Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
74.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mert021

Yani şimdi oyun şuan 1.11 sürümünde mi ? Biz çeviri çıkınca bi de 1.11 e uyarlanmasını mı bekleyecez anlamadım tam
    Yama tüm sürümlerde çalışıyor. Sıkıntı yok. Fakat 1.10 sürüme göre uyarlanıyor fakat Uplay ve Steam e sahip kişiler yamayı oynayabilecek. 1.11 ile gelen metinler hikayeyi etkilemiyor.

1.11 Güncellemesi ile karaktere yeni maske, yeni arabalar, yeni silahlar ve HD Kaplama paketi geliyor. Metinlerde değişme yok. Sorunsuz çalışacak. Yama yayınlandıktan sonra zaten 1 hafta içinde herhalde gelir.
  • Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.
  • Yamada herhangi bir ilerleme var mı?
  • Selamlar. Bende Tüm seriyi oynamış biri olarak arkadaşımıza zaten borçlu olduğumuzu düşünüyorum. Destek için bende varım.
  • 21 eylülden bu yana bi ses seda yok mu ona göre bende 10 lira falan bağışlayabilirim ve tahmini ne zamana çıkar
  • Önce bi şu geriye kalan 33 liranında toplanması gerek en azından sonrasını rockerdem abimiz halleder siz bağışınızı yapın sonra sadece sabredin
  • Rockerdem le iletişim halinde iseniz sorabilir misiniz ne zaman yüzde durumunu güncellicek.
    Her gün çeviri sayfasına giriyorum bir umut diye eminim sadece ben değilimdir.
    1 Ay oldu yaklaşık haber almayalı. Yoksa yama bittide bütce tamamlanıncamı yayınlanacak.
    Son güncellemeyi benim gibi merak ediyor herkes.
  • barsdayanissteam kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ben de her gün giriyorum bi umut diye ama 1 ay oldu tek tık yok. Büyük ihtimal 1. ay dolunca paylaşacak. Şimdi umudum en bi %80 lere gelmesinde
  • Kendinizi o kadar kaptırmayın daha çıkması için çok erken en az 4 ayı var diye düşünüyorum sizde kendinizi ona göre hazırlayın boş yere ümitlenmeyin
  • Arkadaşlar buradan genel olarak bir hatırlatma yapayım. Ve tüm sorulara da bir cevap vereyim. Kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın.

------------------------------------------

( Yamada herhangi bir ilerleme var mı? )

@bagaj55 evet yama ilerliyor. Hiçbir sıkıntı yok.

--------------------------------------------

( Selamlar. Bende Tüm seriyi oynamış biri olarak arkadaşımıza zaten borçlu olduğumuzu düşünüyorum. Destek için bende varım. )

@rmerden Merhaba. 1. sayfada gerekli bilgiler var. Oradan istediğiniz desteği yapabilirsiniz.

-----------------------------------------------------

( 21 eylülden bu yana bi ses seda yok mu ona göre bende 10 lira falan bağışlayabilirim ve tahmini ne zamana çıkar )

@Miraç Yenikurtuluş Yama çevriliyor. Sıkıntı yok. Ne zaman çıkar bilemiyoruz. İstediğiniz zaman bağış yapabilirsiniz.

------------------------------------------------

( Rockerdem le iletişim halinde iseniz sorabilir misiniz ne zaman yüzde durumunu güncellicek.

Her gün çeviri sayfasına giriyorum bir umut diye eminim sadece ben değilimdir.

1 Ay oldu yaklaşık haber almayalı. Yoksa yama bittide bütce tamamlanıncamı yayınlanacak.

Son güncellemeyi benim gibi merak ediyor herkes. )

@barsdayanissteam erdem abi ile iletişim halindeyim. Ama buna gerek yok. Yama devam ediyor. Uzun bir proje. Tek başına çeviriyor. Kendisi daha önce bu konu açılmadan önce hatta bir açıklama yaptı zaten. Çeviriyi hangi şartlarda yapacağını belirtti.

