Merhaba arkadaşlar ben gurbetci olduğum için Leptop kullanmak durumundayım ben Lenova İpad Y510P leptop aldım gerçekten çokkkk güzel bir leptop
battlefield 4 olsun call of duty ghosts olsun hiç kasmadan bitirdim leptop SLİ (çift ekran kartlı) olduğu için zamanla sıcaklık dahada artıyor
Leptopun orjinal yazılımı olan energy management ile fanları maxsimum hızda çalıştıra biliyoruz ama oda 2 dk ka sürüyor vede oyundan çıkmak zorunda kalıyoruz
ben bir türlü bulamadım leptop ısınınca devreye girecek soğuyana kadar hiç susmayacak olan program yardımcı olursanız çok sevinirim
SpeedFan ı denedim bi işe yaramadı
aynı laptoptan bendede var o dediğin fan vantilatörü ve devamlı çalışması pek sağlıklı değil sonuçta maksimumda çalışcak ara ara çalıştırıp tozları ve makineyi hemen soğutmak için kullan oyunlarda ise altına sağlam bir notebook soğutucu al bence daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: yousuff
aynı laptoptan bendede var o dediğin fan vantilatörü ve devamlı çalışması pek sağlıklı değil sonuçta maksimumda çalışcak ara ara çalıştırıp tozları ve makineyi hemen soğutmak için kullan oyunlarda ise altına sağlam bir notebook soğutucu al bence daha iyi olur
var zatende ama sürekli değil programdan istediğimiz zaman kapatmak isterim yani oyuna girerken CPU 70 dereceyi bulunca otamatik maksimum çaışacak mesela
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme