kadarıyla. o zaman öndeki 3 tane 5.25' lik sürücü yuvasından (DVD_ROM yuvası) vazgeçebilirsen şöyle bir ürün alabilirsin. tam aradığın gibi bir ürün önünde korumalığı hatta fan filtresi bile var 12cm sessiz fanı var. Öndeki 3 sürücü yuvasının yerine bu ürünü takacaksın.Stoklarda yok gözüküyor ama telefonla ararsan sanıyorum yardımcı olurlar ya da internetten araştırarak da ulaşabilirsin.

SCYTHE-Kama-Bay sistem soğutucusu. fiyatı da 50 tl civarı.

http://www.sanalmarketim.com/urun/9b9d18d0e3699ed8436dc3ceb9f5a121/SCYTHE-Kama-Bay-System-Cooler-Siyah-

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.