----------------------------------------------------

( Aynen öyle ben de her gün giriyorum bi umut diye ama 1 ay oldu tek tık yok. Büyük ihtimal 1. ay dolunca paylaşacak. Şimdi umudum en bi %80 lere gelmesinde )

Mert021 %80 e ulaşması imkansız. Erdem abi açıklamasını yaptı ben bu konuyu açmadan önce.

--------------------------------------------------

Arkadaşlar oyunun çıktığı haftasında erdem abi ile konuştuk. Çeviri hakkında. Kendisi youtube dan açıklamasını yaptı.

Tools gelirse çeviriyi yapacağını, hangi şartlarda çevireceğini bu videoda açıkladı.

Erdem ÇATIKyoutube
    Far Cry 5: Türkçe Çeviri Hakkında
    https://m.youtube.com/watch?v=OlbsrH77zfw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay Gelsin İyi Ceviriler
  • Bu paraları alıpta yapmazlarsa suç duyurusumu oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmancer

Bu paraları alıpta yapmazlarsa suç duyurusumu oluyor :D
    Yapmazlarsa ?

Çeviri devam ediyor. 5 ayda değilde 10 ayda çıkacak. Sorun yok yani.

• ne zamandır bakıyorum ücretin eksik kısmını tamamlamayı düşünüyorum ama başlatan arkadaş belli bahanelerle söz verdiği rakamı yatırmıyor bu yüzden destek olasım dahi gelmiyor
  • ozyurt1964 O kullanıcısına yanıt
    Senin mantığınla bakarsak konuyu başlatıp tools yapılmasına yardımcı olan arkadaş 20 lira vermedi diye sahtekar diğer bağış yapan kişiler enayi öyle mi arkadaş konuyu açmasaydı ortada güven ortamı oluşmasaydı şuan çok yüksek ihtimalle bu çeviri ortamına bile gelinmeyecekti ne yani 20 lirayı verince çok güvenli mi olacak bu konu mantığın efsane cidden ...
  • güvenle alakalı veya sahtekarlıkla alakalı bir şey yazmış mıyıım istersen bi daha oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyurt1964

ne zamandır bakıyorum ücretin eksik kısmını tamamlamayı düşünüyorum ama başlatan arkadaş belli bahanelerle söz verdiği rakamı yatırmıyor bu yüzden destek olasım dahi gelmiyor
    İster destek ol ister olma. Benim umurumda değil. Kimseye zorla destek olacaksın demiyoruz yada listede adı olan herkes zorla verecek de demedik. Zamanında konuyu ilk açtığımda verebilecek durumdaydım. Fakat zaman ilerledikçe durumumda değişiklikler oldu. (Çok şükür maddi açıdan değil.) Tamamen kişisel sebeplerden dolayı.

Listede vermeyenlerle de konuşuyorum. Hepsinin bir nedeni var. Kimseye neden vermediklerini söylemem. Seni ilgilendirmez. Sorgulamakta sana düşmez.

Destek olmak istiyorsan ol. Olmayacaksan da konuya bu tarz seni ilgilendirmeyen yorumlar atma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozyurt1964

ne zamandır bakıyorum ücretin eksik kısmını tamamlamayı düşünüyorum ama başlatan arkadaş belli bahanelerle söz verdiği rakamı yatırmıyor bu yüzden destek olasım dahi gelmiyor
    katılıyorum sana bu başlatan kış askeri vermemiş hala inanılmaz ilk toplandığı anda vermesi gereken kişi olarak vermemiş 1000 tl dolunca da vermez büyük ihtimal zaten 1000 lira doldu der.

maddi açıdan değil diyor 20 lira alt tarafı aylardır vermemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 21 Ekim 2018; 16:8:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

katılıyorum sana bu başlatan kış askeri vermemiş hala inanılmaz ilk toplandığı anda vermesi gereken kişi olarak vermemiş 1000 tl dolunca da vermez büyük ihtimal zaten 1000 lira doldu der.

maddi açıdan değil diyor 20 lira alt tarafı aylardır vermemiş.

Alıntıları Göster
    Herkesi kendin gibi ölücü sanma. İşin arka kısmını bilmiyorsun boş boş yorumlar yapıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.