Şimdi Ara

Fan Yönleri Nasıl Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasamda 3 tane fan var 3 ünüde dışarıya hava vericek şekilde taksam olur mu içeriye bi şekilde hava girer diye düşünüyorum sürekli içerideki sıcak havayı dışarıya atsın.
    Sizce bu mantıklı mı ?
    Fanlarımhttp://www.vatanbilgisayar.com/bc-120mm-mavi-led-fan.html
    Bide bu fan yönü nasıl olmalı?

• Öndeki fan içeriye verirse daha iyi olur.
  • bende 4 fan var 1 önde 2 üste 1 arkada

öndeki,yan kapaktaki,alt tarafa takılan fanlar içeri üflicek şekilde takılır.

üst ve arka fanlarda dışarıya üflicek şekilde takılır

fan yönüde derken zaten fanın üstünde ok işaretleri vardır içeri sağ sola doğru dönecek şekilde sen onu yukarda dediğim gibi uygula yazılar kasaya doğru baksın yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m5-e39 -- 13 Ağustos 2014; 10:44:32 >
  • 5 fan var denedim kotu oluyor hepsi disari ufleyince veya hepsi iceri ufleyince iyi sonuc vermiyor

devirdaim olmasi gerekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öndeki içe alttaki içe arkadaki dışa bakıcak şekilde yaptım fena değil şimdilik ama fanların performansından memnun değilim keşke daha iyisi alsayddım diyorum

Edit: İlginiz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kytle -- 13 Ağustos 2014; 16:04:00 >
  •  Fan Yönleri Nasıl Olmalı
  • Sıcak hava hafiflediği için yukarı çıkar bu sıcak hava balonlarının yukarı çıktığı gibi o yüzden içeri girişler altta dışarı çıkışlar üstte olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd değerleri çok mu kötü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önden ve alttan içeri üstten ve arkadan daima dışarı vericek şekilde olmalı sıcak hava yukarı çıkar üstteki fanlarda bunu hızlandırır
  • hala konuyu görüp bilgilendirmek için yorum yapanlara teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.