Şimdi Ara

fanı ters takmak sorun yaratır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e6300 işlemci 80-90 dereceleri görüyor, hatta 100 ün üstüne çıkıp kapanıyor, işlemci fanını ters takmış olma ihtimalimin bununla ilgisi olabilir mi? iyi bayramlar...

• İşlemci fanını ters takmamışsındır, yani öyle bir sorun olmaz.
    Ama düzgün takmamış veya macun kullanmamış olabilirsin.
    Fanın pinlerini doğru bağladığına da emin ol.
  • ben kaç defa söküp taktım üstelik macunu da üstünden gittiği halde 48 i geçmiyor load da. bence fan oturmamıştır.
  • fanı çıkar ve tekrar tak. ayakların iyice oturduğundan emin ol. sağa sola oynamaması gerekir. macun istersen al ama zaten soğutucunun altında kendi macunu var. onunla bile şu aralar 40c civarlarını görmen mümkün
  • Kesinlikle işelmci fanını oturtamadın işelci normalde 25 _ 35 derceyi gecmiyor forumda inceledim kendim de tespit ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavuti -- 24 Ekim 2006; 0:43:38 >
  • Arkadaşım o değerlere nerden bakıyosun? Biosdan bakmanı öneririm, belki windowsdaki program yanlış algılıyodur..
  • biostan bakmanı öneririm .

işlemci fanını ters takman çok zor.çoktan fatihasını okurdun sistemin
  • anakartin kendi programindan baktim, asus p5b...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalimrea

anakartin kendi programindan baktim, asus p5b...

O zaman büyük ihtimalle hata vardır hep bu programlar yüzünden yanlış sıcaklık değerleri görüyor millet.. Dediğim gibi bi biostan bakarsan orda kaç derece yazıosa onu söylersen sana yardımcı oluruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.