Şimdi Ara

Fandan çok farklı sesler geliyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VPCF13S0E kullanıyorum bilindiği üzere ekranın alt kısmında şerit şeklinde bir iz var. bunun için servise vermiştim. Aynı zamanda ısınma sorunu olan bir seri. Fan temizliğide yapıldı. Ve ondan sonra fandan tuhaf sesler gelmeye başladı. Sanki biryere sürtercesine ses çıkartıyor. ve az öncede ıslık sesi gibi baya rahatsız edici ve yüksek bir ses çıktı. Takılır kalır dönmez diye korkuyorum. son hızda çalışıyor fan. Laptop Alev alev. Çalışmazsa açamam heralde
    Garantisinin dolmasınada 1 ay kadar kaldı. şaun tatildeyim. Okul açılırken /eylül 15) gibi döneceğim. daha önce gönderdiğim süre garantiye ek süre olarak yansıyormu yoksa hemen vereyimmi?

edit: bu da ses kaydı arkadaşlarhttp://www.4shared.com/music/anoFEUcp/My_recording_1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 31 Temmuz 2012; 21:22:51 >

• Hemen garantiye göndermelisin fanın dengesi bazulmuş icabında değişirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Hemen garantiye göndermelisin fanın dengesi bazulmuş icabında değişirler.

bende öyle düşünüyorum. bu ses kaydını yaptıktan sonra öyle farklı sesler gelmeye başladı ki korktum fişini söktğm hemen Şuan biraz normal. Dosyalarımı yedekliyeyim. Yarın ilk işim servisin yolunu tutmak olucak
  • Laptop servisten grldi. 6. Gun bugun. Bukadar hizli gelmesine şaşirdim acikcasi. Hdd arizali. Dgistirildi yazmislar. Hddm 500gb likdi sanirim 700 luk takmislar. Umarim7200rpm dir. Suan recovery yapiyorum. Fan eeğişmemiş. Fan temizligi yapildi yaziyor ama eskisi gibi hassas calistigini dusunmuyorum. Yine gidici gibi geliyor ama 1 ay kullanip bakmayi dusunuyorum. Sol tikda sorun vardi. Normal bazinca algilamiyor. Sert basmam gerekiyor. Laptopu servise ilk sol tik yuzunden gonderdim. Tamiri yapildi dndi ama sorun rvam etti. Bu sefer gonderdigimde yine yazdirdim ama hala ayni sorun daha fazla sekilde debam ediyor. En azindan eskiden ara sira basmiyordu:( Kurulum tamamlaninca yorum yaparim tekrsr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    ARAÇTAN GELEN ÇOK TUHAF SES
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.