Arkadaşalar bilgisayarı komple boyuyorum tabi buna uygun olarak fanlarıda boyamak gerekicek ama ben bitürlü fanın içini açamadım Bi yardım etseniz pervanesini nası çıkarıcam yerinden bi fikri olan yardım edebilirmi acaba
Fanın arkasında etiketi gibi bişey olucak onu sök lastiğide falçata yardımı ile kaldır sonra mili tutan beyaz pul gibi bişey olucak onuda sök öyle çıkar bende kurcalıyarak buldum çıkartmayı
keşke biras araştırsaydın forumda bi kaç kez anıldı bu işlem.. konu kirliliği pek hoş olmuyor..
@Asil01 saol yardım için @necoinside sanada saol uyardığın için fakat arayıpta bulamadığım için açtım...
quote:
Orjinalden alıntı: ASİL01
Fanın arkasında etiketi gibi bişey olucak onu sök lastiğide falçata yardımı ile kaldır sonra mili tutan beyaz pul gibi bişey olucak onuda sök öyle çıkar bende kurcalıyarak buldum çıkartmayı
Aynen Bu şekilde
quote:
Orjinalden alıntı: necoinside
keşke biras araştırsaydın forumda bi kaç kez anıldı bu işlem.. konu kirliliği pek hoş olmuyor..
Çok ama çok defalarca açıldı Bu Konu
arkdaşım arkadaki plastiği sök bir tornavida yardımı ile o mili ittir çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: ASİL01