Şimdi Ara

Fanlardan Gerçekten Anlayan Birisi ? İŞLEMCİ-KAPAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower Huso -- 1 Nisan 2012; 22:08:28 >

• en son sistem dediğin bumu?
  • Xigmatek fanlar motor sesi mi yapmış?İlginç.Benim kasamda 2 tane 12cm takılı kuzu gibiler valla.Sadece tam devirde rüzgar sesi geliyor.Motor sesi geliyorsa xigmatek fanların arkasındaki etiketi sök orada motorun arkasında yumuşak tıpa olmaslı lazım(benimkilerde var) oraya 2 damla makina yağı damlat.Sonra bak bakalım ses varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 19 Ocak 2012; 11:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

en son sistem dediğin bumu?

evet başka ne yapılabilirki bu anakarta sanki ;)
  • http://www.e-vektron.com/asp/show_stock.asp?product=AF0018
    ne yalan söyleyeyim fan konusunda uzman değilim sadece net araştırması+mekanik bilgim var..
    bende cooler master gemin ıı soğutucu aldım bu modellerde fan opsiyonel..başladım araştırmaya 3-4 gündür acaip bilgi biriktirdim...genel olarak çıkan hava cooler master üretimi soğutucular+fanlar alınması yanında..değerlere baktım genelde çok başarılılar..en üstteki linkte görüleceği üzere Thermaltake 120mm ISGC Hız Kontrollü Kasa Fanı AF0018 bu fanın değerleri şu ana kadar incelediğim (ki 19 adet 120 mm lik fan dır) en iyisi...eğer bekleme şansın varsa yarın alacağım ve yeni sistemime takacağım imzamdaki sistemi yarın aktif edeceğim...net bilgiyi (kullanımda) yarın akşam bu sayfaya yazarım...iyi forumlar

• Ekran kartı soğutucusu ile işlemci soğutucusunu değiştir önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: my.comet

Ekran kartı soğutucusu ile işlemci soğutucusunu değiştir önce.
    Error

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower Huso -- 1 Nisan 2012; 22:09:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

http://www.e-vektron.com/asp/show_stock.asp?product=AF0018
    ne yalan söyleyeyim fan konusunda uzman değilim sadece net araştırması+mekanik bilgim var..
    bende cooler master gemin ıı soğutucu aldım bu modellerde fan opsiyonel..başladım araştırmaya 3-4 gündür acaip bilgi biriktirdim...genel olarak çıkan hava cooler master üretimi soğutucular+fanlar alınması yanında..değerlere baktım genelde çok başarılılar..en üstteki linkte görüleceği üzere Thermaltake 120mm ISGC Hız Kontrollü Kasa Fanı AF0018 bu fanın değerleri şu ana kadar incelediğim (ki 19 adet 120 mm lik fan dır) en iyisi...eğer bekleme şansın varsa yarın alacağım ve yeni sistemime takacağım imzamdaki sistemi yarın aktif edeceğim...net bilgiyi (kullanımda) yarın akşam bu sayfaya yazarım...iyi forumlar
    Error

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower Huso -- 1 Nisan 2012; 22:09:29 >

• bunu nasıl cevaplayamadım hayret....
    konuyu okuyanlar için cevaplayayım tt fan devir ayarlı aldım fan devirlerini minumuma getirdim.....ısı değerleri imzamda mevcut
    bu arada gerçekten süper çıktı gemin ıı herkese tavsiye ısrarla ediyorum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.