işlemci 65 anakart 55 ekran kartı 45 derece..önceki kartım gtx 260 full ayar oyunu açınca 80leri görürdü.. bu gtx 560 da bi manyaklıkmı var ? o.c çok rahat yer değilmi?
sıcaklık değerleri bana bi acayip geldi kendimkini yazayım full yükte far cry 3 high oynuyorum ultra fps 35 filan oluyor sistem imzamda
işlemci 45 anakart 32 gpu 62
tam tersi gibi
napim o.c yapayımmı ?buarada senin ram 8 benim 4..vede 1333 e 1600....ayrıca 4 çekirdek 2.8 benim...6 çekirdek 3.5 senin ..bende ultrada herşey açık 22-25 arası geziyor..kartlarımız arasında fark mutlaka var..ama bilemiyorum tam performansı..bi uyuzluk var benim sistemde anlamadım...sanki fps daha ii olmalıydı ne bileyim..crysis 3 de ultrada sürünüyor 12-15...highte 19-22 normalde 25-28..çok salak yaw....dert ne anlamadım..darboğazmı var nedir..
Kasa içi soğutma da önem taşımıyor değil. Kasanın içini temizle iyice, kartın fanını da temizle öyle dene derim. Kablolar birbirine girmiş, aşırı tozlu bir kasaysa sıcaklığın çıkması normal.
Hazir konu acilmis sorayim bende..Bugün Gigabyte Gtx 770 aldim ve Far Cry 3 denedim biraz,2xMSAA ve diger ayarlar Ultra'da,sicaklik ise 75-78 derece arasinda gitti geldi,bana biraz fazla gibi geldi ama
sıcaklık çok düşük ..demek istediğim o..yük binince bile 40ı geçmiyor.elimi sürüyorum hafif sıcak..o.c yer gibi geliyor madem ısınmıyor...soğutması çok iyi onu biliyorum....
45 derece çook iyi benim 480 %85 fan hızında 80 dereceyi görüyor ayaklarımı ısıtıyor kasa kapağı açıkken