Hadi hayırlısı umarım kısa sürede de şu kalan 84 lira toplanır da içimiz rahatlar
Ayın 15’inde ilk staj paramla 10TL’de ben yollayacağım. Zaten adım var ama 5TL olarak var 🙂 WinterSoldier10 biliyor şu ana kadar yatıramama nedenimi 🙂Ayrıca Shadow Of the Tomb Raider içinde bu gibi bir çalışma olursa gene bağış yapmaya hazırım ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Sensei Eyp
Ayın 15’inde ilk staj paramla 10TL’de ben yollayacağım. Zaten adım var ama 5TL olarak var 🙂 WinterSoldier10 biliyor şu ana kadar yatıramama nedenimi 🙂Ayrıca Shadow Of the Tomb Raider içinde bu gibi bir çalışma olursa gene bağış yapmaya hazırım ben.
Shadow of the tomb raider için gerek kalmadı. aynı gün toolsu yapıldı. Başka oyunlar için düşünücez. Watch Dogs 2, Metro Exodus. Anket açarım belki de.
Oyunun türkçe yaması internette var bazı sitelerde. Kafam karıştı.. Türkçe yama mevcut mu yoksa henüz bir yama yok mu piyasada. Ona göre alacağım oyunu..
Bu konu Türkçe yama yapılabilmesi için açılan bi konu zaten başka sitelere inanıpta virüs yükletme bilgisayarına yamanın henüz yüzde 14 ü tamamlandı yani henüz çıkmadı
Mirac_35
kullanıcısına yanıt
kardeşim türkçe altyazılarının çevirisini yapmışlar. yani bir nebi tr yama diyebilirsin ama menüler arayüz falan çevrilmemiş sadece altyazılar. onu da kontrol etme şansım olmadı yani eksik ya da hatalı da çevirmiş olabilirler. en iyisi erdem abinin çeviriyi beklemek ve tek seferde adam akıllı bir oyun keyfi çıkarmak dileğiyle; iyi günler!
@DragoMalfoy_99 Bu oyunun Türkçe Yaması şuanda hiçbir yerde yok. Hatta bu oyunun Tool'u yani Dil Dosyasını açabilen Programda kimsede yok. Bekir Abi hariç. Sizin görmüş olduğunuz o site fake. Çeviri falan yok.
@uygar2580 1. sayfada konuda Bekir Abinin bilgileri mevcut. Gerekli hesaba istediğiniz desteği gönderebilirsiniz. Ne kadar gönderebileceğinizi bana söyleyebilir misiniz ? Listeye ekleyeyim sizi.
Çeviri yavaş ilerliyor gibi.... yapıcak bişey yok.. beklemedeyiz..
quote:
Orijinalden alıntı: KARTALIZMA
Çeviri yavaş ilerliyor gibi.... yapıcak bişey yok.. beklemedeyiz..
Erdem abi oyun çıktığında demişti işten güçten kalan vakitte çevirisini yaparım eğer Tool gelirse diye. Yavaşta olsa Türkçe Yama ile oynama keyfini yaşayacağım için şuanda çevirisi yapılan diğer oyunları oynuyorum.
2015 te çıktı ama ben hala GTA 5'i oynamadım hikayesini Haftaya başlayacam herhalde. Modladım baya bi TR Yama - Araba - Motor - ENB - Grafik vs falan
Bağış dekontu nasıl gönderiliyor. Özelden mesaj yazılıyor ama dekontu ekleyemiyorum ..
16,57 TL gönderdim, dekont özelden atıyorum, kolay gelsin. İnşallah kısa sürede çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: abem32
Bağış dekontu nasıl gönderiliyor. Özelden mesaj yazılıyor ama dekontu ekleyemiyorum ..
dekontu hızlı resim gibi resim yükleme sitelerinden birine yükleyip linkini özel mesaja ekleyebilirsin
@abem32 evladı fatihan nın dediği gibi hizliresim, resimyükle, vs gibi online resim upload sitelerine yükleyip özel mesajdan url yi bana atabilirsin.
