Şimdi Ara

Far açık kaldı araba çalışmıyor acil YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota yaris 2005 model otomatik aracim var. Lpgli araç. Gecen hafta arka bagajin acik kalmasindan oturu bagajdaki lamba da acik.kalmis bunu da aküyü bitirmis. Aku henuz 3 aylikti. Baska aractan artiya arti eksiye eksi seklinde aku takviye yaptim ve yarim saat boyunca yaptim. Sonucta arabami calistirdim. Fakat nedense arac normalde calisir vaziyette ayagimi gazdan cektigimde 750 1000 devir seviyesinde rolantide calisirken simdi onu yapamiyor. Direk istop ediyor. Aku kaynaklidir diyerek aku başlarini iptal edip baska aracin akusunu dogrudan bagladik fakat hala ayni problem var. Aracin baska mekanizmasinda problem olabilir mi? Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamiya741 -- 18 Ekim 2017; 11:28:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birşey yoktur.Akü boş olduğu için şarj dinamosu fazla yüklenmiştir.Araçla biraz dolaşın 1saat kadar.Yada aküyü şarja verin.
    Diğer akü marş bassada oda yarım şarjlı ise şarj dinamosu yüklenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım saat takviye kablolar biraz uzun kalmamış mı?

Takviyenin ecu ve diğer tüm elektriksel donanımlara zararlı olduğunu söylerler yanlış yapılması sıkıntı yaratır, ecuyle ilgili bir sıkıntınız olabilir. Arıza verince hiç çalışmaz diye bilmekteyim ama net bir bilgim yok sanayi elektrikçisine göstermek lazım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustalar boşuna "Otomatik aracın aküsü bittiğinde takviye yapma bozarsın" demiyorlar.
  • akü ölmüştür veya şarj sorunu var. yoksa vurdurduktan veya takviye yaptıktan sonra bir çalıştı mı bir daha sorun olmazdı.
  • aracı çalıştırdıktan sonra sabit olarak gaza bas kısa süre, sonra da çık dolaş iyice şarj olsun akü, durduğu yerde şarj olmaz
  • Akü tamamen bittiğinde beyin parametreleri sıfırlanır bir süre aracınızla yol yapmanız gerekir parametreler yeniden hafızaya alınır araç benzinde mi yoksa lpgde mi stop ediyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.