Şimdi Ara

Fanlar Aşırı Hızlanıyor ve Monitör Kararıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yani muhtemelen öyledir çünkü diğer oynadığım oyunlar daha kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateseren11

yani muhtemelen öyledir çünkü diğer oynadığım oyunlar daha kaliteli
    Kartın için BIOS güncellemesi yapabilirsin hocam. Buna ek olarak kartın fanları sürekli çalışıyor mu yoksa yüke girdiğinde mi çalışıyor acaba?
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    bios güncellemesi yaptım fanlar sürekli çalışıyor sanırım fakat ekran kararınca daha da hızlanıyorlar
  • quote:

bios güncellemesi yaptım fanlar sürekli çalışıyor sanırım fakat ekran kararınca daha da hızlanıyorlar
    Ekran kartının kontrol programı var mı bilmiyorum ama, eğer varsa; oyuna girmeden önce fanları %100 yapın öyle deneyin hocam bakalım kapanacak mı?
    msi afterburner var
  • quote:

msi afterburner var
    Hocam onu silip kendi programı ile dener misiniz yukarıda söylediğim durumu?

www.galax.com
    Xtreme Tuner Plus
    http://www.galax.com/en/xtreme-tuner-plus
    Fanların yükteyken dönmesi normal çalışmasına göre daha mı fazla watt harcıyor aklıma takıldı, öyleyken ekran kararması oluyorsa şebeke elektriğinde sorun olabilir yeterli gelmiyor gibi görünüyor bunun için yalnızca bilgisayarın takıldığı prize yeni bir şalter çekebilir ve çekeceği şalter direk saatten olursa elektriği bölmeden akımı istenilen yere gönderebilir ben çözüm yolu için böyle bir öneride bulunmak istedim. Belli ki yazılımsal veya donanımsal bir sorun gibi görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OBNelliel kullanıcısına yanıt
    ya arkadaşlar bakın bunu çok oldu söylüyorum fakat pc sürekli böyle olmuyor! sadece cs go oynarken oluyor ac origins bf1 gibi oyunlarda olmuyor sadece CS GO elektrikte sorun olsa diğer oyunlarda da aynı sorunu yaşamam gerekmezmi
  • quote:

ya arkadaşlar bakın bunu çok oldu söylüyorum fakat pc sürekli böyle olmuyor! sadece cs go oynarken oluyor ac origins bf1 gibi oyunlarda olmuyor sadece CS GO elektrikte sorun olsa diğer oyunlarda da aynı sorunu yaşamam gerekmezmi
    CS:GO sistemi yormayan bir oyun. Ekran kartın yorulmadığını zannediyor oyunu oynatırken, farkında olmadan ısınıyor. Daha sonra ısındığı için kendisini kapatıyor.

Önerilerimizi dikkate almayacaksan neden yardım istiyorsun hocam? Şunu şunu dene bir bakalım diyoruz, denemeden gelip olmuyor diyorsun.
    denemediğimi kim söyledi dediğiniz programı indidim full ayarlada açtım fanları olmadı biosu ekran kartını güncelledim biosu default ayarlarına aldım bilgisayarı başka prize taktım hiçbiri işe yaramdı şuanda diğer oyunlarda da aynı sorun baş göstermeye başladı zaten
  • ateseren11 A kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sorun hala devam ediyor ve artık neredeyse bütün oyunlarda yaşamaya başladım bu sorunu
    Fanlar Aşırı Hızlanıyor ve Monitör Kararıyor
  • quote:

arkadaşlar sorun hala devam ediyor ve artık neredeyse bütün oyunlarda yaşamaya başladım bu sorunu
    Daha önce de belirtmiştim aynı sisteme sahibiz ve aynı sorunu yaşıyoruz. Büyük bir olasılıkla sistemi aynı yerden aldık. Çözüm bulamayınca, problem de artmaya başlayınca bunaldım ve son çare olarak teknik desteğe yazdım sitelerinden, garanti kapsamında işlem yapılmasını istedim ve sorunu anlattım, ekran kartını gönderin dediler. Ben kasayı göndermek istediğimi, çünkü sorunun kaynağını bilmediğimi söyledim. Kabul ettiler. Gönderdim ve bekliyorum. Sağolsun herkes yardımcı olmaya çalıştı burada bize, ama gerçekten o kadar verip böyle problem yaşamak ve bir zevkimiz var o da burnumuzdan geldi havası insanı üzüyor

• sahinsel S kullanıcısına yanıt
    teknobiyotikten aldınız sanırım değilmi
  • Doğrudur.

kaç güne kadar size teslim edecekler bir bilgi verdiler mi

herşeyi denedim sanırım bende göndericem

ekran kartı pimini değiştirim bios pilini çıkraıp taktım bütün kabloları kontrol ettim sanırım en son format atıcam olmazsa bende yollıcam
  • quote:

kaç güne kadar size teslim edecekler bir bilgi verdiler mi

herşeyi denedim sanırım bende göndericem

ekran kartı pimini değiştirim bios pilini çıkraıp taktım bütün kabloları kontrol ettim sanırım en son format atıcam olmazsa bende yollıcam
    Format dahil olmak üzere dediğiniz herşeyi ben de denedim ama bir türlü çözüm olmadı. Aradığımda işlemimin sıraya alındığını ve 16 Ocak 'a işlemlerin tamamlanarak kasayı teslim edeceklerini söylediler. Yaklaşık 7-10 günlük bir süreç. Sitelerinde bu sürecin en fazla 20 gün sürdüğü yazıyor.
    anladım umarım bir an önce elinize sorunsuz bir şekilde ulaşır çare kalmadı artık bende göndericem sanırım
  • quote:

anladım umarım bir an önce elinize sorunsuz bir şekilde ulaşır çare kalmadı artık bende göndericem sanırım
    Başka bir sitenin forumunda bizimle aynı sisteme sahip olup aynı sorunu yaşayan birini daha gördüm. Ürünü teknik servise göndermiş başta problem yok deyip iade etmişler, tekrar göndermiş bu sefer problem olduğunu kabul edip ekran kartı ile ssd yi değiştirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinsel -- 9 Ocak 2020; 22:37:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinsel

Başka bir sitenin forumunda bizimle aynı sisteme sahip olup aynı sorunu yaşayan birini daha gördüm. Ürünü teknik servise göndermiş başta problem yok deyip iade etmişler, tekrar göndermiş bu sefer problem olduğunu kabul edip ekran kartı ile ssd yi değiştirmişler.

Alıntıları Göster
    bakalım geldiğinde mutlaka haberdar edersen sevinirim
    Ben anakart işlemciyi Teknobiyotik'ten aldım kurulum vs yaptım sıkıntı yoktu, sesi sürekli HDMI üzerinden AVR ( amfi ) ile aldım hep, hiç 3.5 mm kullanmamıştım 2 hafta sonra sesli görüşme yapmak için kulaklık takınca hem arka hem ön panelin çalışmadığını farkettim, önce site üzerinden iletişime geçip sorunu A4 kağıdına kapsamlı bir şekilde yazip anakarti cuma günü Aras kargoya verdim pazartesi günü tekniklere ulaştı mesajı geldi, Çarşamba günü yeni sıfır anakart gönderdiler cuma günü elime geçti inşallah sizin süreç benim süreç gibi hızlı ve sıkıntısız geçer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.