Şimdi Ara

Fanlar hakkında bilgi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim fanım gürültülü çalışıyor.Bunun nedeni nedir,fandan mı kaynaklanmaktadır.Yeni fan alırsam nelere dikkat etmem gerekir(özellikle sessiz olmasını istiorum).YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

• Ama hangi fanın gürültülü çalışıyor ??
  • Fanı çok uzun süredir kullanıyosan etrafındaki tozları temizle , motorun olduğu yerde etiket vardır onu kaldır içine 1 damla filan makina yağı dök daha sessiz çalışabilir . belki fanın normalde de sesli bi modelse yenisiyle değiştirmen gerekir ( kasanın arkasında yanında önünde olabilcek fanlar için konuşuyorum)
  • ManitoN ben onları denedim hepsini ama hep aynı seste calısıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacık -- 25 Haziran 2007; 11:09:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

Ama hangi fanın gürültülü çalışıyor ??

.kasanın arkasındaki fan sesli calısıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacık -- 25 Haziran 2007; 11:08:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbacık

quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

Ama hangi fanın gürültülü çalışıyor ??

.kasanın arkasındaki fan sesli calısıyor.

O zaman 5 $ + KDV 'ye glacial tech marka 12 cmlik fanlar satılıyo onlardan al sessiz sessiz çalışır
  • ya fazla bilgim olmadığı için soruorum.işimi görür mü.bilgisayarı uzun sure acık tutsam bişe olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boşver o 5 dolarlık fanları , 30 milyona kıy ve git güzel bir kasa fanı al kendine. Ben 6 ayda bir bozulup duran ucuz fanlardan bıktım, gittim SILENX'in sessiz 120 MM fanlarından aldım. Mis gibi .
  • önceki sorumu yineliyorum

Bilgisayarımı uzun süre açık tutsam herhangi bi şey olurmu.(bilmediğimden soruom)bi de seviyesi ayarlanabilen fanlar var sanıyorsam.onlar hakkındada biaz bilgi verirseniz sevinirim
  • power supply in içini acıp içindeki fanı temizledim yağladım bandını kaldırıp.
    bunun bi zararı olur mu?
  • Hayır İ
    quote:

Orjinalden alıntı: musketeer250

power supply in içini acıp içindeki fanı temizledim yağladım bandını kaldırıp.
    bunun bi zararı olur mu?

Hayır, İçindeki Kablolara Zarar vermediyseniz Herhangi Bir problem olmaz.
  • speedfan programını (aha link) programını kur normalden daha dusuk devirli fanı tespit et git bilgisayarcıya kalitelisinden bi fan al.
  • Fanın büyüklüğü de önem li 9 cm den küçük olmamalı mümkün se 12 cmlik fan kasa için en uygunu. İyi bir havalandırma ve sessizlik için.
  • tozları temızle arkadasım dune kadar bendende cok ses gelıyordu herseyı soktum temızledım sımdı fazla bır ses yok ozellıkle ıslemcı fanından gelıyordu ses olmadı o zaman fan al
  • heç bisey olmaz eversti yükle bak 50 fazla zorlama
  • ya arkadaşlar benim bilgisayar bazen açılmıyo ve dııt diye ses çıkarıyo ne den acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.