Şimdi Ara

FANDAN DUMAN YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA VESTEL 154SG-P72 MODELİ LAPTOPUM VAR.

SABAH AÇTIM FANDAN ARADA TAKUR TUKUR SESLER GELİYORDU VE GENE GELDİ AMA BU SEFER BİRAZ FAZLAYDI BİR KAÇ KEZ DUMAN ÇIKARDI.

FAN BAZEN DURUYOR BAZEN ÇALIŞIYOR BİLGİSİYARDA HERHANGİ SORUN YOK NORMAL ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR.SOĞUTUCU YENİ KULLANMAYA BAŞLADIM ONLA İLGİLİ BİŞEY OLABİLİRMİ LÜTFEN YARDIM!!

• quote:

Orijinalden alıntı: osmancanhalil

MERHABA VESTEL 154SG-P72 MODELİ LAPTOPUM VAR.

SABAH AÇTIM FANDAN ARADA TAKUR TUKUR SESLER GELİYORDU VE GENE GELDİ AMA BU SEFER BİRAZ FAZLAYDI BİR KAÇ KEZ DUMAN ÇIKARDI.

FAN BAZEN DURUYOR BAZEN ÇALIŞIYOR BİLGİSİYARDA HERHANGİ SORUN YOK NORMAL ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR.SOĞUTUCU YENİ KULLANMAYA BAŞLADIM ONLA İLGİLİ BİŞEY OLABİLİRMİ LÜTFEN YARDIM!!

Temizlik kontrolü yaparsan düzelebilir fanın temizlenmesi gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarı temizlemen lazım bende laptop kullanıcısıyım her ay temizle yoksa daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmancanhalil

MERHABA VESTEL 154SG-P72 MODELİ LAPTOPUM VAR.

Merhaba;

En kısa zamanda fan temizliği yaptırın. Fandan duman geldiğine göre fan yavaş yavaş erimeye başlamıştır. Sistemi bu şekilde kullanmayın !!

Bir kere laptopun fanını erittim nasıl olduğunu iyi biliyorum. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Kasım 2013; 13:51:39 >
  • saolun hepinize teşekkürler.
  • Merhaba arac teyibimin kodunu bilmiyorum yardim edebilirmisiniz

• gebelde G kullanıcısına yanıt
    Servis 30 tl alır yada kitabcığa bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.