@elaziz23 Ekledim listeye.
Arkadaşlar benden de tam destek. AC için destekte bulundum. Sayelerinde oyunu tekrar oynuyorum. Fr cry 5 içinde ne gerekiyorsa yapalım. Çıkarın şu altyazıları. Yaş olmuş elli hala sayenizde oyun oynuyoruz :). Biz yaşlıları ve ingilizce bilmeyenleri mahrum bırakmayın. Emek harcayan tüm dostlara selam olsun.
beklemedeyim bende ilk fırsatta bağış yapmaya çalışacağım
quote:
Orijinalden alıntı: DragoMalfoy_99
kardeşim türkçe altyazılarının çevirisini yapmışlar. yani bir nebi tr yama diyebilirsin ama menüler arayüz falan çevrilmemiş sadece altyazılar. onu da kontrol etme şansım olmadı yani eksik ya da hatalı da çevirmiş olabilirler. en iyisi erdem abinin çeviriyi beklemek ve tek seferde adam akıllı bir oyun keyfi çıkarmak dileğiyle; iyi günler!
sadece altyazıların cevrildiği yamayı görebilri miyiz konu sahibi beni banlamadan :) çünkü bu yıl bitmicek gibi yama bir tarih koysalardı daha cok para yatıran olurdu aylardır bu sekilde yani bende eleştirmiş olayım
quote:
Orijinalden alıntı: virtualdjcubase
sadece altyazıların cevrildiği yamayı görebilri miyiz konu sahibi beni banlamadan :) çünkü bu yıl bitmicek gibi yama bir tarih koysalardı daha cok para yatıran olurdu aylardır bu sekilde yani bende eleştirmiş olayım
Alıntıları Göster
Hiçbir yerde Çeviri yok. Alabileceğin bir yamada yok. Bu yıl bitmesi imkansız zaten. Çeviri yeni başladı. Kimse tarih veremez çeviri şu tarihte çıkacak diye. Verenler oldu daha önce ama o tarihte yama geldi mi ? Gelmedi. Çeviriye başlayalı 1 ay 10 gün falan oluyor. Biz yamayı ücretli satmıyoruz yada yamanın yapılması için ücret ödemiyoruz. Dil dosyalarını açabilmek için programcı arkadaşa destek olduk hepsi bu. Yani çevirinin gelebilmesi için Tool gerekliydi o tool için para topluyoruz ve hala 1.000 TL'ye ulaşamadık. Ama sağolsun Bekir Abi yine de dil dosyalarını verdi Erdem Abi'ye. Yani şuanda istese vermezdi Dil dosyalarını ve herhangi bir çeviri çalışması başlamazdı. Hala çeviri için bütçe toplanırdı.
Far Cry 5 çıktığında Erdem abi ilk önce gerekli açıklamayı yaptı. Eğer tools gelirse işimden gücümden sonra arta kalan vakitte çevirisini yaparım dedi. O video burada. 4 Mayıs 2018 tarihinde yayınladı.
valla çok sabırsız insanlarız biz tools hazırlanmadan önce ben bu oyunu oynayabileceğimi düşünmüyordum tools geldi şimdide niye yavaş ilerleniyor diye sitem ediliyor çok garip bi milletiz tools hazır herşey hazır bize tek gereken sabır ama onu bile beceremiyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: evladı fatihan
valla çok sabırsız insanlarız biz tools hazırlanmadan önce ben bu oyunu oynayabileceğimi düşünmüyordum tools geldi şimdide niye yavaş ilerleniyor diye sitem ediliyor çok garip bi milletiz tools hazır herşey hazır bize tek gereken sabır ama onu bile beceremiyoruz
Ben saygıyla eğiliyorum primal ve 4 oynadım türkçe olarak büyük emekti.Allah razı olsun.
Şimdi sadece 6 ay belki 1 yıl sürmesi söz konusu.Belki de bu nomaldir özür diliyorum öyleyse.Umarım 2019'yılı ortalarında çıkar.