Şimdi Ara

far cry 3 ultra 1920*1080 yarım saat oyna gpu 45 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakart 55
    ekran kartı 45 derece..önceki kartım gtx 260 full ayar oyunu açınca 80leri görürdü..
    bu gtx 560 da bi manyaklıkmı var ? o.c çok rahat yer değilmi?

• sıcaklık değerleri bana bi acayip geldi kendimkini yazayım full yükte far cry 3 high oynuyorum ultra fps 35 filan oluyor sistem imzamda

işlemci 45
    anakart 32
    gpu 62

tam tersi gibi
  • napim o.c yapayımmı ?buarada senin ram 8 benim 4..vede 1333 e 1600....ayrıca 4 çekirdek 2.8 benim...6 çekirdek 3.5 senin ..bende ultrada herşey açık 22-25 arası geziyor..kartlarımız arasında fark mutlaka var..ama bilemiyorum tam performansı..bi uyuzluk var benim sistemde anlamadım...sanki fps daha ii olmalıydı ne bileyim..crysis 3 de ultrada sürünüyor 12-15...highte 19-22 normalde 25-28..çok salak yaw....dert ne anlamadım..darboğazmı var nedir..
  • Kasa içi soğutma da önem taşımıyor değil. Kasanın içini temizle iyice, kartın fanını da temizle öyle dene derim. Kablolar birbirine girmiş, aşırı tozlu bir kasaysa sıcaklığın çıkması normal.
  • Hazir konu acilmis sorayim bende..Bugün Gigabyte Gtx 770 aldim ve Far Cry 3 denedim biraz,2xMSAA ve diger ayarlar Ultra'da,sicaklik ise 75-78 derece arasinda gitti geldi,bana biraz fazla gibi geldi ama
  • sıcaklık çok düşük ..demek istediğim o..yük binince bile 40ı geçmiyor.elimi sürüyorum hafif sıcak..o.c yer gibi geliyor madem ısınmıyor...soğutması çok iyi onu biliyorum....
  • 45 derece çook iyi benim 480 %85 fan hızında 80 dereceyi görüyor ayaklarımı ısıtıyor kasa kapağı açıkken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.