Şimdi Ara

FAR CRY 4 çalıştırırmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Far CRY 3 ü çalıştıran PC Far cry 4 çalıştırırmu bi bakarmısınız

FAR CRY 4 çalıştırırmı ? FAR CRY 4 çalıştırırmı ?

• Far Cry 3'ü hangi ayarlarda çalıştırdı. Ben low da diye tahmin ediyorum ve çalıştırmayacağını söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gelecekyolcusu -- 11 Temmuz 2015; 23:23:28 >
  • High da da çalıştırdı ama performans için mediumda oynadım ve bir sıkıntı çıkarmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamii70 -- 11 Temmuz 2015; 19:49:33 >
  • Senin bilgisayarının modelini internet'e yazdım adamlar low da çalıştırmış aklım karıştı şimdi sen bilgisayarın modelini tam olarak yazabilir misin? Çünkü fotoğraflarda verdiğin bilgiler yeterli değil zaten.
  • Bilgilerin neresi yeterli değil anlamadım ekran kartı işlemcisi rami zaten görünüyor sen hangi pc ye baktın yada bu konularda bilgili misin bilmiyorum ama ben Far cry 3 ü mediumda oynuyorum bunun haricinde just cause 2 , Spec ops the line , Hitman , COD:MW3 , gibi birçok oyunuda kasmadan oynayabiliyorum. Markası HP pavillion G6-2277et
  • Mamii70 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ekran kartı bilgini verir misin? Neyim ben ilah mı senin modelin hakkında low da çalıştırdığı yazıyor ben ona göre söylüyorum dediğim gibi bilgilerin eksik o yüzden diğer oynayanlarınkine baktım. Sadece işlemci ve ram'le oyunun çalışıp çalışmadığını anlayabilen bir insan varsa söyle.
  • Dostum ekran kartı yazıyoya zaten sadece işlemciyle ramle yorumla demiyorumki sana orda Görüntü bağdaştırıcısı adı altındaki 2 marka 2side pcde bulunan ekran kartı güçlü olan AMD Radeon HD 7670M internetten baktıgımdada Pcde 7670M olarak satılıyor ama benim görüntü bağdaştırıcımda 7600M olarak gözüküyor buda ayrı bi olay bunun sebebi nedir acaba bilen varmı ?
  • Benim demek istediğim ismi değildi ama neyse amd hd7610m 28 fps alıyor low da belki açar ama çok düşük fps alabilirsin artık uğraşmıyacağım gerisi sana kalmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.