Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
74.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

Ben saygıyla eğiliyorum primal ve 4 oynadım türkçe olarak büyük emekti.Allah razı olsun.

Şimdi sadece 6 ay belki 1 yıl sürmesi söz konusu.Belki de bu nomaldir özür diliyorum öyleyse.Umarım 2019'yılı ortalarında çıkar.

Alıntıları Göster
    Diğer oyunların çevirisi de zaten ortalama bir süre ile bitti. 6 ay 8 ay gibi sürelerde çevriliyor oyunlar. Bazen 10 ay 1 yıl bile sürüyor. Far Cry 5 te bu kadar sürecek. Normal bir süre. 4 ve Primal'ın Türkçe Yama sayfalarını takip ettiysen eğer süreleri bilirdin. 1 2 ayda yada 3 4 ayda Far Cry 5 gibi bir oyunu çevirmek çok zor.

• https://farcry5turkceyama.blogspot.com/ böyle bir yama var %100 diyor. Ne ara yaptılar bilmiyorum da, deneyen var mı ?
  • Arkadaşlar bu konu dışında, hiçbir sitede veya forumda çalışma konusu yoktur.Olanlar ise sahte paylaşımlardır.

Bunlara itibar etmeyiniz.
  • hala şu sahte çeviri paylaşımlarına itibar ediyosunuz ya ne diyim size burda kaç aydır toolsun parası toplanmaya çalışıyor ama başkaları nasıl oluyosa hemen çeviriyo hem böyle bi konu buldunuz neden siz denemiyosunuz da başkalarının denemesi için buraya atıyosunuz deneyin cevabını yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: performer999

https://farcry5turkceyama.blogspot.com/ böyle bir yama var %100 diyor. Ne ara yaptılar bilmiyorum da, deneyen var mı ?
    Rica ediyorum o yamayı indirip, yükleyip, deneyip sonucunu bizimle paylaşır mısın ?
  • evladı fatihan kullanıcısına yanıt
    evladı fatihan Sakin ol bakalım. Kimse denesin diye yazmadım, itibar ettiğimi nereden çıkardın, bilgi almak için yazdım. Arkadaşlar sahte olduğunu söylemiş işte,belki başkaları da görüp bu sahtekarlığa kanmaz bu sayede. Burada arkadaşlar böyle uğraşırken şip şak yama çıkması saçma geldi, soralım dedik yanlış mı yaptık ? Şimdi sana genel tavsiyem, biraz kitap oku, okuduğun şeyi iyice anlamak ve öyle cevap vermek önemli. Osmanlı dedelerin de ondan yıkıldı bak, sen onlar gibi olma. Saygılar
  • Gerekli cevabı yazmış arkadaşlar, zaten mantıklı gelmemişti ama bi sormak istedim. Çok ateşli cevaplar geldi, arkadaşlar sizi çok seviyor belli ki :) RDR 2 den sonra yamanız çıkmış olursa satın alıp oynayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: performer999

Gerekli cevabı yazmış arkadaşlar, zaten mantıklı gelmemişti ama bi sormak istedim. Çok ateşli cevaplar geldi, arkadaşlar sizi çok seviyor belli ki :) RDR 2 den sonra yamanız çıkmış olursa satın alıp oynayacağım.
    Yama ücretli satılmayacak. Buradaki amaç yamayı gerçekleştirebilmek için gerekli olan Programı sağlayabilmek için Bütçe toplanıp programcı arkadaşa vermek. Konuda gerekli bilgiler mevcut.
  • Kimse para vermedi mi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Kimse para vermedi mi hocam
    Kime ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Kimse para vermedi mi hocam
    Tools için soruyosan şuana kadar 967,57 TL gönderilmiş 1000 lira sınırının ucunda yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 1 Ekim 2018; 10:7:29 >
  • Ya çok az katılım var ben daha çok beklerdim. Bari söz verenler sözünde dursunlar.

Çok üzüldüm valla...
  • Şuan bitik durumda olmasam en az 20TL verirdim yama bunu hak ediyor ama yol parasını bile zor buluyorum şuan mağlesef.
  • Çeviri de son durum nedir?
  • bagaj55 B kullanıcısına yanıt
    http://www.rockerdem.net/FarCry5/
  • Farcry 5 gold Edition Türkce Olacakmi GOld Edition Aldim Da İnsallah Olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalsönmez

Farcry 5 gold Edition Türkce Olacakmi GOld Edition Aldim Da İnsallah Olur ya
    Çeviriye DLC'lerde dahil olacak. Türkçe Karakterler mevcut. Şuanda yama 1.10 sürüme göre çevriliyor. 1.11 sürüme yama çıktıktan sonra uyarlanacak.
  • Hiç bir gelişme varmı 4 Hafta önce en son güncellenmiş.
    Bu arada elinize emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsdayanissteam

Hiç bir gelişme varmı 4 Hafta önce en son güncellenmiş.
    Bu arada elinize emeğinize sağlık
    Devam ediyor fakat Erdem abi müsait oldukça çevirisini yapıyor.
  • Yani şimdi oyun şuan 1.11 sürümünde mi ? Biz çeviri çıkınca bi de 1.11 e uyarlanmasını mı bekleyecez anlamadım tam
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.