Şimdi Ara

Fanlar Nereye Üflemeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fanlarim hangi yone uflemeli on taraf iceri ve arka taraf ve yan kapaktakiler ise disari ufluyor dogrusu nasil olmali ?

http://www.directupload.net/file/d/4055/yfuntuov_jpg.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqrezi -- 21 Temmuz 2015; 7:22:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anlattığına göre ve fotoraftan anladığım kadarıyla ön ve arka fan yönleri doğru. yan kapağa gelince. normalde yan kapak fanının içeri üflemesi gerekiyor. ekran kartını soğutmasına destek amacıyla. ama geçenlerde kardeşimin bilgisayarını temizlerken yan kapak fanının dışarı üflediğini gördüm ve yanlış olduğunu düşünürek fanı içeriye üfleyecek şekilde değiştirdim ve sıcaklıklarda hissedilir bir artış oldu. ben bunu kasanın küçük olması sebebiyle hava akımının bozulmasına bağladım. yani sonucu kendin deneyerek bulacaksın.
  • Dedidiğiniz gibi bi denedim iceri uflemeyi islemci normalde 50 55 olurken simdi ise 35 30 vivari oluyor oyun oynarkende 40 derece ama ekran karti tarafindan ayni seyi goremedim ekran karti hd5770 gtav oynarken cok yuk altinda kaliyor 75 derece felan oluyor ben bi farl goremedim oncedende 71 72 civariydi avaba alt taraftaki fani disari ufleyecek sekildemi ayarlasam diye düsünüyorum bide o yan taraftaki tirtik yuzunden fan iceri uflerken ses cikariyor gercekten sinirlerimi bozdu :)

kasa baya eski ve orta boy kasa buda resmi yan kapaktaki o cizgiler yuzunden ses cikariyor sanirim

http://www.directupload.net/file/d/4055/cspf474i_jpg.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqrezi -- 21 Temmuz 2015; 16:11:13 >

• Yan kapaklarında içe doğru üflemesi daha verimli olur.
  • öyle yaptim bi süre sonrada gürültuye alisiyor insan yorumlariniz icin tesekķurler

• aqrezi A kullanıcısına yanıt
    alt taraf her koşulda içeri hava vermeli.
    yalnız dikkat. altta toz filtresi şart. en çok tozu alttan çeker çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Ön Fanlar Dönmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.