Şimdi Ara

Fanboyluklara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne kardeşim general mobile bölümünde GM kullanıcı dışında herkes var anlamadım eski LG ve Motorola kullanıcısı olarak söyleyim LG serviste berbat güncelleme desen zaten yetersiz Motorola serviste iyi ama güncellemede berbat General mobile Discovery kullanıyorum 4 aylık daha bir sıkıntı yaşamadım fiyat perfonmans çok iyi eksileri var bu diğer telefon markalarındada oluyor ama rica ederim artık GM bölümünde diğer markaları övüpte GM körülemek bence biraz fanboylukta oluyor gibi birisi çıkıp sürekli moto g al diyor o ayrı bir manyaklık yeter kardeşim seçimlerimize saygı gösterilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikizlerclub kullanıcısına yanıt
    Çok iyi demişsin bu ne ya isteyen istediğini alır. Size bir şey soracağım bugün 15:30 da telefonu aldım batarya bitip kapanasıya kapar kullandım. İlk şarjı kapalı bir şekilde 12 saat yapacağım bu şekilde doğru olur mu ? Ve ilk 3 dolumda mı yapmam gerek yoksa sadece ilk dolum da yapmam yeterli midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Çok iyi demişsin bu ne ya isteyen istediğini alır. Size bir şey soracağım bugün 15:30 da telefonu aldım batarya bitip kapanasıya kapar kullandım. İlk şarjı kapalı bir şekilde 12 saat yapacağım bu şekilde doğru olur mu ? Ve ilk 3 dolumda mı yapmam gerek yoksa sadece ilk dolum da yapmam yeterli midir ?

normal olarak kullanabilirsin yeni bataryalar lityum ion oldukları için istediğin zaman şarj edip istedğiniz zaman şarjdan çıkarabilirsiniz. Eski lityum lon bataryalar gibi tam boşaltıp tam dolum yapma zorunluluğunuz bulunmamaktadır.
  • Arkadaşım haklısın işte onlara göre herkes cebinde cep telefonu değil çöp taşıyor dumanla haberleşip karakalemle mesaj yazıyor. Ben hiçbir markanın taraftarı değilim. Sadece denemek için aldığım discovery gerek hızlı arayüzü gerek ise uygulama oyun performansı vs beni hayretlere düşürüyor. Demekki herşey marka değil bencede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikizlerclub kullanıcısına yanıt
    Güzel yazmışsınız ellerinize sağlık da ben şunu sormak istedim bugün aldığım için telefonu ilk şarjını nasıl yapmam gerekiyor 12 saat gibi şarj edin diyorlar öyle mi yapayım ? yoksa ilk şarjında batarya dolunca çıkartayım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Güzel yazmışsınız ellerinize sağlık da ben şunu sormak istedim bugün aldığım için telefonu ilk şarjını nasıl yapmam gerekiyor 12 saat gibi şarj edin diyorlar öyle mi yapayım ? yoksa ilk şarjında batarya dolunca çıkartayım mı ?

batarya dolunca çıkartabilirsin yeni telefonlar batarya dolduktan sonra şarjı otomatik kesmektedir. Ne kadar şarjda tutsanda telefonların teknolojisi bataryanın ısınmasını engellemek için dolunca şarjı kesmektedir. batarya azalıncada otomatik olarak şarja geri başlamaktadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUKADAR DUYARSIZLIK PES DOĞRUSU
    14 yıl önce açıldı
    HAYATTAKİ EN KLİŞE LAFLAR!!!
    13 yıl önce açıldı
    Bu insanları anlayamıyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.