Şimdi Ara

Fanlar çalışıyor bilgisayar sürekli yeniden başlıyor(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 ay önce bilgisayarımın bütün parçalarını söküp şehir dışına gittim.Şimdi geldim birleştirdim herşeyi kontrol etmek için kasayı güç kablosunj bağlayıp çalıştırdım fakat fanlar dönüyor kapanıyor bisaha kendini baştan başlatıyor sürekli reset atıyor 5 ay önce sorunsuz çalışıyodu yani bir oarçada arıza falan yoktu her şeyi denedim dünden beri kafayı yiyeceğim.
    Denediklerim
    Ramlerin yerini oynadım. Tek tek takıp slotları çalıştırmayı denedim.
    Bios pilini çıkarıp taktım
    Hdd nin kablosunda sorun vardır diye 2 3 farklı kablo ile denedim
    Cpu kablosunu çıkarıp taktım
    Ekran kartım yok
    Ana karta güç veren kabloyu çıkardım takamamıştırım belki tam diye tekrar taktım
    Ekran kartım zaten yoktu şuandada yok o yüzden o işe hiç girmiyorum
    Başlaması için gerekn herşeyi denedim ve daha belki farklı şeyler aklıma gelmiyor yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazma_19 -- 25 Ocak 2019; 2:38:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bip sesi çıkartıyor mu?
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Yok hayır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazma_19

Yok hayır
    Hocam cpu kablosunu çıkarıp taktım kısmı bana biraz anlamsız geldi. Sorun cpu'da oabilir. Cpu tam takılı olmayabilir. Cpu'nun tam takılı olduğundan emin olun.
    Tekrar baktım şuan hatta sesine kadar dikkat ederek taktım tak diye takılıyor, birde şöyle bir sıkıntı var kare olan içindeki yuvarlaklardan biri hafif öne gelmiş bende tornavida ile biraz geri ittim ama şunu farkettim çatlamış ortadan ikiye acaba sorun bundan olabilir mi
    Soldan altta 2.

• quote:

Orijinalden alıntı: tazma_19

Tekrar baktım şuan hatta sesine kadar dikkat ederek taktım tak diye takılıyor, birde şöyle bir sıkıntı var kare olan içindeki yuvarlaklardan biri hafif öne gelmiş bende tornavida ile biraz geri ittim ama şunu farkettim çatlamış ortadan ikiye acaba sorun bundan olabilir mi
    Soldan altta 2.

Arası biraz fazla açılmış gibi hocam.

Gerçi şu fotoğrafta da biraz açıklık var gibi ama arkadaşınki çalışıyor.

Super User
    I plugged an 8-pin EPS (CPU) cable into the GPU's PCI-E port. Is it damaged?
    https://superuser.com/questions/1000679/i-plugged-an-8-pin-eps-cpu-cable-into-the-gpus-pci-e-port-is-it-damaged

Ama seninki baya çık gibi, ordan temassızlık sonucu güç alamıyor olabilir mi bilmiyorum açıkçası, bilgili bir arkadaş açıklık getirirse sevinirim.

Bilgili bir arkadaş görür umarım, diğer türlü aklıma başka bir şey gelmiyor en kötü zamanım olduğunda bir kasa daha bulup onda denemek olucak galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.